Hello HD!

Συχνότατο Γιώργο! :a0210:
Ειδικά όταν μεγαλώνουν παραπάνω απ' ό,τι περιμένει κανείς, μία είναι η λύση! :behead:

Re: Απάντηση: Hello HD!

Αν δεν έχεις εμπόδια από εκεί και κάτω (κάποιον τοίχο από γειτονική πολυκατοικία για παράδειγμα) το μόνο που μπορεί να σημαίνει είναι κακή ρύθμιση της εγκατάστασης του μοτέρ. Ένα από τα παρακάτω ή και συνδυασμός τους, να μην είναι τελείως κάθετη η βάση του μοτέρ, να μην έχουν ρυθμιστεί σωστά οι γωνίες ανύψωσης, απόκλισης, και αζιμούθιου.

Χμμ Παιδια εμποδιο δεν υπαρχει ,( ταρατσα πενταοροφης πολυκατοικιας)
Και μενα μου φαινοται πολυ περιργο να εχω αψογη ληψη ανατολικα και δυτικα να μην βλεπω κανεναν δορυφορο!
Μαλλον προκειτα για προχειρη εγκατασταση καθ οτι ο τεχνικος παρ οτι διεθετε ολα τα οργανα μετρησης (πεδιομετρα ,αλφαδια κλπ) δεν φαινοταν να γνωριζε και πολλα απο κινητα κατοπτρα ... ηταν μαλλον της σχολης ΝOVA...
Εν πασει περιπτωσει μαλλον πρεπει να καλεσω αλλον τεχνικο ...
Ευχαριστω πολυ

Παιδια στην συχνότητα 12073.00 V DVB-S2 (QPSK) - 27500 3/4 του HelloHD έχετε σημά; Αυτή η συχνότητα ήταν 2/3 και άλλαξε σε 3/4...αλλα δεν μου βγάζει σήμα ουτε με 2/3 ουτε με 3/4....μπορεί να δοκιμάσει κανένας να μου πει...;η άλλη συχνότητα του πακετου HelloHD έχει σήμα κανονικα

Ευχαριστώ

H 12073 είναι σε διαμόρφωση 8PSK, μήπως χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση (αν υπάρχει) στον δέκτη σου; Εδώ έχει κανονικό σήμα πάντως και στον Edision Argus και στην Skystar HD2.

Η συχνότητα 12073 έχει καμπάνα σήμα με fec 2/3 και modulation 8PSK όπως είπε και ο sotos.
Στο transedit του dvb viewer μαρκάρω το 8psk, το dvb-s2 και το pilot symbols, αλλιώς δεν τα κατεβάζει.

Και τις δύο συχνότητες ότι μαγικά και να έκανα δεν τις βλέπει ο Dream.
Εδώ και μέρες παιδεύομαι και ήμουν έτοιμος να ανοίξω θέμα..

Κάποιος με Dream 800 που τις κατεβάζει?

Και τις δύο συχνότητες ότι μαγικά και να έκανα δεν τις βλέπει ο Dream.
Εδώ και μέρες παιδεύομαι και ήμουν έτοιμος να ανοίξω θέμα..

Κάποιος με Dream 800 που τις κατεβάζει?
φίλος με dm800 και nabilo 0.2 μου ανάφερε ότι τα κατεβάζει κανονικά στην αθηνα !!

Αλεξ με προλαβες!
'Ουτε ο δικός μου 800αρης δεν τις βλέπει! Αμφότερες...και τις 2 τις αγνοεί επιδεικτικά! Τις ειχα παντως φορτωμενες κανονικά απο πριν, απλά τωρα δεν εχω σημα και δεν ξαναφορτωνουν με καμία αλλαγη!

Την 12073 μου την κατεβάζει κανονικα (DM800)
την 12034 που συνφωνα με το flysat kai kingofsat εχει αλλαξει στοιχεία εκπομπης δεν μου κατεβάζει με τιποτα ενώ πριν αλλάξει στοιχεία μου την κατέβαζε κανονικα

Στην 12034 ανοίγει το MusicMax/adult και στην 12073 το m2 και τα δύο SD.

Απάντηση: Re: Hello HD!

Και πες οτι κατεβαινει. Ανοιγει τιποτα σ' αυτο το πακετο ή αρκούμαστε στο να βλεπουμε το ονομα του καναλιου σε μαυρο φοντο???
Ανοίγει δεν ανοίγει, εξετάζουμε την συμπεριφορά του tuner στα dvb-s2 κανάλια, στα οποία κάθε HD δέκτης έχει τα προβλήματα του.

Απάντηση: Re: Hello HD!

Παιδιά συγνώμη για την 12034 μιλουσα:bigcry:

Και οι δύο συχνότητες κατεβαίνουν κανονικά και στους δύο δέκτες που είπα πριν. Το screenshot βγήκε πριν μερικά λεπτά...

musicmax.jpg

@drspiros
Το musicmax ως adult έχει πολύ "ενδιαφέρον" πρόγραμμα μετά τα μεσάνυχτα! Το πως μένει ελεύθερο τόσο καιρό είναι το περίεργο...

Re: Απάντηση: Re: Hello HD!

Ανοίγει δεν ανοίγει, εξετάζουμε την συμπεριφορά του tuner στα dvb-s2 κανάλια, στα οποία κάθε HD δέκτης έχει τα προβλήματα του.
Οκ λοιπον, ας βαλω κι εγω ενα λιθαρακι στην ερευνα σας. Με Vantage κατεβαινουν και οι 2 συχνοτητες χωρις προβλημα.

@drspiros
Το musicmax ως adult έχει πολύ "ενδιαφέρον" πρόγραμμα μετά τα μεσάνυχτα! Το πως μένει ελεύθερο τόσο καιρό είναι το περίεργο...
+1000:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Οταν λετε ανοίγουν είναι FTA...σαν FTA?
Σαν να θυμόμουν ότι ειχαν κλειδώσει αυτα και παντως ενω μεχρι πρόσφατα τα φορτωνε ο 800αρης ...δεν τα έβλεπα. Δηλαδη και πριν σε σας με τις skystar ήταν ανοιχτό;

FTA κανονικά! Kαι στην Skystar HD2 και στον Edision Argus παίζουν κανονικά (και στην Hauppauge HVR-4000 του softice). Αλλά από όλο το πακέτο και στις δύο συχνότητες μόνο τα M2 και Musicmax/Adult είναι FTA. Ήταν από την αρχή έτσι, δεν θυμάμαι να παρατήρησα κάποια αλλαγή αυτό το διάστημα εκτός από τις μία - δύο ημέρες που μάλλον ήταν τελείως κλειστά...

Τελικά ότι θέλουν κάνουν στο HelloHD......επανήλθαν τα πράγματα κανονικά....οπως ήταν απθηκευμένα τα καναλια εχουν σήμα κανονικά και το musicmax παίζει κανονικα