Γειά σου ρε πατριώτη Κερκυραίε! :ernaehrung004:ΥΓ. Και απο που εισαι αν επιτρεπεται ? Και μην μου πεις Κερκυρα ε?
Που μένεις βρε? Και έλεγα ότι δε βρίσκω κάποιον από δω που να χει την ίδια τρέλα με μένα.... :music-smiley-005:
Κάνα καλό μαγαζί υπάρχει εδώ Κέρκυρα να δω κανα προβολάκι από κοντά ? Γιατί δεν έχω χρόνο να κατέβω Αθήνα αυτό τον καιρό.... :2thumb22sup:
Πάντως θα ξεκινήσω πρώτα με αναβάθμιση του HTPC (μετά και το σχετικό thread που διάβασα πείστηκα ότι είναι η καλύτερη λύση) και στη συνέχεια αγοράζω προβολικό και οθόνη .... :Banane0:
Θα ήθελα την βοήθειά σας για την οθόνη τώρα please... :ernaehrung004:ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ λοιπόν να μου δίνετε προτάσεις σε ότι αφορά την οθόνη...
Θα ήθελα κάτι στις 100'' (όχι μεγαλύτερο λόγω περιορισμένου πλάτους) , περίπου στα 2 μέτρα πλάτος, φορμά 16:9 ΠΤΥΣΟΜΕΝΗ με όσο το δυνατόν καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής/δημιουργίας ζαρών..........
Αν υπάρχει κάτι μέχρι τα 250 με 300 ευρώ θα με βόλευε αφάνταστα μιας και έχω μπει για τα καλά στα έξοδα, αλλά αν υπάρχει τρομερή διαφορά, τότε μπορώ να θυσιάσω 50 με 100 ευρώ ακόμα παραπάνω....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!