Μέσω HDMI; Όταν λες κλειδώνει; πώς τα δείχνει; σου φένεται για 1:1; στην 1366 δεν πρέπει να χάνετε ούτε pixel και στην 1360 θα έχεις 3 pixel απο κάθε πλευρά τις τηλεόρασης κενά.
Ανακεφαλαιώνω:
Αν ξετσεκάρω το Treat as HDTV το desktop ειναι μεγαλύτερο από την οθόνη στις αναλύσεις 1280, 1360, 1368. δηλ η οθόνη μου τρώει κάποια πιξελ τόσο κάθετα όσο και οριζοντια (δεξια, αριστερα, πανω κατω). Ωστόσο, η ποιότητα είναι καλή.
Αν το τσεκάρω μου δίνει το δικαίωμα το feature HD resizing να το προσαρμόσω. Σε αυτήν την περίπτωση όμως γίνεται εμφανες resizing.
Επιπλέόν, επιλογές για refresh rate πανω από 30hertz έχω μόνο σε ανάλυση 1280. Στα 1360 ή 1366 το max είναι 30 hertz. Είναι λογικό αυτό?
Τέλος, δοκίμασα τους drivers 169 αλλά αυτοί δεν δίνουν την δυνατότητα να ξετσεκαρεις το Treat as HDTV.
ΥΓ: Επιβαιωση: Το αν γίνεται 1:1 pixel mapping το καταλαβαίνεις από το αν υπάρχει παραμορφωση στο desktop, γραμματοσειρες κτλ. Όταν γίνεται τα πάντα είναι πεντακάθαρα χωρίς θολούρες κτλ. Σωστά?
:chinscratch:Μου φαίνεται θα την ανταλλάξω με μια 32αρα ωστε να την βάλω στο υπνοδωμάτιο και θα πάω να πάρω μια fullhd να τελιώνουμε......