HELP!! panasonic vs sony

Re: Απάντηση: HELP!! panasonic vs sony

Με τη Sony, όπως και με την Panasonic θα χρειαστείς πιθανότατα και ένα εξωτερικό media player.

Για ποια αρχεια λες; Οι sony φετος εμαθα εχουν βελτιωθει και με ενα φλασακι που δοκιμασα κατι αρχεια δεν ειχα θεμα.

Γενικά, αλλά αν δοκίμασες .mkv και δη με DTS ήχο και έπαιζαν είναι καλό σημάδι.

Βασικα ταινιες θα βλεπω, αλλα σε στιγμες λιωσιματος στανταρ θα παιζει και tv.
.

Για αυτή τη χρήση, από το στρατόπεδο των LCD, ίσως θα ήταν καλύτερο να κοιτάξεις κάποια τηλεόραση με πάνελ S-PVA...

Δλδ; Τι ειναι το s-pva; Αν ειναι plasma τις εχω αποκλεισει, διαφορετικα ακουω προτασεις μεχρι 900-1000... :)

Δλδ; Τι ειναι το s-pva; Αν ειναι plasma τις εχω αποκλεισει, διαφορετικα ακουω προτασεις μεχρι 900-1000... :)

To S-PVA είναι τύπος πάνελ LCD με υψηλότερη αντίθεση από τα IPS. Κατασκευάζεται από την Samsung και εκτός από τις δικές της τηλεοράσεις θα το βρεις και σε μοντέλα άλλων κατασκευαστών.

Επίσης, από τη στιγμή που η κύρια χρήση που σε ενδιαφέρει είναι οι ταινίες, ίσως κακώς έχεις αποκλείσει και τις Plasma...

To S-PVA είναι τύπος πάνελ LCD με υψηλότερη αντίθεση από τα IPS. Κατασκευάζεται από την Samsung και εκτός από τις δικές της τηλεοράσεις θα το βρεις και σε μοντέλα άλλων κατασκευαστών.

Επίσης, από τη στιγμή που η κύρια χρήση που σε ενδιαφέρει είναι οι ταινίες, ίσως κακώς έχεις αποκλείσει και τις Plasma...

Εχεις καμια προχειρη με το S-PVA να μου προτεινεις; Αρκει να μην ειναι Samsung με τη βαση "ανεμιστηρα", δε μαρεσει...

Θα βλεπω και tv, δε ξερω ποσο, αλλα οι plasma σε τηλεοτικο σημα δε μαρεσουν, πολυ μουνταδα...

Απλα για το ιστορικο, δηλωνω πανευτυχης κατοχος τελικα της 47αρας Sony 807! (μαρεσε περισσοτερο σε ασημι)

Ευχαριστω για της αποψεις σας, και ευχαριστω προκαταβολικα για οποια βοηθεια στη πορεια χρειαστω! (το μονο σιγουρο... :P)