Help, τι φίδι είναι αυτό;

Μάλλον σου έχει αδυναμία και δεν θέλει να σε γρατσουνίσει.
Η δικιά μου δεν με έχει γρατσουνίσει ποτέ, άλλους όμως ναι, αν την ενοχλήσουν (τους προειδοποιεί πάντα όμως).

Απάντηση: Re: Help, τι φίδι είναι αυτό;

Μπα... θεωρώ τις γάτες πιο γρήγορες από τα φίδια...
Στο σπίτι ήμουν ο μοναδικός που δεν προλάβαινε να με γρατζουνίσει η γάτα μου και αυτό επειδή την κοίταζα στα μάτια και κέρδιζα μισό δευτερόλεπτο... :p

*edit: μπήκε λίγο πιο πάνω*

δεν ειναι μεγαλο μεγεθος το ratllesnake ειναι ο γνωστος κροταλιας παραπανω απο 1,50 δεν μεγαλωνει περισσοτερο ειναι μικρο φιδι ;)

http://www.youtube.com/watch?v=sUMhlnAHFZE&feature=related

να ενα παραδειγμα μεγαλου φιδιου που επιτιθετε σε λιονταρι
ηταν τυχερο το λιονταρι που δεν γραπωσε ο πυθωνας
απαξ και γραπωθει μετα ειναι σχεδον αδυνατο να ξεφυγει κατι απο το στομα του
και οσο ενα ζωο παλευη οσο ειναι παγιδευμενο τοσο πιο ευκολο γινετε να τυλιχθει πανω του

Last edited:
Και τσιμισκίς νίντζα !!!!!!!!!!! :flipout::flipout:

Όταν βλέπεις ένα ζώο στα μάτια καταλαβαίνεις πότε πάει να επιτεθεί γιατί απλά διαστέλλονται οι κόρες... Έτσι τη γλυτώνεις αν είσαι λίγο γρήγορος...
Με λίγα λόγια, η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ! :flipout:

Μάλλον σου έχει αδυναμία και δεν θέλει να σε γρατσουνίσει.

Ναι αμέ... Δεν γρατζουνούσε... Απλά γραπώνονταν με το στόμα και τα μπροστινά πόδια και κλώτσαγε με τα πίσω... Λωρίδες το χέρι μετά...

BTW πανέμορφο το φιδάκι! Για την ταραντούλα δεν θα το έλεγα γιατί κάποια στιγμή θα ξεχνιόμουν και θα είχε την ίδια τύχη με τη σκολοπέντρα μίας φίλης που συνάντησε το παπούτσι μου...
Αυτή, αφού έκλαψε την Φιφή, δεν με ξανακάλεσε για καφέ σπίτι της... :flipout:

Όταν βλέπεις ένα ζώο στα μάτια καταλαβαίνεις πότε πάει να επιτεθεί γιατί απλά διαστέλλονται οι κόρες... Έτσι τη γλυτώνεις αν είσαι λίγο γρήγορος...
Με λίγα λόγια, η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ! :flipout:

Ναι αμέ... Δεν γρατζουνούσε... Απλά γραπώνονταν με το στόμα και τα μπροστινά πόδια και κλώτσαγε με τα πίσω... Λωρίδες το χέρι μετά...

BTW πανέμορφο το φιδάκι! Για την ταραντούλα δεν θα το έλεγα γιατί κάποια στιγμή θα ξεχνιόμουν και θα είχε την ίδια τύχη με τη σκολοπέντρα μίας φίλης που συνάντησε το παπούτσι μου...
Αυτή, αφού έκλαψε την Φιφή, δεν με ξανακάλεσε για καφέ σπίτι της... :flipout:

σ'ευχαριστω φιλε ναι πραγματικα ειναι κουκλι ο βοας οσο για την ταραντουλα τα ζωα μου δεν τα βγαζω να αλωνιζουν ειδικα οταν εχω κοσμο στο σπιτι ειναι ολα στα τεραρια τους γι'αυτον τον λογο που ειπες γιατι δεν θελω να την δω κατω απο κανα παπουτσι :P

H Tαταρντούλα δεν τσιμπάει;

τσιμπαει πως δεν τσιμπαει απλα ειμαι καλος χειριστης ;)

ολα θελουν τον τροπο τους και αυτη ειναι απο της πιο αγριες ταραντουλες
απλα ξερω τα σημαδια που δειχνουν απεναντι μου και ετσι μπορω να την χειριστω :)

Αληθινό σε καφενείο σε χωριό:

-Ρε σεις σήμερις εκεί που τσαπούσα τα ζαρζαβάτια βγήκε ένας όφις να!
-Και τι έγινε ρε?
-Τον κοπάνσα μια με το τσαπί το σχαμένο.:smash:

-Και τι φίδι ήτανε ρε?
-Όφις.
-Ναι αλλά τι φίδι.
-Όφις σου λέω ρε χαμένε!

Re: Απάντηση: Help, τι φίδι είναι αυτό;

Αληθινό σε καφενείο σε χωριό:

-Ρε σεις σήμερις εκεί που τσαπούσα τα ζαρζαβάτια βγήκε ένας όφις να!
-Και τι έγινε ρε?
-Τον κοπάνσα μια με το τσαπί το σχαμένο.:smash:

-Και τι φίδι ήτανε ρε?
-Όφις.
-Ναι αλλά τι φίδι.
-Όφις σου λέω ρε χαμένε!

Οφις'97

:flipout::flipout::flipout:وإذا كان قد أنشأت مؤخرا لصفحة هنا ، قد لا يكون مرئيا حتى الآن بسببح :flipout:تأخر في تديث قاعدة البيانات

Είναι πολύ αστείο (...πάντως εγώ μάλλον θα είχα κάνει παγκόσμιο ρεκόρ σε άλμα εις ύψος! μπρρρρ.) :laugh:

http://www.youtube.com/watch?v=p1_bMLNOj7s

τσιμπαει πως δεν τσιμπαει απλα ειμαι καλος χειριστης ;)

ολα θελουν τον τροπο τους και αυτη ειναι απο της πιο αγριες ταραντουλες
απλα ξερω τα σημαδια που δειχνουν απεναντι μου και ετσι μπορω να την χειριστω :)
Δηλαδή αγαπητέ έχεις για κατοικίδια έναν βόα και μια ταραντουλα;
Δεν φοβάσαι μήπως ξυπνήσουν κάποια ένστικτα;
Δεν φοβάσαι μήπως τεντωθεί ο βόας καμιά μέρα δίπλα σου όταν μεγαλώσει;

Αν και τα συγκεκριμένα ζώα δεν θα τα είχα προσωπικά για κατοικίδια δεν νομίζω ότι ο συμφορουμίτης πρέπει να φοβάται τη συμπεριφορά τους η οποία είναι προκαθορισμένη, εμφανής και προβλέψιμη από τη φύση τους και τα ένστικτά τους. Θα έπρεπε να φοβάται αν αυτά είχαν συμπεριφορά η οποία άλλαζε απροειδοποίητα και απρόκλητα κάτι το οποίο τα ζώα, ίσως επειδή έχουν την ευλογία και κατάρα ταυτόχρονα της μή εναισθησίας, δεν κάνουν.

Last edited: