Hi End Audio Video Show 2009

Φέτος στην έκθεση περιμένω ένα πολύ απλό πράγμα:

Να στήσουν οι αντιπρόσωποι τα συστήματά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΑΤΙΚΑ

έχω βαρεθεί να ακούω ότι θα έπαιζε καλύτερα σε άλλο χώρο....

(ας τον βρει τον χώρο και ας μας καλέσει εκεί)

χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους, ας κανονίσουμε να βρεθούμε σε κανένα live...:guitarist:

-bye-

Σκέψου ότι έχουν 1 απόγευμα να στήσουν σε ένα χώρο που δεν τον γνωρίζουν νωρίτερα. Εξ' 'αλλου στα σπίτια μας καλύτερους χώρους έχουμε? Οι περισσότεροι από εμάς τουλάχιστον.

Σκέψου ότι έχουν 1 απόγευμα να στήσουν σε ένα χώρο που δεν τον γνωρίζουν νωρίτερα. Εξ' 'αλλου στα σπίτια μας καλύτερους χώρους έχουμε? Οι περισσότεροι από εμάς τουλάχιστον.

:grinning-smiley-043

ωραίος (τουλάχιστον απαντάς μόνος σου - αυτή την απάντηση να δώσεις λοιπόν όταν σου πουν οτι φταίει ο χώρος)

:flipout:

Απάντηση: Re: Hi End Audio Video Show 2009

το high fidelity καθε ποτε βγαινει; ζωγραφου εχω κατι μηνες να το δω

Κάθε δίμηνο, αλλά δεν έχω δει περισσότερα από 2-3 τεύχη σε κάθε περίπτερο.

:grinning-smiley-043

ωραίος (τουλάχιστον απαντάς μόνος σου - αυτή την απάντηση να δώσεις λοιπόν όταν σου πουν οτι φταίει ο χώρος)

:flipout:

Τώρα τι να σου πω. Δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που είπα, οπότε πάμε να κάνουμε μια επανάληψη.

Οι αντιπρόσωποι, θα πάνε στις 6-7 το απόγευμα (να μη σου πω και ποιό αργά γιατί θα έχουν και τα μαγαζιά τους) στο Athens Imperial και θα τους ανακοινώσουν εκείνη την ώρα το δωμάτειο που θα στίσουν. Θα πρέπει λοιπόν, σύμφωνα με εσένα να έχουν μαζί τους εκτός από τα συστήματα που θα στήσουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να φτιάξουν τον χώρο ηχιτικά και να τον έχουν και έτοιμο για το επόμενο πρωί.

Λυπάμαι που θα στο πω αλλά αν περιμένεις να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, θα περιμένεις πάρα πολύ. Και ο λόγος δεν είναι μόνο αυτός που σου αναφέρω παραπάνω, αλλά και αυτό που είπα σε προηγούμενο post για το νόημα αυτών των εκθέσεων, ότι δεν είναι δηλαδή τόσο για να ακούς, αλλά περισσότερο για να βλέπεις και να συζητάς.

Σκέψου το διαφορετικά. Όταν πας σε μια έκθεση αυτοκινήτου, μπορείς να κάνεις test drive? Μπορείς όμως (σε κάποιες περιπτώσεις) να κάτσεις στην θέση του οδηγού και να πατήσεις και κανένα κουμπί. Και για τα περαιτέρω θα πας στην αντιπροσωπία.

Τώρα όσον αφορά το υπόλοιπο σκέλος της απάντησής σου, να σου πω ότι δεν είμαι από αυτούς που θα πάνε να ακούσουν κάτι και θα πιάσουν κουβέντα με τον εκπρόσωπο του μαγαζιού για το αν είναι ωραίο αυτό που ακούω ή για το τι μου αρέσει και τι όχι. Με λίγα λόγια, την γνώμη μου την κρατάω για τον εαυτό μου. Άσε που δεν χρειάζεται να έχεις μεταπτυχιακό στην ακουστική για να καταλάβεις αν είναι σωστός ένας χώρος ή όχι. Οπότε όπως θα κατάλαβες, είμαι από αυτούς που αγοράζουν αυτό που μου αρέσει και όχι αυτό που έχουν προσπαθήσει να με πείσουν ότι μου αρέσει. Αν εσυ "αφήνεις" τον οποιονδήποτε να σου λέει π@π@ριές..... Προσωπικά, δεν τους δίνω καν την ευκαιρία.

Last edited:
Οι αντιπρόσωποι είναι από την προηγούμενη ημέρα το πρωί εκεί και ξέρουν τα δωμάτια που θα πάρουν από τη στιγμή που κυκλοφορεί το πρόγραμμα της έκθεσης.
Μπορεί να έχουν 2,3 ή και περισσότερα δωμάτια να στήσουν αλλά δεν πάει μόνο ένας άνθρωπος. Συνήθως είναι ένας υπεύθυνος για κάθε δωμάτιο.

Το κακό με τα δωμάτια είναι ότι δεν έχουν μέσα έπιπλα, αλλά κάπου το παλεύεις με διάφορα υλικά... Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι μεγάλες τζαμαρίες βέβαια...

Για τα μικρά/μεσαία ηχεία δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα χώρου... Θα έπρεπε να παίζουν σωστά. Για τα μεγάλα βέβαια, και αν σε χώσουν σε δωμάτιο κουτσουλιά λογικό είναι να έχεις θέμα... -bye-

Περιμενουμε με μεγαλη αγωνια την εκθεση παρα το οτι δυσκολα μπορεις να ακουσεις ησυχα οπως θελεις στις αιθουσες των αντιπροσωπων.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1) Θα υπαρχουν προσκλησεις απο το avclub ή θα πρεπει να κατεβουμε στα καταστηματα να προμηθευτουμε?
2) Ποιο θα ειναι το πουλεν της φετινης εκθεσης?
Ελπιζω φετος οι αντιπροσωποι να κανουν πιο σωστο συνδυασμο ηχειων- μηχανηματων προς οφελος των δικων τους προιοντων.

Τα δωματια ειναι κλεισμενα εδω και καιρο, μην γραψω ποιος εχει ποιο δωματιο και θεωρηθει διαφημηση.

αλλωστε η εκθεση δεν κραταει μια μερα,ο καθε αντιπροσωπος μπορει να εντοπισει τυχον προβληματα στον χωρο και να τα διορθωσει οσο καλυτερα μπορει την αλλη μερα.

Τα φόρουμς δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα,που θα στεγαστούν κι άν θα στεγαστούν...

Δεν μας δίνουν δωμάτιο,γιατί δεν "περισσεύει" για φόρουμς.Τα πήραν όλα οι αντιπρόσωποι λένε και ξέχασαν να ενημερώσουν.

Στο υπόγειο,χύμα,στα όρθια γύρω απο 2 τραπέζια και μερκές καρέκλες.Σαν τιμωρία ένα πράγμα.

Προσωπικά δεν με βλέπω να πηγαίνω φέτος.Για την συμμετοχή του φόρουμ,ότι αποφασίσει η πλειοψηφία του σωματείου.

Last edited:
Re: Απάντηση: Hi End Audio Video Show 2009

Δεν μας δίνουν δωμάτιο,γιατί δεν "περισσεύει" για φόρουμς.Τα πήραν όλα οι αντιπρόσωποι λένε και ξέχασαν να ενημερώσουν.

Στο υπόγειο,χύμα,στα όρθια γύρω απο 2 τραπέζια και μερκές καρέκλες.Σαν τιμωρία ένα πράγμα.

Προσωπικά δεν με βλέπω να πηγαίνω φέτος.Για την συμμετοχή του φόρουμ,ότι αποφασίσει η πλειοψηφία του σωματείου.

Καλα, ελπιζω να ειναι αστειο αυτο

Last edited by a moderator:
Αν σκεφτεί κανείς πόσο μπορούν να οφεληθούν οι αντιπρόσωποι και χωρίς κόστος από το forum, μάλον είναι αδικία και χαζομάρα των διοργανωτών.

Από την άλλη όμως, με το πρόβλημα που υπάρχει στην αγορά λογικό είναι οι συμμετοχές να είναι πάρα πολλές και να μην υπάρχει αρκετός χώρος.

Τι να πει κανείς...

Πάντως, αν θέλετε την γνωμη μου, το υπόγειο είναι μια χαρά. Να μη σας πω καλύτερο από τα δωμάτια. Έχει περισσότερη άπλα/χώρο και μπορεί να μαζευτεί πολύ ποιό άνετα ο κόσμος, χωρίς να είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Μη φανταστείτε κανένα υπόγειο με υγρασία και τσιμεντένιους τοίχους. Αν είναι αυτό που φαντάζομαι, καμία σχέση. Μια χαρά είναι. Να πάτε να το δείτε πριν αποφασίσετε.-bye-

Re: Απάντηση: Hi End Audio Video Show 2009

Θα υπάρξει πρόσκληση εισόδου για τα μέλη του φόρουμ ?