κι εγώ ακούω πιο ωραία το βράδυ. Υπέθετα ότι έχει να κάνει με πιο ήσυχο δίκτυο της ΔΕΗ σε συνδυασμό φυσικά και με την ηρεμία και την παραπάνω χαλαρότητα.
Δυστυχώς σε αρκετά δωμάτια δεν χρειαζόταν πάνω από 15 δευτ. για να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάτσεις...
Επίσης να προσθέσω στον Dipie ότι όταν λέμε πχ ότι δεν μου άρεσαν τα 804d στην έκθεση εννοούμε ότι δεν μας άρεσε στον συγκεκριμένο χώρο, με τα συγκεκριμένα καλώδια, με τα συγκεκριμένα ενισχυτικά.
Δεν σημαίνει ότι σε άλλες συνθήκες θα εξακολουθούν να μην μου αρέσουν.... !
Σε πολλά δωμάτια,μόλις ο εκθέτης άλλαζε δισκάκι,άλλαζε κι η εικόνα που αποκόμιζες απο το σύστημα.
...
Φυσικά, σε έναν βαθμό το αποτέλεσμα οφειλόταν λογικά και στο συγκεκριμένο κομμάτι που έπαιζε όταν έμπαινα...αυτό βέβαια προκαλεί τη σκέψη "τί σκ@τά σκεφτόταν ο άνθρωπος όταν επέλεγε κομμάτια για την έκθεση..." Εγώ τουλάχιστον αν ήμουν εκθέτης θα επέλεγα να έχω μαζί μου καμιά 30αριά κομμάτια από διαφορετικά είδη, όλα εξαιρετικές, πλούσιες ηχογραφήσεις για να έχω αυτόν τον παράγοντα καλυμένο.
Πάντως, όπου αποκόμισα τέτοια αρνητική αρχική εμπειρία δεν βρήκα λόγο να ξαναμπω και αυτό ίσως είναι λάθος μου, από την άλλη και οι έμποροι θα έπρεπε να έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα να το αποφύγουν.
...αν νοικιαζεις!!!!!!Mε τόσα χρήματα πάς σε νεόδμητο με θέα βουνό ή θάλασσα.:music-smiley-005:
Τα Aries cerat δεν σχολίασε κανείς...
Τι να σχολιασω; Ενα μπασσο που επαιζει οταν μπηκα. Περιμενα, περιμενα χαζεψα και βινυλια τιποτε. Ενα μπασσο με κατι κρουστα lighy.Τα Aries cerat δεν σχολίασε κανείς...
Τι να σχολιασω; Ενα μπασσο που επαιζει οταν μπηκα. Περιμενα, περιμενα χαζεψα και βινυλια τιποτε. Ενα μπασσο με κατι κρουστα lighy.
Τα Aries cerat δεν σχολίασε κανείς...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.