Hi-End AV Show 2013 εντυπώσεις.

κι εγώ ακούω πιο ωραία το βράδυ. Υπέθετα ότι έχει να κάνει με πιο ήσυχο δίκτυο της ΔΕΗ σε συνδυασμό φυσικά και με την ηρεμία και την παραπάνω χαλαρότητα.

Δυστυχώς σε αρκετά δωμάτια δεν χρειαζόταν πάνω από 15 δευτ. για να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάτσεις...

Έχεις απόλυτο δίκιο... έτσι ένοιωσα στο δωμάτιο με τα Grimm... :flipout:

σε πειράζω... -bye-:ernaehrung004:

Δεν είναι σωστό αυτό να λέγεται.Κανένα σύστημα δεν το αξιολογείς σε μερικά δεύτερα,ούτε σε μερικά λεπτά.Ειδικά σε έκθεση.

Σε πολλά δωμάτια,μόλις ο εκθέτης άλλαζε δισκάκι,άλλαζε κι η εικόνα που αποκόμιζες απο το σύστημα.

Το ίδιο συμβαίνει και στο σπίτι μας...

Γι' αυτό οι πιό έμπειροι ζητούσαν να ακούσουν δικά τους γνωστά κομμάτια.

Φυσικά πολλά,μπορούν να αλλάξουν το τι ακούμε.Ακόμη και μερικα αντικραδασμικά,μιά άλλη πηγή,κάποια καλώδια,κάποια ηχοαπορροφητικά υλικά....

Last edited:
Επίσης να προσθέσω στον Dipie ότι όταν λέμε πχ ότι δεν μου άρεσαν τα 804d στην έκθεση εννοούμε ότι δεν μας άρεσε στον συγκεκριμένο χώρο, με τα συγκεκριμένα καλώδια, με τα συγκεκριμένα ενισχυτικά.

Δεν σημαίνει ότι σε άλλες συνθήκες θα εξακολουθούν να μην μου αρέσουν.... !

Καλησπέρα παιδιά!
Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο
ιντερνετικό και μη:grinning-smiley-043
και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όσα παιδιά έγραψαν τις απόψεις τους και ανάρτησαν τις φωτογραφίες τους για να μάθω και εγώ τι έγινε στην έθεση!
Από τον διάδρομο που μπορώ να μιλήσω η αίσθηση έδειχνε καλύτερη από πέρσι.

Επίσης να προσθέσω στον Dipie ότι όταν λέμε πχ ότι δεν μου άρεσαν τα 804d στην έκθεση εννοούμε ότι δεν μας άρεσε στον συγκεκριμένο χώρο, με τα συγκεκριμένα καλώδια, με τα συγκεκριμένα ενισχυτικά.

Δεν σημαίνει ότι σε άλλες συνθήκες θα εξακολουθούν να μην μου αρέσουν.... !

Eννοείται!
Νομίζω το έθεσε πολύ καλά υπέρηχας σε προηγούμενο ποστ.

Κατα τα άλλα υπήρχε δωμάτιο το οποίο όποιος το άντεξε πάνω απο λεπτό σίγουρα ή είχε πρόβλημα στην επόμενη ακρόαση...
το επισκέφτηκα και τις δύο μέρες, το ίδιο ακριβώς πράγμα. Τι σημαίνει ότι δεν είναι καλό? :ADFADF1:
το ίδιο ηχείο στο χώρο του το είχα ακούσει και ήταν μια χαρά...

Σε ένα άλλο βούιζε το σύμπαν (πάλι δις ακρόαση) ενώ σε ένα τρίτο (επίσης δις) εμφανώς το sub του έπαιζε σε λάθος φάση (?)
Κάποιοι (ειδικά όσοι ήμασταν μαζί κατάλαβαν, κάποιο άλλοι ίσως καταλάβατε και τα δωμάτια.

ε και?

Re: Απάντηση: Hi-End AV Show 2013 εντυπώσεις.

Σε πολλά δωμάτια,μόλις ο εκθέτης άλλαζε δισκάκι,άλλαζε κι η εικόνα που αποκόμιζες απο το σύστημα.
...

Φυσικά, σε έναν βαθμό το αποτέλεσμα οφειλόταν λογικά και στο συγκεκριμένο κομμάτι που έπαιζε όταν έμπαινα...αυτό βέβαια προκαλεί τη σκέψη "τί σκ@τά σκεφτόταν ο άνθρωπος όταν επέλεγε κομμάτια για την έκθεση..." Εγώ τουλάχιστον αν ήμουν εκθέτης θα επέλεγα να έχω μαζί μου καμιά 30αριά κομμάτια από διαφορετικά είδη, όλα εξαιρετικές, πλούσιες ηχογραφήσεις για να έχω αυτόν τον παράγοντα καλυμένο.
Πάντως, όπου αποκόμισα τέτοια αρνητική αρχική εμπειρία δεν βρήκα λόγο να ξαναμπω και αυτό ίσως είναι λάθος μου, από την άλλη και οι έμποροι θα έπρεπε να έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα να το αποφύγουν.

Πάντως το ριμάδι το conditioner της Isotek έκανε δουλεια δεν νομίζετε;;
Αναφέρομαι σε αυτό γιατί το συστημα της Nordost είναι σχεδον απλησιαστο.
Με ενα Isotek με 1100 αν δεν τελειώνεις, τουλάχιστον λύνεις πολλά θέματα σε σχέση με το ρεύμα ειδικά αν μένεις σε σχετικά παλιό διαμέρισμα όπως εγώ!!!
Οχι πως τα 1100 είναι λίγα αλλά τέλος πάντων....

Mε τόσα χρήματα πάς σε νεόδμητο με θέα βουνό ή θάλασσα.:music-smiley-005:

Και του χρόνου καλύτερα!!

Να πω μόνο δύο πράγματα που πέρσι τα είπαμε μόνο από κοντα

Οι χώροι είναι πάνω κάτω ίδιοι για όλους τους εκθέτες
δυστηχώς περισσοτερο τα ηχεία και λιγότερο οι ενισχυτές δεν είναι φτιαγμένοι για τον ίδιο χώρο

Είναι δεδομένο οτι χρειάζεται απορρόφηση
προφανώς δεν υπάρχει κανένας λόγος μπασοπαγίδας και αν διάχυση τότε πολύ προσεκτικά
Πέρσι μας είχαν απαγορευσει να κολλήσουμε καρφώσουμε κάτι σε τοίχους...ουτε μλου τακ
φέτος σκεφτηκα να φέρω δύο σταντ από αυτά που έχουν τα μαγαζιά ρούχων και να περάσω δύο κουτρίνες δεξιά αριστερά....
αλλά θα γινόμασταν πάλι μπίλιες με τον Άλκη και δεν θα ήταν σωστό για τους υπόλοιπους εκθέτες
Χαρηκα πραγματικά με τον κυριο Χατζηστάμου γιατί μας ανοίγει τον δρόμο και δείχνει οτι σεβεται και το προϊόν του αλλά και τον άνθρωπο που θα πάει να ακούσει!!!

Last edited:

Φυσικά, σε έναν βαθμό το αποτέλεσμα οφειλόταν λογικά και στο συγκεκριμένο κομμάτι που έπαιζε όταν έμπαινα...αυτό βέβαια προκαλεί τη σκέψη "τί σκ@τά σκεφτόταν ο άνθρωπος όταν επέλεγε κομμάτια για την έκθεση..." Εγώ τουλάχιστον αν ήμουν εκθέτης θα επέλεγα να έχω μαζί μου καμιά 30αριά κομμάτια από διαφορετικά είδη, όλα εξαιρετικές, πλούσιες ηχογραφήσεις για να έχω αυτόν τον παράγοντα καλυμένο.
Πάντως, όπου αποκόμισα τέτοια αρνητική αρχική εμπειρία δεν βρήκα λόγο να ξαναμπω και αυτό ίσως είναι λάθος μου, από την άλλη και οι έμποροι θα έπρεπε να έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα να το αποφύγουν.

Αλέξανδρε από την μία έχεις δίκιο
από την άλλη πρέπει να τα ακους και τα μεν και τα δε

Tα Xeta Χρήστο. Γεμίζουν μεγάλους χώρους για πλάκα
(τα έχει ο oikonomo σε μεγάλο χώρο - ποιο μεγάλο απο τον δικό σου, ρώτα τον)

Τα Aries cerat δεν σχολίασε κανείς...
Τι να σχολιασω; Ενα μπασσο που επαιζει οταν μπηκα. Περιμενα, περιμενα χαζεψα και βινυλια τιποτε. Ενα μπασσο με κατι κρουστα lighy.

Τι να σχολιασω; Ενα μπασσο που επαιζει οταν μπηκα. Περιμενα, περιμενα χαζεψα και βινυλια τιποτε. Ενα μπασσο με κατι κρουστα lighy.

+1... προφανώς τα ηχεία... δεν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Hi-End AV Show 2013 εντυπώσεις.

Τα Aries cerat δεν σχολίασε κανείς...

Τα έχω ακούσει σε άλλες εκθέσεις, με άλλα ηχεία να παίζουν τουλάχιστον πολύ καλά. Με αυτά που τα είδα και άκουσα το Σάββατο το μεσημέρι, αδικούνται κατάφωρα.