Hi-End Εργαλείο

Το δοκιμασα σαν τρανσπορτ πανω σε ενα North star dac και πραγματικα δεν πιστευα τι ακουγα!

Σ'εμενα παντως πρεπει να τυχε ελλατωματικο.
Ενω τις δυο πρωτες μερες οσο επαιξε , επαιζε και ακουγοταν θαυμασια , απο χθες το βραδυ αρχησαν τα κολπα.

Στην αρχη απλα αργουσε να διαβασει ενα συγκεκριμενο cd αλλα τελικα το διαβασε και το αφησα ολο το βραδυ να "στρωνει" με το συγκεκριμενο δισκακι.

Απο σημερα το πρωι που πατησα "στοπ" αρνειται πειζματικα να διαβασει οποιοδηποτε δισκακι κι αν δοκιμασω να του βαλω.Ακομη κι αυτα που τις πρωτες μερες διαβαζε νερακι.

Τελος ... πριν απο λιγο εβαλα ενα ολοκαινουριο cd Frank Zappa και ενω στην αρχη επαιξε χωρις κανενα προβλημα , στο 2:45 του πρωτου κομματιου σταματησε και εκτοτε η απολυτη σιγη.Να σημειωσω οτι εχω δοκιμασει μονο δισκακια εταιριας για την ωρα.Επισης δοκιμασα και DVD (παλι γνησιο) οχι συνδεμενο στην τηλεοραση , αλλα ετσι απλα και μονο για να δω αν το προβλημα του ειναι μονο με τα CD's.Για αλλη μια φορα "BAD".

Τι λετε;Μηπως φταινε οι πολλες σερι ωρες "στρωσηματος"(ξεπερασα τις 10);

τι με βάζετε βραδιάτικα να κάνω !!!!
dac cambridge audio 24 384 upsampling
transport
1 telemax . τρομερή βελτίωση στα χαμηλά και πιο Ξεκούραστο άκουσμα
2 TOSHIBA , βελτίωση στην λεπτομέρεια και επίσης πιο ξεκούραστο

ΤΟ TELEMAX νικητής μακράν απο το toshiba και αρκετά κοντά στο cambridge με το δικότου τράνσπορτ , κουφά πράγματα ,, το toshiba είναι φτυστό με το mpleskato εσωτερικώς αλλα σαφώς καλύτερη κατασκευή αλλά παίζει χειρότερα !!!
(για όσους δεν γνωρίζουν το telemax είναι μπλεskato χωρίς display ,και με βελτιωμένη τροφοδοσία και καλώδιο ρεύματος απο πλευράς μου )

DSC00132-1.jpg

Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

http://www.amazon.de/Toshiba-SD-270-DVD-Player-DivX-zertifiziert/dp/B000NWQPRC

Αισθητικά δεν μου αρέσει καθόλου. Το μπλεσκατούλι είναι πανέμορφο και πιο απλό σαν καατσκευή. Ειδικά σε μαύρο είναι black beauty :ernaehrung004:

οχι και πιο ομορφο το βλουσκαι απο το Toshiba....

γουστα ειναι αυτα βεβαια ..:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

οχι και πιο ομορφο το βλουσκαι απο το Toshiba....

γουστα ειναι αυτα βεβαια ..:BDGBGDB55:

TO toshiba είναι τόσο ομορφα φινιρισμένο που νομίζεις οτι κοστίζει κανα 500ευρο είναι όντως πανέμορφο !!!!

τι με βάζετε βραδιάτικα να κάνω !!!!
dac cambridge audio 24 384 upsampling
transport
1 telemax . τρομερή βελτίωση στα χαμηλά και πιο Ξεκούραστο άκουσμα
2 TOSHIBA , βελτίωση στην λεπτομέρεια και επίσης πιο ξεκούραστο

ΤΟ TELEMAX νικητής μακράν απο το toshiba και αρκετά κοντά στο cambridge με το δικότου τράνσπορτ , κουφά πράγματα ,, το toshiba είναι φτυστό με το mpleskato εσωτερικώς αλλα σαφώς καλύτερη κατασκευή αλλά παίζει χειρότερα !!!
(για όσους δεν γνωρίζουν το telemax είναι μπλεskato χωρίς display ,και με βελτιωμένη τροφοδοσία και καλώδιο ρεύματος απο πλευράς μου )

DSC00132-1.jpg

γράψε λάθος ενα προβληματικό καλώδιο στο digital οut του toshiba εβγαλε λάθος συμπέρασμα (τι διάολο τοσο χάλια που ακουγόταν σε αντιπαράθεση με το αλλο ) το toshiba πλέον παίζει και αυτο καλά ισως και πιο στακάτα απο το μπλεσκατο , πάντα ώμος με το dac του cambridge , μονό του πάντως δεν έχει το χαρακτήρα του telemax

Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Σ'εμενα παντως πρεπει να τυχε ελλατωματικο.
Ενω τις δυο πρωτες μερες οσο επαιξε , επαιζε και ακουγοταν θαυμασια , απο χθες το βραδυ αρχησαν τα κολπα.

Στην αρχη απλα αργουσε να διαβασει ενα συγκεκριμενο cd αλλα τελικα το διαβασε και το αφησα ολο το βραδυ να "στρωνει" με το συγκεκριμενο δισκακι.

Απο σημερα το πρωι που πατησα "στοπ" αρνειται πειζματικα να διαβασει οποιοδηποτε δισκακι κι αν δοκιμασω να του βαλω.Ακομη κι αυτα που τις πρωτες μερες διαβαζε νερακι.

Τελος ... πριν απο λιγο εβαλα ενα ολοκαινουριο cd Frank Zappa και ενω στην αρχη επαιξε χωρις κανενα προβλημα , στο 2:45 του πρωτου κομματιου σταματησε και εκτοτε η απολυτη σιγη.Να σημειωσω οτι εχω δοκιμασει μονο δισκακια εταιριας για την ωρα.Επισης δοκιμασα και DVD (παλι γνησιο) οχι συνδεμενο στην τηλεοραση , αλλα ετσι απλα και μονο για να δω αν το προβλημα του ειναι μονο με τα CD's.Για αλλη μια φορα "BAD".

Τι λετε;Μηπως φταινε οι πολλες σερι ωρες "στρωσηματος"(ξεπερασα τις 10);

To παράστρωσες! ;)

Το δικό μου πάντως (πού δεν είναι δικό μου, απλώς το έφερε ένας φίλος και το παράτησε εδώ) παίζει τα πάντα και δεν ακούγεται καθόλου ο μηχανισμός του.
Διάβασε με ευκολία το CD layer των SACD που τού έβαλα, διάβασε επίσης το μαύρο CD των ABBA Greatest Hits (πού μοιάζει με 45αράκι βινύλιο) και διαβάζει επίσης και όλα τα χιλιογρατζουνισμένα στρουμφάκια, παραμυθάκια, παιδικά ταγουδάκια του 4χρονου γιού μου που τά έχει σε άθλια κατάσταση και φυσικά εκτός κουτιών.
Μιλάμε δηλαδή για 100% αξιοπιστία διαβάσματος και τελείως αθόρυβος μηχανισμός.

Το δικό μου πάντως (πού δεν είναι δικό μου, απλώς το έφερε ένας φίλος και το παράτησε εδώ) παίζει τα πάντα και δεν ακούγεται καθόλου ο μηχανισμός του.
Διάβασε με ευκολία το CD layer των SACD που τού έβαλα, διάβασε επίσης το μαύρο CD των ABBA Greatest Hits (πού μοιάζει με 45αράκι βινύλιο) και διαβάζει επίσης και όλα τα χιλιογρατζουνισμένα στρουμφάκια, παραμυθάκια, παιδικά ταγουδάκια του 4χρονου γιού μου που τά έχει σε άθλια κατάσταση και φυσικά εκτός κουτιών.

:SFGSFGSF: wellcome to the ΤΑΜ club,

* Τα Αθόρυβα Μπλεσκατούλια

Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

8/10 κάνουν συνέχεια ένα έντονο χστ χστ χστ που ακούγεται στα χαμηλά περάσματα.
1/10 το κάνει απλά πιό απαλά...
1/10 έκανε τη συσκευή να τρέμει τόσο πολύ, που αν το έπιανες με τα δυό χέρια έτρεμες ολόκληρος όπως στα μικυ μάους....

όμως.....παίζει κορυφαία

Re: Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

To παράστρωσες! ;)
Λετε να ημουν υπερβολικος ε;
Ειδα μεσα στο Forum οτι καποιοι το αφηναν να παιζει ολο το βραδυ για να στρωσει αλλα μαλλον δε θα καταλαβα καλα.

Α...δεν σας ειπα κατι αλλο που ισως και να 'ναι σημαντικο.
Την πρωτη φορα που το βαλα στο να παιξει με το που το βαλα στην πριζα μου μυρισε πλαστικο.Οχι εντονα.
Θα ελεγα οτι μυρισε σαν πλαστικο που ζεσταθηκε παρα σαν ενα που καιγεται , αλλα θεωρησα οτι αυτο γινεται σε ολες
τις καινουριες ηλεκτρικες συσκευες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Λετε να ημουν υπερβολικος ε;
Ειδα μεσα στο Forum οτι καποιοι το αφηναν να παιζει ολο το βραδυ για να στρωσει αλλα μαλλον δε θα καταλαβα καλα.

Α...δεν σας ειπα κατι αλλο που ισως και να 'ναι σημαντικο.
Την πρωτη φορα που το βαλα στο να παιξει με το που το βαλα στην πριζα μου μυρισε πλαστικο.Οχι εντονα.
Θα ελεγα οτι μυρισε σαν πλαστικο που ζεσταθηκε παρα σαν ενα που καιγεται , αλλα θεωρησα οτι αυτο γινεται σε ολες
τις καινουριες ηλεκτρικες συσκευες.

Oι καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές πράγματι μυρίζουν όταν τις πρωτοβάζεις σε λειτουργία. Εμένα ο Yamaha μου μύριζε επί μία εβδομάδα όποτε τον άναβα όταν ήταν καινούργιος παρόλο που δεν ζεσταίνεται καθόλου.

Οσον αφορά το συγκεκριμένο Hi-End player το έφερε ένα απόγευμα σπίτι μου ένας φίλος μόλις που το είχε αγοράσει από το Carrefour, ολοκαίνουργιο. Επαιξε από τις 6:00 το απόγευμα μέχρι την 1:00 περίπου τα ξημερώματα χωρίς καθόλου να μυρίσει και χωρίς καθόλου να ζεσταθεί. Αυτό μάς έκανε πολύ εντύπωση γιατί ενώ έπαιζε τόσες ώρες το πιάναμε από πάνω και δεν ήταν καν χλιαρό. Ηταν κρύο. Ούτε θόρυβος από το drive, ούτε τρέμουλο, ούτε τίποτα! Μάλλον τύχαμε σε καλό κομμάτι! Σιγά να μην τού το δώσω πίσω! ;) Να πάει να αγοράσει άλλο άμα θέλει.
Εχω και τον μικρό που θέλει να βάζει τα δικά του CD εκεί... Εχω βρει την υγειά μου να μήν μού ταλαιπωρεί το Advance με τα "θαυματουργά" χεράκια του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

8/10 κάνουν συνέχεια ένα έντονο χστ χστ χστ που ακούγεται στα χαμηλά περάσματα.
1/10 το κάνει απλά πιό απαλά...
1/10 έκανε τη συσκευή να τρέμει τόσο πολύ, που αν το έπιανες με τα δυό χέρια έτρεμες ολόκληρος όπως στα μικυ μάους....

όμως.....παίζει κορυφαία

Επεσες σε προβληματικό κομάτι!