Hi-End Εργαλείο

...όσον αφορά τα δισκάκια που είναι μαύρα από την playable πλευρά...πετάξτε τα...κάνουν ζημιά στα player...αν θέλετε να αντιγράφετε cd-audio, πάρτε τα Tayio Yuden "Professional Gold Ultra" (for audio - 80 min.)...από το "e-shop.gr" με 20,25 Ευρουλάκια την 50άδα (cakebox)...:grinning-smiley-043

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0046

Λοιπόν παιδιά χθές έβαλα το BS και το Advance να παίξουν με ακριβά ;) interconnects ProLink 15 και έπαιζαν συγχρόνως και τα δύο το ίδιο CD. Επαιζα με το τηλεκοντρόλ αλλάζοντας την πηγή. Η διαφορά υπερ του Advance ήταν εμφανέστατη παντού. Και σε στερεοφωνική εικόνα και σε άκρα του φάσματος και σε μεσαίες... κλπ. Ηταν τόσο εμφανής η διαφορά που την κατάλαβε και η γυναίκα μου όσες φορές και αν το άλλαξα. Κατόπιν έκανα το ίδιο A-B τεστ και ανάμεσα στο Cambridge Audio DVD-89 και στο σκατούλι. Πάλι η υπεροχή του Cambridge Audio ήταν εμφανής.
Συμπέρασμα: Παίζει πολύ καλά, πολύ καλύτερα από όλα τα φθηνά DVD players των 100~150 αλλά μέχρι εκεί. Μην τρελλαθούμε κιόλας. Καμμία σχέση με το Advance κι ας ήταν κρύες ακόμα οι λυχνίες του. Μόλις 5 λεπτά λειτουργίας ενώ θέλουν κανά 20λεπτο τουλάχιστον για να πιάσουν το maximum της απόδοσής τους.

και το digital θέλει κάπου 45 λεπτά γιά να στρώσει.
komhst, μας μπέρδεψες...

Ελπίζω στα ΑΒ τεστ που έκανες να εξίσωνες τις στάθμες, γιατί εκεί το 495 χάνει από χέρι.

Προσπαθώ να παρακολουθήσω και τα δύο thread που ανοίχτηκαν για αυτά τα blue sky...
Μέχρι που σκέφτηκα να πάρω και ένα να παίξω...
Τελικά το καινούργιο των 32 ευρουδίων είναι giant killer για τα cd των 100 ευρώ;
Το παλιό δηλαδής που δεν έπαιζε τόσο καλά ήταν giant killer για τα cd των 50 ευρώ;
Πείτε μας και εμάς ρε παιδιά να καταλάβουμε τι παίζει...
Να πουλήσω το copland να πάρω μπλεσκατούλι;
Να πουλήσω το ρολόι για να πάρω κομπολόι;

...όσον αφορά τα δισκάκια που είναι μαύρα από την playable πλευρά...πετάξτε τα...κάνουν ζημιά στα player......

Συγγνώμη , μπορείς να το εξηγήσεις αυτό σε παρακαλώ ?
Είναι απο τήν εμπειρία σου ?
Εχεις διαπιστώσει κάτι μετρώντας ..?
Εχεις διαβάσει κάτι , κάπου ?

Last edited:
Ξεκίνα το διάβασμα.

Είπα κάτι κακό και με βάλατε τιμωρία καλέ κύριε;
Προτιμώ να αγοράσω ένα και να το ακούσω μόνος μου από το να ξαναδιαβάσω 135 σελίδες! :bigcry:

Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Προτιμώ να αγοράσω ένα και να το ακούσω μόνος μου από το να ξαναδιαβάσω 135 σελίδες! :bigcry:

Αντε Μιχαλη παρε ενα να δουμε αν θα φαει σκονη το COPLAND σου!

Δεν είναι αναγκαίο. ολη η ουσία είναι στο πρώτο post.
icon10.gif

Re: Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Αντε Μιχαλη παρε ενα να δουμε αν θα φαει σκονη το COPLAND σου!

Ρε λες;
Τσίμπα ένα που το έχεις ανάγκη και έλα να παίξουμε...
Θα κάνει μιά χαρά το καημένο που θα το συνδέσουμε σε ic των 600 ευρώ... :flipout:

Ή λες να το πάμε στον Δημήτρη να το συνδέσουμε στα 801 με τον Mark levinson και τα Valhalla κόντρα στο Burmester; :BDGBGDB55:

...όσον αφορά τα δισκάκια που είναι μαύρα από την playable πλευρά...πετάξτε τα...κάνουν ζημιά στα player...αν θέλετε να αντιγράφετε cd-audio, πάρτε τα Tayio Yuden "Professional Gold Ultra" (for audio - 80 min.)...από το "e-shop.gr" με 20,25 Ευρουλάκια την 50άδα (cakebox)...:grinning-smiley-043

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0046

εγώ νομίζω οτι τραγουδάνε πιο καλά με μαύρο :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Ρε λες;
Τσίμπα ένα που το έχεις ανάγκη και έλα να παίξουμε...
Θα κάνει μιά χαρά το καημένο που θα το συνδέσουμε σε ic των 600 ευρώ... :flipout:

Ή λες να το πάμε στον Δημήτρη να το συνδέσουμε στα 801 με τον Mark levinson και τα Valhalla κόντρα στο Burmester; :BDGBGDB55:

Ε μη καταστρεψουμε τοσα σπιτια!φτανει ενα τη φορα!

Τα μαύρα CD που έχω δοκιμάσει παίζουν εξαιρετικά σε όλα τα μηχανήματα που τα έπαιξα.

Εκτός απο τα μαύρα της Samsung που πηδούσαν σε όσα Sony 50άρια και αν τα δοκίμασα...

Και τα δοκίμασα σε 3-4 πενηντάρια (και 3-4 διαφορετικά δισκάκια)

Πιάσε αυγό και κούρευτο...

και το digital θέλει κάπου 45 λεπτά γιά να στρώσει.
komhst, μας μπέρδεψες...

Ελπίζω στα ΑΒ τεστ που έκανες να εξίσωνες τις στάθμες, γιατί εκεί το 495 χάνει από χέρι.

Ναι έπαιζα και με το ποτενσιόμετρο της φωνής διότι το Advance παίζει πιο δυνατά. Ακόμα και με τις Sovtek που έχω βάλει τώρα, παρόλο που χαμήλωσε κάπως η έξοδός του σε σχέση με τις κινέζικες no name, εξακολουθεί να παίζει πιο δυνατά από το 495.
Στο A-B τεστ με το Cambridge Audio που επίσης παίζει πιο δυνατά δεν είχα πρόβλημα γιατί το CA διαθέτει μεταβλητή έξοδο. Ετσι το χαμήλωσα όσο χρειαζόταν και το έφερα στο επίπεδο του 495.

Οσον αφορά το ζέσταμα το 495 είχε παίξει ένα ολόκληρο CD γύρω στην μία ώρα δηλαδή, ενώ το Advance το άναψα και επειδή δεν μπορούσα να περιμένω πάνω από 3 λεπτά, το έβαλα και έπαιξε.

δεν με ξαναβάζετε στο τρυπάκι :furious3: οτι κι αν λέτε !!!!!!!!! ( που έχει stok ? να πάρουμε καμία ντουζίνα γα πειραματικούς σκοπούς ?)

Eγώ Βασίλη αγόρασα μόνο ένα αυτή το φορά.
Το ίδιο θα υποστεί τις βελτιώσεις που υπέστη και το προηγούμενο μπλεσκατούλι. Τις αλλαγές τις κάνω πλέον στα τυφλά,
Αν πάρω το ίδιο μέγεθος βελτίωσης που είχα πάρει και τότε, τώρα με τον νέο προσέσορα Vaddis 966 θα έχουμε ένα cd player αναφοράς class A++ .

H τροφοδοσία και η πλακέτα είναι ίδια με το προηγούμενο μοντέλο, οπότε το εξωτερικό τροφοδοτικό μας "μπλεκατομπαταρία" θα συνδεθεί και στο νέο μπλεσκατούλι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

...είπαμε...με είχε στείλει το Carrefour στην Κίνα, για R&D στο καινούριο μοντέλο DIGITAL DVX-495...δε μού λες, ακούς διαφορές από το 865?????:ears:

Μη μου πεις ότι ήσουν κι εσύ στην Κίνα !!!!

Το DVX-495 με το DV-865 εσωτερικά είναι ίδια. Η μοναδική διαφορά είναι ότι το πρώτο φοράει καλύτερο επεξεργαστή.

Τα προβλήματα που είχε το προηγούμενο μπλεσκατούλι ακούγονται και τώρα, αλλά λιγότερο. Η διαφορά εντοπίζεται κυρίως στο χαμηλό. Η μεσαία και η υψηλή περιοχή του φάσματος διαθέτουν το άρωμα τις παλιάς μπλεσκατουλίλας αλλά ελπίζω σε βελτίωση μόλις γίνουν οι επεμβάσεις. Θεωρητικά πιστεύω ότι το νέο μοντέλο θα παίξει πολύ καλύτερα από το προηγούμενο βελτιωμένο μου μπλεσκατούλι.

Τα σέβη μου