Hi-End Εργαλείο

μπλεσκατούλι = 35 ευρά

fullrange ιδιοκατασκευή με π.χ. fostex 126= το πολύ 160 ευρά

t-amp = 40 ευρά

σύνολο περί τα 235 ευρά .....

(το μπλεσκατούλι υπάρχει, ο Tamp II υπάρχει, πάμε για τα fr .... να έχουμε να κάνουμε κάτι και τα Χριστούγεννα....)

μπλεσκατούλι = 35 ευρά

fullrange ιδιοκατασκευή με π.χ. fostex 126= το πολύ 160 ευρά

... σε βρισκω λιγο αισοδοξο για τα FR (οχι οτι ειναι απαραιτητα κακο αυτο βεβαια)
Αν υπολογισεις τα μεγαφωνα και 2 φυλλα κοντρα πλακε που θα χρειαστεις, κολλες, καλωδια, μπορνες, πιθανο βερνικωμα / φινιρισμα κλπ κλπ, υπολογιζε κανενα τριαρι κατοσταρικα.

Ρε φιλε guru, δεν γινεται να μας βρεις και κανενα ηχειο της προκοπης?

Για το σχέδιο που προτείνει η fostex για τα 126 (υβριδικό με br και κόρνα) η καμπίνα από κόντρα πλακέ σημύδας = 48 ευρώ τα μεγάφωνα από Γερμανία με μεταφορικά = 110 ευρώ (από Αμερική λόγω ισοτιμίας φθηνότερα). Κόλλες, μπόρνες, καλώδια δεν μπορεί να πάνε 150 ευρώ.

Όσο για το φινίρισμα είναισ το γούστο του καθενός. τα δικά μου θα τα φιλοτεχνήσει μια φίλη ζωγράφος ....

...ή μήπως θέλετε αυτά?????
AudioDigit_CS1___final__TAmp.jpg

Για το σχέδιο που προτείνει η fostex για τα 126 (υβριδικό με br και κόρνα) η καμπίνα από κόντρα πλακέ σημύδας = 48 ευρώ τα μεγάφωνα από Γερμανία με μεταφορικά = 110 ευρώ (από Αμερική λόγω ισοτιμίας φθηνότερα). Κόλλες, μπόρνες, καλώδια δεν μπορεί να πάνε 150 ευρώ.

Όσο για το φινίρισμα είναισ το γούστο του καθενός. τα δικά μου θα τα φιλοτεχνήσει μια φίλη ζωγράφος ....

48 kanei to ενα φυλλο να το αγορασεις. Σε φτανει μονο ενα? Μετα δεν θες φαλτσα? Εκτος αν και ο μαραγκος, ειναι κιαυτος φιλος σου.
Anyway αν προχωρισεις στο project, καλη συνεχεια....

κόντρα πλακέ σημύδας 15mm = 30  το μ^2. Στο Χαλάνδρι τιμή για όλα τα ξύλα κομμένα = 48 . Τα φάλτσα και οι τρύπες θα γίνουν αλλού (10 ).

Τα υπόλοιπα στην diy, σύντομα ...

Συγγνώμη , μπορείς να το εξηγήσεις αυτό σε παρακαλώ ?
Είναι απο τήν εμπειρία σου ?
Εχεις διαπιστώσει κάτι μετρώντας ..?
Εχεις διαβάσει κάτι , κάπου ?

Καλησπέρα! Απόλυτα σωστός! Το ότι ένα δισκάκι μαύρο δεν το ''βλέπει''
ένα cd player δεν σημαίνει ότι θα του κάνει ζημιά!

Αντιθέτως ένα στραβό δισκάκι και γνήσιο να είναι ανεξαρτήτως χρώματος
ξεσκίζει την ανάρτηση του φακού μιας κεφαλής laser!:bigcry:

κόντρα πλακέ σημύδας 15mm = 30  το μ^2. Στο Χαλάνδρι τιμή για όλα τα ξύλα κομμένα = 48 . Τα φάλτσα και οι τρύπες θα γίνουν αλλού (10 ).

Τα υπόλοιπα στην diy, σύντομα ...

Φιλε jimazz, μπορουμε και μεις να εχουμε ενα σετ ξυλα κομμενα και με φαλτσα / τρυπες ? Η τιμη ισχυει και για μας?
Υπαρχει εδω και καιρο ενα ζευγαρι 126 που καθεται και περιμενει.....
Θα λαβεις ΠΜ.

Χιλια συγνωμη για το offtopic.....

Σήμερα θα μου το φέρουν σπίτι,να τ' ακούσω στο σύστημά μου.Θα γράψω εντυπώσεις αργότερα γιατί θα λείψω σε ταξίδι.

Φιλε jimazz, μπορουμε και μεις να εχουμε ενα σετ ξυλα κομμενα και με φαλτσα / τρυπες ? Η τιμη ισχυει και για μας?
Υπαρχει εδω και καιρο ενα ζευγαρι 126 που καθεται και περιμενει.....
Θα λαβεις ΠΜ.

Χιλια συγνωμη για το offtopic.....

Τζιμάκο , έχεις pm

τελικα σε ποιο Μαρινοπουλο υπαρχει το νεο BS ?

και σε ποια τιμη ?

το πρωτο το ειχα στο εξοχικο ,κλεφτες μπηκαν και το μονο που πηραν απο το σπιτι ηταν το BS
δεν ειναι πλακα ...σας λεω την αληθεια !

αλλα την πατησαν και αυτοι και εγω

πηραν το control της tv αντι του dvd

.η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

.

Last edited:
τελικα σε ποιο Μαρινοπουλο υπαρχει το νεο BS ?

και σε ποια τιμη ?

το πρωτο το ειχα στο εξοχικο ,κλεφτες μπηκαν και το μονο που πηραν απο το σπιτι ηταν το BS
δεν ειναι πλακα ...σας λεω την αληθεια !

αλλα την πατησαν και αυτοι και εγω

πηραν το control της tv αντι του dvd

.η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

.

Μα και συ ρε φίλε κάθεσαι και λες δεξιά αριστερά ότι έχεις μπλου σκάι στο σπίτι. Λέγονται αυτά μωρέ;

Το είχες ...ασφαλισμένο τουλάχιστον;:flipout:

Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

Μα και συ ρε φίλε κάθεσαι και λες δεξιά αριστερά ότι έχεις μπλου σκάι στο σπίτι. Λέγονται αυτά μωρέ;

Το είχες ...ασφαλισμένο τουλάχιστον;:flipout:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

αχαχαχα κορυφαιο.

ρε σεις τελικά μήπως μιάς πιάσανε Κώτσους με το digital ?
στο public έχει ένα toshiba sd 170E με 39.
Και είναι πολύ πιό μουράτο, κι ας έχει τα ίδια 1+3 κουμπιά χωρίς το φινιστρίνι....
και έχει και component εξόδους...
γιά δείτε το...