Hi-End Εργαλείο

Οταν μείνει λίγη ώρα χωρίς να παίζει γράφει OFF στο display και μπαίνει σε standby mode. Eπανέρχεται από το τηλεχειριστήριο αλλά όχι άμεσα, με κάποια δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Αν νομίσει κάποιος ότι δεν έπιασε το τηλεκοντρόλ και ξαναπατήσει τότε δεν ανάβει καθόλου.

Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

Οταν μείνει λίγη ώρα χωρίς να παίζει γράφει OFF στο display και μπαίνει σε standby mode. Eπανέρχεται από το τηλεχειριστήριο αλλά όχι άμεσα, με κάποια δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Αν νομίσει κάποιος ότι δεν έπιασε το τηλεκοντρόλ και ξαναπατήσει τότε δεν ανάβει καθόλου.

ΘΑ το δοκιμάσω...
βλέπεις είμαι ανυπόμονος.

Επίσης προσέξτε, λέει ξεκάθαρα ότι μεταξύ δυό power θέλει μισό λεπτό χρόνο να ηρεμήσει το τροφοδοτικό...
Επίσης, όταν δεν παίζει βγάλτε το από την πρίζα...

παιδια εχω το dvx495, υπάρχει πουθενα το firmware της συσκευής.Θα με σώσετε

ευχαριστώ

...νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο "Champion-Μαρινόπουλος" της Πάτρας στην οδό Κορίνθου & Ελ.Βενιζέλου υπήρχαν μέχρι το μεσημέρι γύρω στα 30-40 κομμάτια DVX-495...και ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ...:grinning-smiley-043

του εβγαλε τα ματια ο αδερφος μου γιατι δεν διαβαζε ελληνικους υποτιτλους στα divx αρχεία. Αν το εχει κανενας με σώνει.Ειναι πολύ καλό μηχάνημα και παίζει τα παντα

του εβγαλε τα ματια ο αδερφος μου γιατι δεν διαβαζε ελληνικους υποτιτλους στα divx αρχεία. Αν το εχει κανενας με σώνει.Ειναι πολύ καλό μηχάνημα και παίζει τα παντα
καλά του κανε !!!!!!!!:violent-smiley-008::violent-smiley-008::D

Πολύ καλη παρατήρηση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνω, μπορεί σε πρώτη σύγκριση να υστερεί, σε σχέση με άλλα, αλλά ειλικρινά το λέω, δεν θέλεις να το σταματήσεις.
Και ούτε συμφωνώ με αυτό περί ραδιοφώνου.
Το ραδιόφωνο είναι κομπρεσαρισμένο, είναι μέχρι 15000 και στην Ελλάδα είναι μάπα.
Με αυτό δεν χορταίνω να ακούω.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι χαιεντ, ή ο,τιδήποτε.
Σημαίνει ότι είναι ευχάριστο να ακούς και γιά μένα αυτό φτάνει.

Αυτό είπα κι εγώ. Ακούγεται ευχάριστα και δεν με ενοχλεί. Οπως δεν με ενοχλεί και το FM tuner της Quad όταν ακούω το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ .
Ο ήχος του ραδιοφώνου όταν το πρόγραμμα είναι καλο εμένα με συναρπάζει.
Το στάδιο εξόδου του Quad ειναι διακριτό (χωρίς τελεστικούς) και πολύ απλό.

Last edited:
παρατήρηση νέα:

είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στο ic που θα βάλετε....
προχτές άκουγα και έλεγα τι έχει πάθει και παίζει χάλια.
χωρίς ψυχή, εικόνα θολή, πρίμα πλαστικά...
Χτες βάζω το 50άρι... Μέρα με τη νύχτα.... Το 50άρι τα είχε όλα...
Δεν μπορεί λέω, κάτι παίζει...
Κοιτάζω πίσω, το είχα συνδέσει με το vdh the second...(κοινώς πολύ μαλακό...) ενώ τον πρώτο καιρό το είχα με το vdh 102...
Γιά δοκιμή βάζω ένα ic που είχα φτιάξει πριν από 4 χρόνια με cat 5 τηλεφωνικό...Δεν τον πολυχρησιμοποιούσα γιατί ήταν κάπως τσιριχτό... τότε.

Λοιπόν το 495 με το cat5 ΦΥΣΑΕΙ....
Όσοι έχετε (Μορφέας) cat5 δοκιμάστε...

...και το δικό μου παίζει πολύ καλά με ic Eichmann "Express 6 - Series 2"...:SFGSFGSF:

Λοιπόν μετά απο ενδελεχή μελέτη και έρευνα (σιγά ρε σερλοκ χολμς !!!μην σχίσεις κάνα καλσόν ) η τιμή χονδρικής για το 966 , για πολλά κομμάτια προσεγγίζει την τιμή λιανικής του εν λόγω player , ????? κάποια φάβα έχει ο λάκκος !!!!
πήγα και πήρα ένα toshiba με το 866 με 75 ευρα , και σε συζήτηση με την πωλήτρια σχετικά με τα zoran (ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΤΡΙΑ , ΓΝΏΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ZORAN !!!!!!! ,,έχε χάρη που είμαι παντρεμένος , !!!!!!!) μου ανάφερε οτι η σειρά 9χχ φοριέται σε πολύ ακριβά μηχανάκια !!
ΚΑΙ βέβαια έσφαξα το toshiba και πέρα την ποιότητα κατασκευής που η διαφορά με το mpleskαto είναι χαώδης , sto toshiba πρέπει να εφαρμόζεται και φίλτρο ! στο dac , και μάλλον εκει είναι η φάβα της υπόθεσης με το διάφανο λεπτομερή ήχο του μπλεσκατουλίου

Δηλ. Βασιλη αυτο το 170 που πηρα εγω δεν εχει μεσα zoran?????
Παντως απο ηχο και προχειρα προχειρα σε συγκριση με ενα Technics dz 1200 το Τοσιμπακι επαιξε αξιοπρεπεστα και αρκετα κοντα του.

Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Δηλ. Βασιλη αυτο το 170 που πηρα εγω δεν εχει μεσα zoran?????
Παντως απο ηχο και προχειρα προχειρα σε συγκριση με ενα Technics dz 1200 το Τοσιμπακι επαιξε αξιοπρεπεστα και αρκετα κοντα του.

Τα περισσότερα τοσίμπα zoran φοράνε , εμένα το δικόμου παιζει πιο μαλακά και στρωτά απο το πρωτο μπλεσκατό , αλλα και τα δυό μακράν χειρότερα απο το cambridge 740c

Το άκουσα γι αρκετή ώρα σπίτι.Παρόντες αρκετοί συνφορουμίτες.
Αν θέλουν άς γράψουν κι αυτοί.
Οι διαπιστώσεις κοινές σε σύγκριση Α-Β.
Ουδεμία σχέση με καλή πηγή.Σε σχέση με την δική μου ακούστηκε θολό,ασαφές και χωρίς άκρα.Απο εικόνα κι αέρα δεν συζητάμε...
Του είχαμε δώσει ic VDH κι αντικραδασμική βάση.

Γνωρίζοντας και τον ήχο του CDR μου Pioneer 609,το οποίο όμως δεν έπαιξε συγκριτικά κι αυτό παίζει πολύ καλύτερα.

Απορώ ειλικρινά με την όλη παραφιλολογία.

Το άκουσα γι αρκετή ώρα σπίτι.Παρόντες αρκετοί συνφορουμίτες.
Αν θέλουν άς γράψουν κι αυτοί.
Οι διαπιστώσεις κοινές σε σύγκριση Α-Β.
Ουδεμία σχέση με καλή πηγή.Σε σχέση με την δική μου ακούστηκε θολό,ασαφές και χωρίς άκρα.Απο εικόνα κι αέρα δεν συζητάμε...
Του είχαμε δώσει ic VDH κι αντικραδασμική βάση.

Γνωρίζοντας και τον ήχο του CDR μου Pioneer 609,το οποίο όμως δεν έπαιξε συγκριτικά κι αυτό παίζει πολύ καλύτερα.

Απορώ ειλικρινά με την όλη παραφιλολογία.

παιζει αρκετά καλά !!! και έχει όμορφα χαρακτιριστκά στον ήχο του , αλλά μην αρχίσουμε παλι τα ίδια :smash::smash: