Hi-End Εργαλείο

Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Χωρίς να θέλω να πω τίποτα περί hiend το συγκεριμένο (το ξαναείπα) το μηχάνημα ίσως να υστερεί σε πρίμα ή χαμηλό ή ό,τι άλλο μπορεί να πει κανείς, αλλά στο να παίζει μουσική είναι πρώτο, όσο κανένα άλλο.

ήχους βγάζουν όλα

Τι εννοεις οταν λες "παιζει μουσικη"?

Καλα ρε συ το 70 ησουν 10 χρονων τι να σε κουρασει. Τοτε εβλεπες στερεοφονικο και νομιζες οτι ηταν διαστημοπλοιο.:flipout:

Είπα τη δεκαετία του 70 .
H δεκαετία του 70 τελείωσε την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 1980, που ήμουν 20 .

:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Μετά το μπλεσκατούλι πρέπει πάντα να υπάρχει και ένα σοβαρό ηχείο, όχι καμιά κολονίτσα για πικραμένες ζωντοχήρες :flipout:

Technomad loudspeakers are used world-wide by the US Government, Universal Studios...

Not only did the Technomad loudspeakers need to be installed fairly high-up on the building for the proper sound coverage, they also had to be out of the range of the exhaust output of many of the armored vehicles, such as an M-1 tank. Mark points out, "When it came to the loudspeaker selection, the weather is the least of my concerns. The diesel exhaust from armored vehicles would kill any lessor loudspeaker very quickly. But moreso, the heat output from an M-1 tank can melt hair and skin within 8 to 10 feet. It's a tough environment for all the audio and video gear that is out here, with all the exhaust heat and smoke, compounded with the smoke generated from explosions, flares, smoke grenades and canon fire. The speakers get the worst of it, and I could not find anything else on the market that would endure what the Technomads have to go through. Believe me, I looked!"

http://www.technomad.com/articles/zussman.html

Last edited:
να το ξαναπώ...

έχω την εντύπωση ότι άλλα players δίνουν έμφαση στην αναπαραγωγή της υψηλής περιοχής ή της χαμηλής ή της μεσσαίας, ενώ αυτό στο σύνολο της ίδιας της μουσικής.

Είναι αυτό που σε ξεγελάει περισσότερο.

Δεν υπάρχει θέμα μη flat responce στα cd players. Εξαιρούνται κακοσχεδιασμένες μειονότητες που ούτως ή άλλως δεν ανήκουν στην βιομηχανία του audio.

Αλλού είναι το παιχνίδι όπως στις περισότερες συσκευές ή accessories του audio.

παντως σε μετρησεις με 4γωνικο παλμο, ηταν το μονο που τον απεδιδε τελεια.
Μονο βγαλτε εκτος το display και αυτο αρκει για μια πολυ ησυχη και σωστη αναπαραγωγη. Αποδιδει τονικα(χροια) πολυ κοντα στην πραγματικοτητα τα οργανα.
Εχει καποιος εδω μεσα μετρησει το bs?
Το εχει συγκρινει με αλλα players στις μετρησεις?

Υπαρχει και στα Champion Μαρινοπουλος μην κολατε στα Carrefour.Εβαλα ενα ξαδερφακι μου και μου το πειρε απο Βεροια σημερα.

Να ρωτησω κατι:
Τι καλωδιο χρειαζομαι για να το συνδεσω στον ενισχυτη μου;Περιλαμβανεται το καλωδιο στη συσκευασια;Ρωταω γιατι ο ενισχυτης μου ειναι ενας παναρχαιος και φθηνος Teac A-R500 και εχει μονο τις γνωστες εισοδους R και L (κοκκινο και ασπρο ή μαυρο).

H συσκευασία έχει ό,τι χρειάζεσαι.
Ενα μεγάλο του κουσούρι ελιναι ότι ακούγεται φοβερά ο οδηγός του.
Ανάλογα με το δίσκο βέβαια.
Είναι μερικά που είναι ανυπόφορα...
Επίσης ένα που έβαλα, δεν ξέρω αν ήταν στραβό ή έκκεντρο, έτρεμε ολόκληρη η συσκευή.
Βασικά το ακούω με ένα ή δυό τόμους της Λαρούς Μπριτάνικα, που κάπως αποσβαίνουν τα πράγματα...

H συσκευασία έχει ό,τι χρειάζεσαι.
Ενα μεγάλο του κουσούρι ελιναι ότι ακούγεται φοβερά ο οδηγός του.
Ανάλογα με το δίσκο βέβαια.
Είναι μερικά που είναι ανυπόφορα...
Επίσης ένα που έβαλα, δεν ξέρω αν ήταν στραβό ή έκκεντρο, έτρεμε ολόκληρη η συσκευή.
Βασικά το ακούω με ένα ή δυό τόμους της Λαρούς Μπριτάνικα, που κάπως αποσβαίνουν τα πράγματα...

Τι ? εκτός από στρώσιμο χρειάζεται και επιμόρφωση ????? :2thumb22sup:

Ο Παναγιωτίδης εννοεί προφανώς ότι χρειάζεται έρμα...
Ότι δηλαδής χρησιμοποιούν και οι συσκευές ΗΙ-ΕΝD.
Και επειδή υπάρχουν δύο σχολές (του μπουπ/έρμα και του γκντοϊνγκ/ανάρτηση) θέλει το πράμα πειραματισμό.
Έτσι κι αλλιώς είτε δώσουμε 30 ευρά είτε 30 χιλιάρικα το ίδιο είναι.
Πάντα υπάρχουν για μας σαφή περιθώρια βελτίωσης...:antlers:

Eίναι μερικά που είναι ανυπόφορα...

To δικό μου παίζει τα πάντα. Γυρνάει το δισκάκι και ακούω μονο ένα φτερούγισμα. Απίστευτη σταθερότητα περιστροφής. Εβγαλα το καπάκι , φρενάρω το δισκάκι με το δάκτυλο και το γμνο συνεχίζει και πάιζει χωρίς πρόβλημα, ούτι τσίκ δεν ακούγεται.
Μάγκες , ποιος είπε ότι δεν παίζει καλά σαν transport ???? :ADFAD2:
Το έβαλα να παίξει σαν transport με το DAC-5 της Xindακ και έπαιξε gamao το μπλεσκατουλοτράνσπορτ !!!

Last edited:

To δικό μου παίζει τα πάντα. Γυρνάει το δισκάκι και ακούω μονο ένα φτερούγισμα. Απίστευτη σταθερότητα περιστροφής. Εβγαλα το καπάκι , φρενάρω το δισκάκι με το δάκτυλο και το γμνο συνεχίζει και πάιζει χωρίς πρόβλημα, ούτι τσίκ δεν ακούγεται.
Μάγκες , ποιος είπε ότι δεν παίζει καλά σαν transport ???? :ADFAD2:
Το έβαλα να παίξει σαν transport με το DAC-5 της Xindακ και έπαιξε gamao το μπλεσκατουλοτράνσπορτ !!!

Τώρα με προβλημάτισες!

Δεν το δοκίμασα!