...
βάλε τον ερμη 20000 να αρχίσει να πουλάει σαν ζεστό ψωμί
Τα Hyperion 968 όπως και τα Vandersteen 5 ήταν τα δύο που κατέληξα μετά από ένα σχετικό κατάλογο που περιλαμβάνει αρκετά από τα προτεινόμενα στο thread αυτό.Οι ενέργειές μου πάγωσαν μετά τη φημολογία για ελεγχόμενη πτώχευση.Τα vandersteen ακόμα δε μπορώ να τα ξεχάσω κι ας έπαιζαν με εισαγωγική σειρά της AUDΙΟ RESEARCH και kimber καλωδιώσεις.Επίσης θα πρότεινα τα SPENDOR A9 που άκουσα σε γνωστό με ενισχυτικά της NAIM.Αυτό το ηχείο ακούγεται πολύ τελευταία.Το USHER BE 10 τ άκουσα με τους τελικούς αναφοράς του HI-FI WORLD.Αυτό που μ άρεσε είναι ότι έπαιζαν γεμάτο ήχο σε χαμηλές εντάσεις ,κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για μένα.Επίσης τα FONTAINE μάρεσαν τα αστραπιαία δυναμικά τους.Για τα HERMES ,συμφωνώ ότι είναι ηχειάρες,αλλά θέλουν πολύ ψάξιμο για τα συνοδά ,ακόμη και τα καλώδια.Επειδή και αυτό το ηχείο αυτό (Hyperion 968) προτάθηκε ένθερμα από φίλους συμφορουμίτες, συμπεριλαμβάνεται ομοίως στη λίστα:
1. Lipinski L707 A Monitor
2. Verity Rienzi
3. Pioneer S-1EX
4. XTZ 104.9 Divine
5. ATC SCM-50
6. Hyperion 968
Τα Hyperion 968 όπως και τα Vandersteen 5 ήταν τα δύο που κατέληξα μετά από ένα σχετικό κατάλογο που περιλαμβάνει αρκετά από τα προτεινόμενα στο thread αυτό.Οι ενέργειές μου πάγωσαν μετά τη φημολογία για ελεγχόμενη πτώχευση.Τα vandersteen ακόμα δε μπορώ να τα ξεχάσω κι ας έπαιζαν με εισαγωγική σειρά της AUDΙΟ RESEARCH και kimber καλωδιώσεις.Επίσης θα πρότεινα τα SPENDOR A9 που άκουσα σε γνωστό με ενισχυτικά της NAIM.Αυτό το ηχείο ακούγεται πολύ τελευταία.Το USHER BE 10 τ άκουσα με τους τελικούς αναφοράς του HI-FI WORLD.Αυτό που μ άρεσε είναι ότι έπαιζαν γεμάτο ήχο σε χαμηλές εντάσεις ,κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για μένα.Επίσης τα FONTAINE μάρεσαν τα αστραπιαία δυναμικά τους.Για τα HERMES ,συμφωνώ ότι είναι ηχειάρες,αλλά θέλουν πολύ ψάξιμο για τα συνοδά ,ακόμη και τα καλώδια.
Νομιζω οτι η μουσικη που ακους ειναι βουτυρο στο ψωμι των ηλεκτροστατικων,μηπως να το ξανασκευτεις? Αληθεια,γιατι εισαι τοσο κατηγορηματικα αντιθετος με τα panel?Κατά βάση τα πάντα. Μια μικρή έφεση υπάρχει σε Latin, κλασσική μουσική, συμφωνικά έργα και ελαφρύ rock.
Νομιζω οτι η μουσικη που ακους ειναι βουτυρο στο ψωμι των ηλεκτροστατικων,μηπως να το ξανασκευτεις? Αληθεια,γιατι εισαι τοσο κατηγορηματικα αντιθετος με τα panel?
Στεργιε συγνωμη,αλλα mag+ξεφτιλα+ξεφτιλα=:bang:. ,δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα με τα panel,που δεν σου γαργαλανε τα αυτια με ψευτικα μπασα,και soundstage υψους πολυκατοικιας.Οποτε κανε ρελανς.Συμφωνώ απόλυτα.
Άκου όλα αυτά σε "μαμάτα" magnepan με έναν ξεφτίλα επαγγελματικό ενισχυτή και πηγή ένα επίσης ξεφτίλα dvd των 30 ευρώ και πάρε με τηλέφωνο...
Συμφωνώ απόλυτα.
Άκου όλα αυτά σε "μαμάτα" magnepan με έναν ξεφτίλα επαγγελματικό ενισχυτή και πηγή ένα επίσης ξεφτίλα dvd των 30 ευρώ και πάρε με τηλέφωνο...
Παρατηρώ εσχάτως μια ρελάνς με τα πάνελ και κατ´εξακολούθηση ισχυρή σύσταση για τον "ΕΡΜΗ".
Με τα πάνελ δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλώς πείτε από θέμα γούστου ή επειδή για κάποιο λόγο δεν μου κάθονται - ίσως ανεξήγητο - δεν θα ήθελα να πάω σε τέτοια λύση.
Για τον "ΕΡΜΗ" δέχομαι ότι είναι πολύ καλά ηχεία :worshippy: (δεν τα έχω ακούσει). Εάν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν μέχρι και 8.000 ευρώ, πιστεύετε ότι σε αυτήν την τιμή - και με τη λογική του value for money - δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι καλύτερο από τον "ΕΡΜΗ";
Ανευ σχολιου.Παρατηρώ εσχάτως μια ρελάνς με τα πάνελ και κατ´εξακολούθηση ισχυρή σύσταση για τον "ΕΡΜΗ".
Με τα πάνελ δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλώς πείτε από θέμα γούστου ή επειδή για κάποιο λόγο δεν μου κάθονται - ίσως ανεξήγητο - δεν θα ήθελα να πάω σε τέτοια λύση.
Για τον "ΕΡΜΗ" δέχομαι ότι είναι πολύ καλά ηχεία :worshippy: (δεν τα έχω ακούσει). Εάν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν μέχρι και 8.000 ευρώ, πιστεύετε ότι σε αυτήν την τιμή - και με τη λογική του value for money - δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι καλύτερο από τον "ΕΡΜΗ";
Ισως αναφερθηκε καπου αλλα το έχασα. Τωρα με τι ηχεία ακους?
Ανευ σχολιου.
εξαιρετικο ηχειο και ομορφο. Επειδη πας για μεγαλη επενδυση και εχουν ειπωθει σχεδον ολα, κανε την λίστα σου και ελα ενα τριημερο απ τα μερη μας να τα ακουσεις. Δεν υπαρχει περιπτωση να αποκτησεις μια πρωτη ιδεα διαφορετικα.Sonus Faber GP Domus
Ανευ σχολιου.
Το σχόλιο περί μη σχολιασμού να το εκλάβω ως ειρωνικό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.