Hi-End Ηχεία value for money έως 8.000 ευρώ

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Πράγματι, για πολλά από τα ηχεία που προτείνονται δεν έχω καθόλου άποψη και ενδεχομένως αξίζει να μπουν στη short list.
Στόχος, με τη βοήθεια σας είναι να καταλήξω σε 4 - 5 ηχεία, στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, τα οποία αφού ακούσω θα μπορέσω να καταλήξω.
Επίσης η περιγραφή του χώρου ακρόασης καθώς και των ενισχυτικών, ενδχομένως μπορεί να βοηθήσουν ώστε να φιλτραριστεί περαιτέρω η τελική επιλογή. :a0210:
Σκεψου επισης οτι τοσα χρηματα καλο θα ηταν να εφθαναν σε ελληνικα χερια,δοξα τω θεω εχουμε εξαιρετικα ελληνικα ηχεια.

Μη λες βρε κακα λογια,και μαλιστα στα αγγλικα.:furious3:
μα στα ελληνικα ειναι εκτος και αν εννοουσα για κοψιμο μαλλιων,
:flipout: παντως συμφωνο και εγω με το παλικαρι, αν ειναι να δωσεις χρηματα, να τα δωσεις σε ελληνα καυασκευαστη που το εχει αναγκη η οικονομια, αλλωστε εχουμε καλα ηχεια..

Σκεψου επισης οτι τοσα χρηματα καλο θα ηταν να εφθαναν σε ελληνικα χερια,δοξα τω θεω εχουμε εξαιρετικα ελληνικα ηχεια.

Χωρίς να θέλω να φανώ αιρετικός, και παρότι είμαι θιασώτης του moto ... "ψωνίζουμε ελληνικά", δύσκολα σε αυτά τα χρήματα θα αγοράσω ελληνικά ηχεία!
Προς θεού δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν έλληνα κατασκευαστή, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές εισαγώμενες επιλογές που δεν μπορείς να μη μπεις στον πειρασμό να τις κοιτάξεις.:BDGBGDB55:

Υπαρχει σε ενα φιλο το DUNLAVY που το επαιζε με pass και το δινει σε καλη τιμη νομιζω κοντα στα 3000-3500
dun4s.jpg

Παρότι πολλά έχουν κατά καιρούς γραφεί σε διάφορα νήματα, θα παρακαλούσα για τα "φώτα" σας στην βέλτιστη επιλογή ηχείων δαπέδου έως το ποσό των 8.000 ευρώ.

Χώρος ακρόασης υπό διαμόρφωση, dedicated, διαστάσεων 4.70(w)x6.00(d)x3.20(h), ενισχυτικά Pass Labs (προ/τελ).

Και για να ρίξω μια πρώτη πρόταση στο τραπέζι, παρότι τα συγκεκριμένα ηχεία δεν τα έχω ακούσει, τα Pioneer S-1EX (market price 6.350 ευρώ). Παραθέτω και δύο (2) reviews:

http://www.stereophile.com/floorloudspeakers/307piosex/
http://www.positive-feedback.com/Issue30/pioneer_s1ex.htm

Αναμένω τις προτάσεις σας.
το καλύτερο ηχείο που έχω ακούσει μέχρι τις 10000 είναι ο ΕΡΜΗΣ της audio spectrum
ειδικά επειδή ο χώρος σου είναι ψιλομεγαλος δεν θα κοιτούσα τίποτα άλλο

Βλέπω ότι η Audio Spectrum έχει πολλούς και φανατικούς θαυμαστές μέσα στο forum. Τυχαίο ... δε νομίζω.
Μπράβο στα παιδιά, προφανώς κάνουν καλή δουλειά. :firstprize:

Φυσικά και κάνει καλή δουλειά ο Πετρόπουλος. Αν ήταν στην Αγγλία ή στην Γερμανία θα είχε γίνει διάσημος.

Ερώτηση : Hi-End Ηχεία value for money έως 8.000 ευρώ ?

Απάντηση : Μα φυσικά το "καλύτερο" ηχείο στον κόσμο και σε τιμή joker

Quad ESL 2905 :guitarist: :drummer: :Banane0:

:music-smiley-005::award:

-bye-