Hi-End Ηχεία value for money έως 8.000 ευρώ

Νίκο τα Ultima Studio 2 πάνε ακριβώς στα 12.000 στην εδώ αντιπροσωπεία (πρέπει να υπάρχει και ένα demo 11.000).

Αν ήταν λίγο πιο κοντά στα μέτρα μου, σε σχέση με το budget, δεν το συζητώ ότι θα ήταν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές.:bigcry:

Εαν εχουν τιμη καταλογου 12.000, σχετικα ευκολα βγαινουν στα 9 με 9μισο (λεω εγω τωρα... αυθαιρετα ...)

Αν σου αρεσουν τοσο πολυ, να την κανεις την υπερβαση απο τις 8.000

Φίλε ηχεία υπάρχουν, τα 8χίλιαρα σπανίζουν, οπότε σίγουρα θα βρεις κάτι καλό...

Ευχαρίστως, εάν επιθυμείς να έρθεις να ακούσεις, όταν ανέβεις, και τα δικά μου chario ursa major να πάρεις μία ιδέα για τον ήχο της εταιρείας ... στην αγορά πρέπει να βγαίνουν στο 5 χίλιαρο...

Ο καπετάνιος και ο Econοmides παίζουν με Von Sweikert, μήπως και κει πρέπει να ρίξεις μία ματιά, αν και δεν έχω ιδέα για τιμές ... γενικά πάντως με τα προϊόντα εκ Αμερικής αισθάνεται κανείς και λίγο χαζός, αφού πρέπει λόγω δασμών, μεταφορικών, κλπ. να πληρώσει έως και τρεις φορές πάνω (πχ νέα maggies 1.7) από ότι ο αντίστοιχος αμερικανός συν-χομπίστας ...

....
Ευχαρίστως, εάν επιθυμείς να έρθεις να ακούσεις, όταν ανέβεις, και τα δικά μου chario ursa major να πάρεις μία ιδέα για τον ήχο της εταιρείας ... στην αγορά πρέπει να βγαίνουν στο 5 χίλιαρο...

Ο καπετάνιος και ο Econοmides παίζουν με Von Sweikert, μήπως και κει πρέπει να ρίξεις μία ματιά, αν και δεν έχω ιδέα για τιμές ... γενικά πάντως με τα προϊόντα εκ Αμερικής αισθάνεται κανείς και λίγο χαζός, αφού πρέπει λόγω δασμών, μεταφορικών, κλπ. να πληρώσει έως και τρεις φορές πάνω (πχ νέα maggies 1.7) από ότι ο αντίστοιχος αμερικανός συν-χομπίστας ...

Ευχαριστώ για την πρόταση - πρόσκληση.

Για μένα, ειδικά αυτήν την περίοδο που η ισοτιμία ευρώ / δολ είναι 1.45 αξίζει κάποιος να κοιτάζει προς Αμερική πλευρά.
Δεν νομίζω ότι οι δασμοί ή τα μεταφορικά εκτοξεύουν τόσο τις τιμές. Είναι καθαρά θέμα αντιπροσώπου.

Σε πολλές περιπτώσεις (καλό σενάριο) η τιμή εδώ είναι η τιμή της Αμερικής / 1.45 και επιπλέον ένα 15% (δασμοί, μεταφορικά κλπ). Απολύτως λογικό.

Σε άλλες περιπτώσεις (κακό και εξωφρενικό σενάριο) η τιμή εδώ (σε ευρώ) είναι 50% πάνω από την τιμή σε δολάρια (π.χ. ενισχυτής 5.000 δολ. εδώ πωλείται 8.000 ευρώ)!!!!!!!!!!

Μάλλον μερικοί έξυπνοι αντιπρόσωποι, στην εποχή του μνημονίου, ψάχνουν στην Ελλάδα για ... αμερικανάκια :fahne90:.

Last edited:
Ευχαριστώ για την πρόταση - πρόσκληση.

Για μένα, ειδικά αυτήν την περίοδο που η ισοριμία ευρώ / δολ είναι 1.45 αξίζει κάποιος να κοιτάζει προς Αμερική πλευρά.
Δεν νομίζω ότι οι δασμοί ή τα μεταφορικά εκτοξεύουν τόσο τις τιμές. Είναι καθαρά θέμα αντιπροσώπου.

Σε πολλές περιπτώσεις (καλό σενάριο) η τιμή εδώ είναι η τιμή της Αμερικής / 1.45 και επιπλέον ένα 15% (δασμοί, μεταφορικά κλπ). Απολύτως λογικό.

Σε άλλες περιπτώσεις (κακό και εξωφρενικό σενάριο) η τιμή εδώ (σε ευρώ) είναι 50% πάνω από την τιμή σε δολάρια (π.χ. ενισχυτής 5.000 δολ. εδώ πωλείται 8.000 ευρώ)!!!!!!!!!!

Μάλλον μερικοί έξυπνοι αντιπρόσωποι, στην εποχή του μνημονίου, ψάχνουν στην Ελλάδα για ... αμερικανάκια :fahne90:.

Μόλις προχθές στην εκδήλωση του club, ρωτήθηκα για τις τιμές των Καναδέζικων Hansen, μπορούν οι πολλοί παρευρισκόμενοι να επιβεβαιώσουν ότι ισχύει η ισοτιμία ευρώ/δολλάριο (καναδέζικο)...........δηλαδή στην τελική πληρωτέα τιμή μετρητοίς συνυπολογίζεται η διαφορά ισοτιμίας υπέρ του καταναλωτή.

Το ίδιο και για την ομοίως Καναδέζικη Tenor & Αμερικανική Stealth audio cables.

Με λίγα λόγια, μην τσουβαλιάζετε, δεν είναι όλοι οι αντιπρόσωποι το ίδιο.

--Φυσικά εμάς δεν μας συμφέρει η εισαγωγή από ΗΠΑ /Καναδά, διότι προπληρώνεται ΦΠΑ 23%, δασμοί, εκτελωνιστικά και μεταφορικά, συνολικά πάνω από 41% επιβάρυνση----
Αλλά η επιλογή του καταναλωτή μετράει πρώτα.

Last edited:
Μόλις προχθές στην εκδήλωση του club, ρωτήθηκα για τις τιμές των Καναδέζικων Hansen, μπορούν οι πολλοί παρευρισκόμενοι να επιβεβαιώσουν ότι ισχύει η ισοτιμία ευρώ/δολλάριο (καναδέζικο)...........δηλαδή στην τελική πληρωτέα τιμή μετρητοίς συνυπολογίζεται η διαφορά ισοτιμίας υπέρ του καταναλωτή.

Καθόλου δεν τσουβαλιάζουμε Γιώργο. Βεβαίως και δεν είστε όλοι ίδιοι, όπως άλλωστε σε κάθε τομέα υπάρχουν οι σοβαροί και οι ασόβαροι.
Η ίδια η αγορά, ειδικά με την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη, θα περιθωριοποίησει μόνη της τέτοιου είδους φαινόμενα.

Βέβαια κάποιος μπορεί να έχει στοκ από εισαγωγή με πολύ αρνητική ισοτιμία (όχι πολύ μακρυά ήταν 1/1,15), εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα.

μην ασχολεισαι με την ελεγχομενη πτωχευση. Εαν κανουμε συμφωνημενη αναδιαρθρωση χρεους αυτοι που θα εχουν θεμα θα ειναι οι πιστωτες του Ελληνικου κρατους που θα χασουν καποια χρηματα. Το πολυ πολυ λοιπον να πληγουν οι συνταξιουχοι λογω των απωλειων των ασφαλιστικων ταμειων καθως και οι μετοχοι καποιων τραπεζων οι οποιες θα αναγκαστουν να κανουν αυξηση κεφαλαιου αλλα σιγουρα οχι οι καταθετες...

οι καταθετες θα ειχαν προβλημα εαν κηρυτταμε μονομερη σταση πληρωμων αλλα αυτο δε προκειται να γινει.... ποιο πιθανο ειναι να αρθει η μονιμοτητα των δημοσιων υπαλληλων παρα αυτο....
Eυχαριστώ για το κουράγιο ,αλλά και τις πολύτιμες διευκρινήσεις.Η όλη αυτή κατάσταση μ έκανε να ρίξω το budget για αναζήτηση ηχείου στα μισά απ ότι είχα στόχο μέχρι το γενάρη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Ηχεία value for money έως 8.000 ευρώ

Στεργιε συγνωμη,αλλα mag+ξεφτιλα+ξεφτιλα=:bang:. ,δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα με τα panel,που δεν σου γαργαλανε τα αυτια με ψευτικα μπασα,και soundstage υψους πολυκατοικιας.Οποτε κανε ρελανς.

ψεύτικα μπάσα και soundstage ύψους πολυκατοικίας τα magnepan???

:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Ηχεία value for money έως 8.000 ευρώ

δηλαδη αυτο το setup θα τσακιζε με ανεση ενα συστημα με τους Pass Labs και ενα απο τα υποψηφια ηχεια της λιστας ?

Δε νομιζω οτι μπορεις να το πεις αυτο με βεβαιοτητα....

Δεν το λέω με βεβαιότητα.

Δεν έχω ακούσει τα πάντα.

το "ξεφτίλα" δυο φορές το είπα για να δώσω έμφαση.

Με τις μουσικές που ακούει ο φίλος (και με τα ενισχυτικά που έχει) νομίζω ότι είναι κρίμα να μη δώσει μια καλή ευκαιρία σε οποιοδήποτε μαγνητοστατικό.

Αν μου πει ότι άκουσε και ότι κάτι του έκατσε στραβά, οκ.

Αλλά είναι κρίμα να μην ακούσει καν!

Hint: είχα κι εγώ Ερμή κάποτε... :firstprize:

Γιώργο και quader, χαλαρά...

Δεν παίζονται δα, και τίποτα τεράστια συμφέροντα!:flipout:

Κουβέντα και προτάσεις στο μέλος που ρώτησε, κάνουμε...
Ενοω καπετανιε οτι ουτε εγω ειμαι ο Νακας,ουτε ο Στεργιος ειναι ο Ζωδιατης,για να προσπαθουμε να πεισουμε σε συγκεκριμενη κατευθυνση.

--Φυσικά εμάς δεν μας συμφέρει η εισαγωγή από ΗΠΑ /Καναδά, διότι προπληρώνεται ΦΠΑ 23%, δασμοί, εκτελωνιστικά και μεταφορικά, συνολικά πάνω από 41% επιβάρυνση----
Αλλά η επιλογή του καταναλωτή μετράει πρώτα.

Γιώργο, γενικά μίλησα και γω... σίγουρα υπάρχουν αντιπρόσωποι που τα καταφέρνουν καλύτερα στο να δώσουν στην αγορά καλές τιμές και άλλοι όχι ... εσύ πρώτα απ´όλα είσαι αγνός χομπίστας και στο αναγνωρίζω, οπότε καταλαβαίνεις ευκολότερα τον αντίστοιχο χαι-φιντελίστα καταναλωτή, δεν επέλεξες κατά τύχη την εισαγωγή ηχομηχανών παράλληλα, ας πούμε με λάδια αυτοκινήτων ή είδη κηπουρικής ... το πονάς το πράγμα, όπως και κάποιοι άλλοι ...

εχμ..να πω και αλλη μια αιρετικη σκεψη??
Αμα κατεβεις Αθηνα πες μου να σου κανονησω να ακουσεις τα Archos Χ Της ΜΤΖ... Κοστος να στα φτιαξουν, νομιζω κατω απτα 5χιλιαρικα...ε αμα τα ακουσεις θα μου πεις μετα.. :worshippy:

Ευχαριστώ για την πρόταση.
Παραείναι αιρετική για τα γούστα μου. Νομίζω θα πάω σε κάτι πιο συντηρητικό. :jester:

Κι ομως θα σ αρεσει... -bye-

Βασικα στο αναφερω γιατι παιρνεις ηχειο που αν το φτιαχνε κανας ευρωπαιος θα πηγαινε πανω απο 10χηνες..

Last edited:
Απάντηση: Re: Hi-End Ηχεία value for money έως 8.000 ευρώ

Κατά βάση τα πάντα. Μια μικρή έφεση υπάρχει σε Latin, κλασσική μουσική, συμφωνικά έργα και ελαφρύ rock.

Αγαπητέ φίλε, δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω κι εγώ κάποιο ηχείο γιατί δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα είσαι σε πολύ καλό δρόμο δεδομένου του ειδικού χώρου που διαμορφώνεις. Ο χώρος, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι η αρχή και η ...μέση ενός άριστου αποτελέσματος. Τα υπόλοιπα έπονται. Ακόμα και φτηνά ηχεία παίζουν εντυπωσιακά σε έναν καλό χώρο.
Και επειδή τυχαίνει να ζούμε στο ίδιο νησί θα με ενδιέφερε να γνωριστούμε και να κάνουμε κάποιες "ακροάσεις" στον χώρο σου αλλά και στον δικό μου. Αν και ο τελευταίος είναι "ταπεινός".

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Hi-End Ηχεία value for money έως 8.000 ευρώ

Αγαπητέ φίλε, δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω κι εγώ κάποιο ηχείο γιατί δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα είσαι σε πολύ καλό δρόμο δεδομένου του ειδικού χώρου που διαμορφώνεις. Ο χώρος, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι η αρχή και η ...μέση ενός άριστου αποτελέσματος. Τα υπόλοιπα έπονται. Ακόμα και φτηνά ηχεία παίζουν εντυπωσιακά σε έναν καλό χώρο.
Και επειδή τυχαίνει να ζούμε στο ίδιο νησί θα με ενδιέφερε να γνωριστούμε και να κάνουμε κάποιες "ακροάσεις" στον χώρο σου αλλά και στον δικό μου. Αν και ο τελευταίος είναι "ταπεινός".

:ernaehrung004:

Που είσαι βρε αδερφέ - συντοπίτη;
Σου έστειλα π.μ. με τα στοιχεία επικοινωνίας.:ADFADF1:

Με ολο τον σεβασμο, νομιζω οτι το παραπανω εμπιπτει στην κατηγορια του μυθου.
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολα ηχεια πια (803d, 802d), απλα εχω την αισθηση πως λιγοι ασχολουνται πολυ σοβαρα με το θεμα των ενισχυτων τους

ΡΕΥΜΑ ή ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ και καθαρό ενισχυτή ποιοτικότατο και πολύ καλή πηγή είναι το ζητούμενο!! ΟΧΙ τα πολλά ΒΑΤ που ίσως μερικοί ψάχνουν υποβαθμίζοντας την ποιότητα του ήχου τους.Η αλήθεια είναι δυστυχώς δεν συγχωρούνε λάθη, η κορυφή έχει και το τίμημά της!

Οσον αφορά τα Audio Spectrum ΕΡΜΗΣ, αποψή μου στην τιμή που δίνοντε αγοράζεις ηχείο αναφοράς δώρο!!αρκεί να τα δέχεται ο χώρος σου και το περιβάλλον........

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Ηχεία value for money έως 8.000 ευρώ

Αυτο καταλαβες βρε Στεργιε,για ξαναδιαβασε το σε παρακαλω.

παρντών!

κεκτημένη ταχύτητα!

Ήταν ακραίο το παράδειγμα μου αλλά πιστεύω ότι ο φίλος πρέπει να δώσει στον εαυτό του τη χαρά να ακούσει ένα καλοστημένο magnepan με τη μουσική που του αρέσει.

Έχει το χώρο, έχει τα συνοδά.

Αν δεν του αρέσει οκ!

IMHO

Hint: είχα και τον Ερμή παλιότερα...