Hi-End Καλώδια κατά Παραγγελία. Γίνεται;

Πριν μέρες δοκίμασα φθηνό ασήμι και έπαιζε πιο γλυκά απο το υβριδικό που έχω (όχι καλύτερα απαραίτητα)
Είναι γενίκευση νομίζω το ασήμι δεν κάνει για κόρνες κτλ...

Εχεις κόρνες ωρέ?

Όχι μωρε τι κόρνες... βουίζουν τα αυτιά μου με δαύτες, δεν τις μπορώ!

Για το συστηματάκι μου λέω... μια χαρά γλυκό ακούστηκε το ασήμι.

Όχι μωρε τι κόρνες... βουίζουν τα αυτιά μου με δαύτες, δεν τις μπορώ!

Για το συστηματάκι μου λέω... μια χαρά γλυκό ακούστηκε το ασήμι.

Φυσικά!..Δεν υπάρχει λόγος να μην σου έκατσε καλά το ασημάκι!

Και βεβαίως ήταν ένας γενικός μπούσουλας, αν θες, το παράδειγμα ασήμι-κόρνες 1-0..
Επειδή φυσικά,μεσολαβούν και άλλοι παράγοντες( χώρος,ενισχυτικά, προσωπικό γούστο του κάθε ακροατή) τα πάντα
μπορούν να συμβούν!

Απάντηση: Re: Hi-End Καλώδια κατά Παραγγελία. Γίνεται;

Nομιζω σε ενα αλλο νημα θα ηταν καλυτερα να τα συζητησουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις αν ενδιαφερει κι αλλους:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Hi-End Καλώδια κατά Παραγγελία. Γίνεται;

Nομιζω σε ενα αλλο νημα θα ηταν καλυτερα να τα συζητησουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις αν ενδιαφερει κι αλλους:ernaehrung004:

Ποιο απ' όλα?:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Καλώδια κατά Παραγγελία. Γίνεται;

Ποιο απ' όλα?:p
Ωχ........... χαχαχα

Αυτα που λες στο δικο σου ποστ # 15 που ξεχασα να αναφερω και απολογουμαι :blush::silly:

:flipout:

οκ... θα ανοίξω σε λίγο...

Εγώ θα κάνω το χαζό (χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια) και οι υπόλοιποι θα απαντάτε!

-bye-

Όπως και να έχει, μιας και συζητάς και για κοντά καλώδια, πέραν των παραπάνω προτάσεων
RCA:
Μπορείς να δοκιμάσεις για patch cords και ακροδέκτες neutrik NF2C-B/2, ειδικά εάν τα μικρά patch θα αλλάζουν θέση συχνά.
Νομίζω δεν είδα να αναφέρονται και τα Eichmann bullet plugs που σε συνδυασμό με τα θηλυκά τους είναι πολύ καλή λύση και αρκετά πιο οικονομική από furutech/wbt

Balanced:
Τα neutrik είναι κατά κάποιο τρόπο τα standard ακόμα και σε πανάκριβες υλοποιήσεις.

Μιας και μπαίνεις στη διαδικασία, Δυο κομμάτια klotz (αυτό που χρησιμοποιεί η rega) και belden 89259 δε θα σου κοστίσουν ακριβά να τα δοκιμάσεις και να τα κρατήσεις *εστω* ως βοηθητικά.

Παιδιά
Ευχαριστώ για τις προτάσεις, είναι πολύ εποικοδομητικές.

Λίγο-λίγο αρχίζει να σχηματίζεται εικόνα. Ελπίζω να την ολοκληρώσουμε σιγά-σιγά.

Οι ανάγκες μου είναι ιδιαίτερα περίπλοκες. Από οικονομικό Hi-Fi μέχρι Ultra Hi-End. Λόγω πλήθους συσκευών και καταστάσεων που πρέπει να καλυφθούν.

Δώστε ιδέες λοιπόν! Καταγράφονται όλες. :smile:

Απάντηση: Re: Hi-End Καλώδια κατά Παραγγελία. Γίνεται;

Παιδιά
Ευχαριστώ για τις προτάσεις, είναι πολύ εποικοδομητικές.

Λίγο-λίγο αρχίζει να σχηματίζεται εικόνα. Ελπίζω να την ολοκληρώσουμε σιγά-σιγά.

Οι ανάγκες μου είναι ιδιαίτερα περίπλοκες. Από οικονομικό Hi-Fi μέχρι Ultra Hi-End. Λόγω πλήθους συσκευών και καταστάσεων που πρέπει να καλυφθούν.

Δώστε ιδέες λοιπόν! Καταγράφονται όλες. :smile:

Ισως αν ελεγες και καποιες απο τις αναγκες πιο συγκεκριμενα,νομιζω θα βοηθουσε