Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
μία το πρωί και μία το βράδυ ....εξετράπη παντελώς το θέμα με την είσοδο της μουσικής κατηγορίας ... τέλεια .
Τώρα ούτε και γω θα πάρω, αλλά κάτι μπλουζ κολητά τα χορέψαμε και με αυτόν.
αχ ...γκρεμίζονται γρήγορα τα είδωλα στην εποχή του ιντερνετ...
βάλε λινκ να ακούσουμε
Ο burial ειναι passe πλεον. Ζητω ο Flying Lotus!
Ατυχές το παράδειγμα..Με τις μουσικές που ξέρει καλά-αγαπάει και τα αυτιά του.Για πολλούς αυτό αρκεί.
Η κλασσική και δή η ζωντανά ηχογραφημένη(γι' όποιον τον ενδιαφέρει κι έχει εμπειρία ζωντανών εκτελέσεων),έχει ιδιαίτερη αξία,για να δείς άν η σκηνή με τις ομάδες οργάνων περιγράφεται σωστά,άν τά όργανα ακούγονται ρεαλιστικά,άν οι έντονες κορυφώσεις και τα περίπλοκα "περάσματα" αναπαράγονται χωρίς θολώματα κι ασάφειες.......................
Αυτά δεν μπορούν να γίνουν με δίσκους γραμμένους στο στούντιο ούτε με μικρά σύνολα έστω ζωντανά και καλά ηχογραφημένα.
Κάτσε να τελειώσω με το ρημαδιασμένο, να φτιάξω και ένα καλό Phono Stage που έχω στο μυαλό μου και να δεις πότε θα ξαναγοράσω κάτι για το σύστημά μου...
Θαμώνας της μουσικής κατηγορίας θα γίνω... :BDGBGDB55:
Ατυχές το παράδειγμα..
Είσαι παρών στο ζωντανο;
Ξέρεις και πώς έγινε η ηχογράφηση όταν και αν ήσουν παρών;
Μόνο τότε *ίσως* θα μπορούσες να μιλάς με *κάποια* σιγουριά. Και πάλι αμφιβάλλω.
Και η ηχογράφηση στο στούντιο σε τί θα φταίει;Μήπως δεν θα μπορούσες να ήσουν και εκεί παρών ή απών;
Άλλα φταίνε, κατά την άποψή μου. Αν φταίνε. Λ.Σ.
...... Ο όγκος της ορχήστρας του Mahler, τα ασυνήθιστα ηχοχρώματα που παράγει(όντας αρχιμουσικός στο επάγγελμα γνώριζε άριστα τις ηχητικές δυνατότητες της ορχήστρας) δεν πιστεύω οτι αρνείται κανείς μας να τα απολαύσει, ακόμα κι αν προτιμά την ερμηνεία μιας παλιάς μονοφωνική ηχογράφηση.
Πάντως εγώ παρατήρησα οτι απο εισόδου της μουσικής κατηγορίας στο thread, κανείς από τους "μουσικόφιλους" δεν μιλησε για μηχανάκι, ενώ οι περισσότεροι "χαϊεντάδες" μίλησαν για δίσκους......Και παίζουμε εκτός έδρας ρε σεις!
![]()
εκείνο το ανεκδιήγητο Magic του Bruce Springsteen ακούγεται σε κάποιο σύστημα καλά ;
ώπα, ένας ένας ενσκήπτουν .....
εκτός βέβαια του αγνοούντος την 'κωλοφεράτζα'... :chinscratch: βρε λες να σχετίζονται τα δύο γεγονότα ;;;
Αλλαξε διαχειριστές η Μουσική κατηγορία??
Καλή αρχή Διονύση,καλή αρχή Tzimisce.![]()
Μας τ'άπαν κι'άλλοι, που την είχαν πιό μεγάλη (την σιγουριά πως θα κατέβουν σύντομα από το τραίνο της αναζήτησης)![]()
Κάποιοι κρυφοκοιτάνε προς τα δώ μου φαίνεται!![]()
Δεν είναι βλακεία να αγοράζεις ένα Range Rover για να πίνεις τον καφέ σου στο Κολωνάκι;
:grandpa: Με Νότη Σφακιανάκη!
Ξέρω γω; Εγώ απλά παίρνω μαζί μου πράγματα που ακούω συχνά... Wille and Lobo, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Bebo & Cigala και σίγουρα από τούδε και στο εξής Blue Man Group που το έχω βάλει στο repeat λέμεεεε!![]()
O Diego El Cigala? Ναι μπρε! Του είπε ο Bebo Valdez "Εγώ θα σου το παίξω στο πιάνο και εσύ θα πεις και ένα τραγούδι!"
Αγαπητοί της μουσικής κατηγορίας πηγαίνατε γυρεύοντας!
Επίθεση αδέλφια μου χαλιεντάδες!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.