Hi-End συνάντηση μετά Μουσικής!

Re: Απάντηση: Re: Hi-End συνάντηση μετά Μουσικής!

τωρα με τρωει να το πω,αρκει να μην μου το παρεις στραβα...

και οι.....πορδες ηχος της φυσης δεν ειναι?....

Στην κατηγορία του Αλεατορισμού πέφτουνε -bye-

Καλή ιδέα για δώρο από τους Μουσικόφιλους προς τους Hi-end-άδες: γράφτε ένα CD με Ξενάκη και τον άλλον το γερμανό δεν τον θυμάμαι τώρα, με μουσική από κομπρεσέρ, πριόνια, βαριοπούλες και βιομηχανικούς ήχους ή ήχους της πόλης για να... βασανίσετε τα ηχοσυστήματά τους (π.χ. τα Tidal klp klp) :grinning-smiley-043

Στην κατηγορία του Αλεατορισμού πέφτουνε -bye-

Καλή ιδέα για δώρο από τους Μουσικόφιλους προς τους Hi-end-άδες: γράφτε ένα CD με Ξενάκη και τον άλλον το γερμανό δεν τον θυμάμαι τώρα, με μουσική από κομπρεσέρ, πριόνια, βαριοπούλες και βιομηχανικούς ήχους ή ήχους της πόλης για να... βασανίσετε τα ηχοσυστήματά τους (π.χ. τα Tidal klp klp) :grinning-smiley-043

Ο Boulez που θα κάνει δώρο ένας συμφορουμίτης ( δε θυμάμαι ποιός, ας με συγχωρήσει) είναι ικανό μαρτύριο. Σα να σου κάνουν φάλαγγα στα αυτιά ένα πράμα.Εμένα πάντως αν κάποιος μου έκανε δώρο Boulez ή Stockhausen (μάλλον αυτόν εννοείς) θα του έκοβα την καλημέρα.

Υ.Γ 1. Τι είναι ο Αλεατορισμός;

Υ.Γ.2. Μα καλά, τι χαϊεντάδες είσαστε εσείς; Κανένας δεν έχει το ρέψιμο του Τυραννόσαυρου της Telarc στη συλλογή του; Έχω βάλει φίλους να το ακούσουν και έχουμε ρίξει γέλια με αυτό...

Ο Boulez που θα κάνει δώρο ένας συμφορουμίτης ( δε θυμάμαι ποιός, ας με συγχωρήσει) είναι ικανό μαρτύριο. Σα να σου κάνουν φάλαγγα στα αυτιά ένα πράμα.Εμένα πάντως αν κάποιος μου έκανε δώρο Boulez ή Stockhausen (μάλλον αυτόν εννοείς) θα του έκοβα την καλημέρα.

Μαρτυριάρη!!!
Γιατί μου χαλάς την έκπληξη;;;
:D
Ήθελα να δω τη φάτσα του ''τυχερού'' που θα έβαζε το cd και θα άραζε στον καναπέ του για να απολαύσει...

Και δεν σε συγχωρεί ο συμφορουμίτης!!!

Η ποινή η οποία σου επιβάλλεται είναι ακρόαση του εν λόγω cd και αμέσως μετά Cecil Taylor.

http://www.youtube.com/watch?v=cP5L8tjnB6w

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End συνάντηση μετά Μουσικής!

..

Yπονοείς οτι οι σονάτες γιά πιάνο τού Boulez ειναι βασανιστήριο??
Καλά..Θά τά πούμε το καλοκαίρι στά Θεσσαλικά εδάφη...:rifle::grinning-smiley-043:beerglass:

Λείπω τόσες ώρες, γυρνάω και τι να δω;
Εκλεκτά μέλη της Μουσικής Κατηγορίας να ξεδιπλώνουν τις καλά κρυμμένες σαδιστικές τους τάσεις,ψάχνοντας τρόπους να τιμωρήσουν τους Χαϊεντάδες.
Κι εγώ η καϋμένη, φαίνεται πως μόνο μαζοχιστικές τάσεις έχω, αφού αυτό που σκεφτόμουν είναι πως θα μάθω σε τι χρησιμεύει και πως λειτουργεί ο προ, αν δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνος του ένας τελικός, αν χρειάζεται - ως είθισται - και κάποιος ενδιάμεσος, τι είναι το flac, το dac, γιατί τσακώνονται οι κορνάκηδες με τους κουτάκηδες, γιατί δώσανε αυτό το χαζό όνομα (jak) σε ένα καλώδιο και δεν το βγάλανε ας πούμε Βαγγέλη, αν από αυτά τα τεράστια κακόγουστα ηχεία σε κάποια παραπάνω φωτογραφία μπορεί να αποδοθεί ο πανέμορφος ήχος που βγαίνει από τα δάχτυλα που χαϊδεύουν την άρπα ή τον παίρνει μαζί του ο κατήφορος της υπερβολής, προσπαθώ να θυμηθώ τι κάνει ένας πυκνωτής και αν τα ηχεία βάσης είναι καλύτερα από τα δαπέδου, που μάλλον δεν είναι, ειδικά αν μένεις κατά Λευκάδα μεριά, ξέρω όμως τι είναι η 813 αν και αναρωτιέμαι αν κανείς λαμπάκιας έχει οικολογική συνείδηση, ε, ναι, αν δεν είναι αυτό μαζοχισμός, ειδικά αφού δεν θα έχουμε συστήματα για επίδειξη στη συνάντηση για να μου απαντηθούν μερικές από τις απορίες μου, τότε τι είναι;
:ADFADF1:

Η ποινή η οποία σου επιβάλλεται είναι ακρόαση του εν λόγω cd και αμέσως μετά Cecil Taylor.

E καλά: άμα σου αρέσουν αποκλειστικά τα τερψιλαρύγγια, είναι όντως ποινή.
Υπάρχουν όμως και αυτοί που τους αρέσει το λάβδανο. ή και το ξύδι.
There's a place under the sun for everybody. -bye-

Δημήτριε, ειδικά εσύ που είσαι ο πρώτος που αποκύρηξες το αμαρτωλό σου παρελθόν , δικαιούσαι και τη μερίδα του λέοντος από τα προαναφερθέντα καλούδια. Μην οπισθοχωρείς τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσεις το δρόμο της Αλήθειας.

312_1601021-350-haig.jpg

Διονύση, φαντάζομαι ότι αυτό είχες στο νου σου!!

312_1601021-350-haig.jpg

Διονύση, φαντάζομαι ότι αυτό είχες στο νου σου!!

...όχι ακριβώς αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις...
:smile:

To all:

Αν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ποτά, παρακαλώ να με ενημερώσετε ώστε να συνεννοηθώ με τον υπεύθυνο του Alba. Ασφαλώς και έχει σχεδόν τα πάντα, αλλά αν κάποιος προτίθεται να ξεπεράσει τις 5 φιάλες Lagavulin ή Tanqueray ή θέλετε μερικούς θλιμμένους Johny /Midleton / Laphroaig ή κι εγώ δεν ξέρω τι, καλό είναι να τους ενημερώσουμε ...
Δεν θέλω να μου γκρινιάζετε μετά ότι δεν περάσατε καλά!!!

:ADFADF1:

Με τον πρωινό καφέ το απόλαυσα. More input, please!

κι άλλος χαλασμένος :award:

:worshippy:

άλλος ένας που δεν ξέρει ότι η μουσική τελείωσε κάπου εκεί γύρω στον Μάλερ. :D

παλιά, σύχναζα στη Λέσχη του Δίσκου.
είχε κάτι φοβερούς τύπους εκεί τότε, πιο ηλικιωμένους, τρέχαμε από κοντά και μαζεύαμε ψήγματα σοφίας: ρουφάγαμε ότι έλεγαν άπληστα.
θυμαμαι ακόμη καναδυό απ αυτούς. Σκληροπυρήνες. Θεωρούσαν πως η μουσική τελείωσε με τον Κάντορα και το απόγειό της ήταν το μπαρόκ. Ειδικά οι Γάλλοι συνθέτες, Κουπρέν, Περροτέν, Ραμώ.
για κατοπινά όργανα φυσικά ούτε λόγος: κλαβεσέν κι Αγιος ο Θεός. 'Ετσι πρέπει να τα ακούτε αυτά! μόμολα!' :grandpa:

Τι να πεί κανείς...:nounder:

Απόψεις...

51nfR0LHi5L._SL500_AA300_.jpg

Μιά και μιλάμε για μπαρόκ και σύγχρονη μουσική για ακούστε αυτό το φοβερό συνδυασμό στο νέο αλμπουμ της Anne-Sophie Mutter, J.S. Bach και Sofia Gubaιdulina (για την οποία ο μέντορας της Dmitri Shostakovich όταν έδινε τις τελικές της μουσικές εξετάσεις την παρότρυνε να συνεχίσει στο "λανθασμένο της μονοπάτι", αφού ασχολήθηκε έντονα την εποχή της Σοβιετικής κυριαρχίας με εναλλακτικά τέμπο και ρυθμούς, χαρακτηριστικό είναι ότι επηρεάστηκε έντονα από δύο συνθέτες τον JS Bach και τον Anton Webern !!)