εχεις ακουσει που λενε PRAT(Pace,Rythm And Timing)?στην πραγματικοτητα ειναι PROUOUOUTS
Last edited:
τωρα με τρωει να το πω,αρκει να μην μου το παρεις στραβα...
και οι.....πορδες ηχος της φυσης δεν ειναι?....
Στην κατηγορία του Αλεατορισμού πέφτουνε
Καλή ιδέα για δώρο από τους Μουσικόφιλους προς τους Hi-end-άδες: γράφτε ένα CD με Ξενάκη και τον άλλον το γερμανό δεν τον θυμάμαι τώρα, με μουσική από κομπρεσέρ, πριόνια, βαριοπούλες και βιομηχανικούς ήχους ή ήχους της πόλης για να... βασανίσετε τα ηχοσυστήματά τους (π.χ. τα Tidal klp klp)![]()
Ο Boulez που θα κάνει δώρο ένας συμφορουμίτης ( δε θυμάμαι ποιός, ας με συγχωρήσει) είναι ικανό μαρτύριο. Σα να σου κάνουν φάλαγγα στα αυτιά ένα πράμα.Εμένα πάντως αν κάποιος μου έκανε δώρο Boulez ή Stockhausen (μάλλον αυτόν εννοείς) θα του έκοβα την καλημέρα.
Mercy!
Ο Boulez που θα κάνει δώρο ένας συμφορουμίτης ( δε θυμάμαι ποιός, ας με συγχωρήσει) είναι ικανό μαρτύριο. Σα να σου κάνουν φάλαγγα στα αυτιά ένα πράμα.Εμένα πάντως αν κάποιος μου έκανε δώρο Boulez ή Stockhausen (μάλλον αυτόν εννοείς) θα του έκοβα την καλημέρα.
..
Η ποινή η οποία σου επιβάλλεται είναι ακρόαση του εν λόγω cd και αμέσως μετά Cecil Taylor.
E καλά: άμα σου αρέσουν αποκλειστικά τα τερψιλαρύγγια, είναι όντως ποινή.
Υπάρχουν όμως και αυτοί που τους αρέσει το λάβδανο. ή και το ξύδι.
There's a place under the sun for everybody.![]()
....Εκλεκτά μέλη της Μουσικής Κατηγορίας να ξεδιπλώνουν τις καλά κρυμμένες σαδιστικές τους τάσεις....
:ADFADF1:
η δισκοθήκη μου διαθέτει Luciano Berio και Paderewski!
ε
στη δική μου πάντως οι ...ανορθογραφίες, είναι ο κανόνας :damnyou:
:ernaehrung004:
Δημήτριε, ειδικά εσύ που είσαι ο πρώτος που αποκύρηξες το αμαρτωλό σου παρελθόν , δικαιούσαι και τη μερίδα του λέοντος από τα προαναφερθέντα καλούδια. Μην οπισθοχωρείς τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσεις το δρόμο της Αλήθειας.
![]()
Διονύση, φαντάζομαι ότι αυτό είχες στο νου σου!!
Με τον πρωινό καφέ το απόλαυσα. More input, please!

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.