Λείπω τόσες ώρες, γυρνάω και τι να δω;
Εκλεκτά μέλη της Μουσικής Κατηγορίας να ξεδιπλώνουν τις καλά κρυμμένες σαδιστικές τους τάσεις,ψάχνοντας τρόπους να τιμωρήσουν τους Χαϊεντάδες.
Κι εγώ η καϋμένη, φαίνεται πως μόνο μαζοχιστικές τάσεις έχω, αφού αυτό που σκεφτόμουν είναι πως θα μάθω σε τι χρησιμεύει και πως λειτουργεί ο προ, αν δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνος του ένας τελικός, αν χρειάζεται - ως είθισται - και κάποιος ενδιάμεσος, τι είναι το flac, το dac, γιατί τσακώνονται οι κορνάκηδες με τους κουτάκηδες, γιατί δώσανε αυτό το χαζό όνομα (jak) σε ένα καλώδιο και δεν το βγάλανε ας πούμε Βαγγέλη, αν από αυτά τα τεράστια κακόγουστα ηχεία σε κάποια παραπάνω φωτογραφία μπορεί να αποδοθεί ο πανέμορφος ήχος που βγαίνει από τα δάχτυλα που χαϊδεύουν την άρπα ή τον παίρνει μαζί του ο κατήφορος της υπερβολής, προσπαθώ να θυμηθώ τι κάνει ένας πυκνωτής και αν τα ηχεία βάσης είναι καλύτερα από τα δαπέδου, που μάλλον δεν είναι, ειδικά αν μένεις κατά Λευκάδα μεριά, ξέρω όμως τι είναι η 813 αν και αναρωτιέμαι αν κανείς λαμπάκιας έχει οικολογική συνείδηση, ε, ναι, αν δεν είναι αυτό μαζοχισμός, ειδικά αφού δεν θα έχουμε συστήματα για επίδειξη στη συνάντηση για να μου απαντηθούν μερικές από τις απορίες μου, τότε τι είναι;
:ADFADF1: