kblachos
Μέλος Σωματείου
Ώπα, εσύ αγόρι μου χρειάζεσαι ολόκληρο τυροκομείο για να έλθεις στο δρόμο της Αλήθειας...
![]()
Είπαμε, είμαι της μουσικής κατηγορίας..... Romeo, Αστέρια, Frangelico, Posidonio κ.λ.π. πολιτιστικά πρότυπα κέντρα. :Banane0:
Ώπα, εσύ αγόρι μου χρειάζεσαι ολόκληρο τυροκομείο για να έλθεις στο δρόμο της Αλήθειας...
![]()
Το cd που θέλω:
![]()
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
:ernaehrung004:
το εχω σε ζωντανη εγγραφη απο το κινητο μου. σου κανει?
Κατόπιν τούτου προχωράμε στον επόμενο άσσο που διαθέτουμε
για ώρες έκτακτης ανάγκης!
Αγαπητά μέλη της Hi-End, απ´ότι είδατε το αντίπαλο δέος
μας ξεπέρασε με μεθοδεύσεις τύπου ερωτηματικό για αρκετά από
τα στελέχη του!
Κατόπιν τούτου προχωράμε στον επόμενο άσσο που διαθέτουμε
για ώρες έκτακτης ανάγκης!
Η κατηγορία μας προσφέρει στα μέλη από όλη την Ελλάδα και το
εξωτερικό, που θέλουν να παρευρεθούν στην συνάντηση,
τα έξοδα μεταφοράς- με μέσον της αρεσκείας τους- και τριήμερη διαμονή
σε σουίτα στο lagonissi resorts
Η διαμονή περιλαμβάνει πρωινό- δεκατιανό-μεσημεριανό-απογευματινό-βραδινό,δωρεάν ποτά,μασάζ
spa,σάουνα, μαθήματα τέννις, θαλάσσιου σκί, ιππασίας, ξιφασκίας,τοξοβολίας και άλλα, καθώς και μονοήμερη εκδρομή στο Σούνιο!
Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ!!
Η προσφορά ισχύει και για τα μέλη της μουσικής κατηγορίας
που πιθανόν θέλουν να αλλάξουν γνώμη και να κατέβουν μαζί μας στην εκδήλωση της 1/6
Μη μου ταράζεσαι...... και για να βοηθήσω μπορείς να βγάλεις εμένα και το Βλάχο από τη μουσική κατηγορία.
Κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι και θα εκπροσωπήσουμε την κατηγορία των δορυφορικών !!!!!!
Το σημειώνω.
και δεν ξέρετε τι σημαίνει "το σημειώνω"......
ΥΓ. Προφανώς και χρειάζεται χείρα βοηθείας για να ξεπεράσει κάποιος τη Μουσική Κατηγορία.
Μη μου ταράζεσαι...... και για να βοηθήσω μπορείς να βγάλεις εμένα και το Βλάχο από τη μουσική κατηγορία.
Κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι και θα εκπροσωπήσουμε την κατηγορία των δορυφορικών !!!!!!
και δεν ξέρω τι να φορέσω για να ταιριάζουμε !!!!!!
Εμεις οι Θεσσαλονικεις ΘΕΛΟΥΜΕ δυνατα ΚΙΝΗΤΡΑ για να κατεβουμε κι εμεις να ενισχυσουμε τους Hi End.....
***H τελικα θα ενισχυσουμε τους Μουσικοφιλους???:music-smiley-005:
θα κάνουμε εδώ αντι-συνάντηση βρε...
Και ..τί Μπουλέζ....
Φρανκ Ζαππα θα ακούμε :Banane0:
θα κάνουμε εδώ αντι-συνάντηση βρε...
Και ..τί Μπουλέζ....
Φρανκ Ζαππα θα ακούμε :Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.