Hi-End συνάντηση μετά Μουσικής!

Ώπα, εσύ αγόρι μου χρειάζεσαι ολόκληρο τυροκομείο για να έλθεις στο δρόμο της Αλήθειας...
:flipout::flipout:

Είπαμε, είμαι της μουσικής κατηγορίας..... Romeo, Αστέρια, Frangelico, Posidonio κ.λ.π. πολιτιστικά πρότυπα κέντρα. :Banane0:

Το cd που θέλω:

5202846599556.jpg

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
:ernaehrung004:

το εχω σε ζωντανη εγγραφη απο το κινητο μου. σου κανει?

Hi-End (18)

Magellan
Χιούστον
economides
geovar
Δημήτρης Δημητρακούδης
DomieMic65
Morfeas
ortho
THEMILOC
DIPIE
tmjuju
ΚΟΨ
Lemarchand
Λάκης
Μιχάλης Κορ.
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ orpheus
nbullamatsis
VaSiLiS-T

Μουσική (22+18)

Skakinen
Κάλλη Συνοδινού
Σπύρος Σούρλας
Antonis Famelos
Γιώργος Κουνελάκης
mdvq
Δημήτρης Θ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Στέλιος Π.
Δαμιανός Δημητριάδης (?)
Simos.I (?)
kblachos
Κωστας Λυμπεροπουλος
McZab
PanMan
superfly
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Δημήτρης Ζ. (?)
Δημήτρης Δ. (?)
opsim x2
Maestro
Δημήτρης Ιωάννου
Aνεξάρτητοι (1)

wind

Last edited:
Αγαπητά μέλη της Hi-End, απ´ότι είδατε το αντίπαλο δέος
μας ξεπέρασε με μεθοδεύσεις τύπου ερωτηματικό για αρκετά από
τα στελέχη του!
Κατόπιν τούτου προχωράμε στον επόμενο άσσο που διαθέτουμε
για ώρες έκτακτης ανάγκης!

Η κατηγορία μας προσφέρει στα μέλη από όλη την Ελλάδα και το
εξωτερικό, που θέλουν να παρευρεθούν στην συνάντηση,
τα έξοδα μεταφοράς- με μέσον της αρεσκείας τους- και τριήμερη διαμονή
σε σουίτα στο lagonissi resorts
Η διαμονή περιλαμβάνει πρωινό- δεκατιανό-μεσημεριανό-απογευματινό-βραδινό,δωρεάν ποτά,μασάζ
spa,σάουνα, μαθήματα τέννις, θαλάσσιου σκί, ιππασίας, ξιφασκίας,τοξοβολίας και άλλα, καθώς και μονοήμερη εκδρομή στο Σούνιο!

Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ!!

Η προσφορά ισχύει και για τα μέλη της μουσικής κατηγορίας
που πιθανόν θέλουν να αλλάξουν γνώμη και να κατέβουν μαζί μας στην εκδήλωση της 1/6

Αγαπητέ Κωνσταντίνε. εμείς ότι έχουμε υποσχεθεί θα το τηρήσουμε μέχρι κεραίας* . Αν εσείς υπόσχεσθε τον ουρανό με τ'άστρα ενώ προφανώς αδυνατείτε τον προσφέρετε, τι να πω πλέον; Τα μέλη όλων των Κατηγοριών έχουν μάτια και βλέπουν. Η Μουσική Κατηγορία πάντως δεν θα σας ακολουθήσει σε ανάλογες θλιβερές μεθόδους.

*
Είναι άλλο θέμα το αν μας κυνηγάνε όσοι πάρουν και ακούσουν Boulez.
:D

========================================

Υ.Γ.1
Στην εκδήλωση της 1/6 προτρέπω κι εγώ όλα τα μέλη της Μουσικής να έρθουν :flipout:
Υ.Γ.2
''Η κατηγορία μας προσφέρει στα μέλη από όλη την Ελλάδα και το
εξωτερικό...'' :flipout::flipout::flipout:

Ναι ρε μουσικάριοι έτσι...Βαφτίστε τους τους προδότες...Δεν θα ξαναδούν ακρόαση:twoguns:

Μου θυμίζετε τον ολυμπιακό,που έλεγε ότι ο πρώτος κατάμαυρος αφρικανός,που είχε φέρει μεταγγραφή παλιά,είχε έλληνα...παππού...:music-smiley-005:

Aγαπητέ θαλασσοπόρε, αυτό που βγάλατε απ' το μανίκι σας, έίναι απλώς ένας μπαλαντέρ. Τους ΑΣΣΟΥΣ :worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:, τους κρατάμε όλους εμείς....

Άσε που με τόσα χρέη για δωροδοκίες, το μόνο που θα μπορέιτε να προσφέρετε σε λίγο, είναι μια θέση στο μπαλαούρο:flipout::flipout::flipout:

Εμεις οι Θεσσαλονικεις ΘΕΛΟΥΜΕ δυνατα ΚΙΝΗΤΡΑ για να κατεβουμε κι εμεις να ενισχυσουμε τους Hi End.....

***H τελικα θα ενισχυσουμε τους Μουσικοφιλους???:music-smiley-005:

Αγαπητά μέλη της Hi-End, απ´ότι είδατε το αντίπαλο δέος
μας ξεπέρασε με μεθοδεύσεις τύπου ερωτηματικό για αρκετά από
τα στελέχη του!

Η κατηγορία μας προσφέρει στα μέλη από όλη την Ελλάδα και το
εξωτερικό, που θέλουν να παρευρεθούν στην συνάντηση,
τα έξοδα μεταφοράς- με μέσον της αρεσκείας τους- και τριήμερη διαμονή
σε σουίτα στο lagonissi resorts
Η διαμονή περιλαμβάνει πρωινό- δεκατιανό-μεσημεριανό-απογευματινό-βραδινό,δωρεάν ποτά,μασάζ
spa,σάουνα, μαθήματα τέννις, θαλάσσιου σκί, ιππασίας, ξιφασκίας,τοξοβολίας και άλλα, καθώς και μονοήμερη εκδρομή στο Σούνιο!

Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ!!

Η προσφορά ισχύει και για τα μέλη της μουσικής κατηγορίας
που πιθανόν θέλουν να αλλάξουν γνώμη και να κατέβουν μαζί μας στην εκδήλωση της 1/6

Μη μου ταράζεσαι...... και για να βοηθήσω μπορείς να βγάλεις εμένα και το Βλάχο από τη μουσική κατηγορία.

Κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι και θα εκπροσωπήσουμε την κατηγορία των δορυφορικών !!!!!!

:D :ernaehrung004:

Last edited by a moderator:
Μη μου ταράζεσαι...... και για να βοηθήσω μπορείς να βγάλεις εμένα και το Βλάχο από τη μουσική κατηγορία.

Κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι και θα εκπροσωπήσουμε την κατηγορία των δορυφορικών !!!!!!

Το σημειώνω.
και δεν ξέρετε τι σημαίνει "το σημειώνω"......

ΥΓ. Προφανώς και χρειάζεται χείρα βοηθείας για να ξεπεράσει κάποιος τη Μουσική Κατηγορία.

Το σημειώνω.
και δεν ξέρετε τι σημαίνει "το σημειώνω"......

ΥΓ. Προφανώς και χρειάζεται χείρα βοηθείας για να ξεπεράσει κάποιος τη Μουσική Κατηγορία.

:D και δεν ξέρω τι να φορέσω για να ταιριάζουμε !!!!!!:D μπας και σε καταλαγιάσω λίγο....

Κανονικά των δορυφορικών είμαι, στη μουσική απλά ακουμπάω λίγο για να ξαποστάσω....:2thumb22sup:

Last edited by a moderator:

YES!YES!YES!!!

Μη μου τ´αλλάξεις μετά όμως!!!

Εμεις οι Θεσσαλονικεις ΘΕΛΟΥΜΕ δυνατα ΚΙΝΗΤΡΑ για να κατεβουμε κι εμεις να ενισχυσουμε τους Hi End.....

***H τελικα θα ενισχυσουμε τους Μουσικοφιλους???:music-smiley-005:

θα κάνουμε εδώ αντι-συνάντηση βρε...
Και ..τί Μπουλέζ....
Φρανκ Ζαππα θα ακούμε :Banane0:

Και ..τί Μπουλέζ....

Διαλεξε μαγαζι...

Προτεινω ....δε μου ρχεται.

Και ξεκιναμε με soul, μετα βρωμο-funk, μετα ροκιες-ροκαμπιλυ και στο τελος αντε να βαλουμε κ καμια τζαζια η τιποτα κλασσικη να μη μας περασουν οτι δεν ειμαστε κ μεις μουσικοφιλοι...:ernaehrung004:

Και ..τί Μπουλέζ....

Θα χρειαστούμε άλλη λύση καθώς YCDTOSAM :Banane0: