hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

επειδή δουλεύω σε περίπτερο και βλέπω τι γίνεται με τις πωλήσεις ,,αυτό που βλέπω είναι ότι απ την στιγμή που έβαλε το δισκάκι μέσα, μπορεί οι πελάτες να έμειναν σταθεροί η ακομα και να αυξήθηκαν παρόλα αυτά μειώθηκαν τα περιοδικά που μας έφερναν για πώληση...

από 10 με 15 κομμάτια τον μήνα που μας έφερναν ο αριθμός τον μήνα που διανύουμε ήταν 2!!!!!

τώρα τι ακριβώς παίζει δεν μπορώ να καταλάβω...

Παιζει οτι ειμαστε σε οικονομικη υφεση για οποιον δεν το ακουσε μεχρι τωρα......

Εξ'ου και η μειωση της τιμης του περιοδικου.
Θυμιζω οτι το κοστος του εκαστοτε δισκου που δινει ενα περιοδικο εξαρταται αμεσα απο το τιραζ........

επειδή δουλεύω σε περίπτερο και βλέπω τι γίνεται με τις πωλήσεις ,,αυτό που βλέπω είναι ότι απ την στιγμή που έβαλε το δισκάκι μέσα, μπορεί οι πελάτες να έμειναν σταθεροί η ακομα και να αυξήθηκαν παρόλα αυτά μειώθηκαν τα περιοδικά που μας έφερναν για πώληση...

από 10 με 15 κομμάτια τον μήνα που μας έφερναν ο αριθμός τον μήνα που διανύουμε ήταν 2!!!!!

τώρα τι ακριβώς παίζει δεν μπορώ να καταλάβω...
Δλδ εννοείς ότι έρχονται οι (σταθεροί ή αυξανόμενοι) πελάτες σας και το ζητάνε και δεν το έχετε;

Μου κάνει εντύπωση γιατί σε πολλά περίπτερα βλέπω αρκετά κομμάτια να υπάρχουν μέχρι και πριν το ''μαζέψουν''.

Δλδ εννοείς ότι έρχονται οι (σταθεροί ή αυξανόμενοι) πελάτες σας και το ζητάνε και δεν το έχετε;

Μου κάνει εντύπωση γιατί σε πολλά περίπτερα βλέπω αρκετά κομμάτια να υπάρχουν μέχρι και πριν το ''μαζέψουν''.

αυτό ακριβώς εννοώ.....όταν από 15 κομμάτια σου φέρνουν 2 σε κεντρικό περίπτερο τότε αυτό μου λέει εμένα ότι,,,η έχει πέσει η ζήτηση γενικότερα (γι αυτό άλλωστε και η αλλαγή τιμής από 15 ευρώ σε 12 ,,η ότι φυλάνε τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά...(λίγα τεύχη και να πουληθούν όλα)...

τεσπα υποθέσεις κάνω γιατί δεν έχω στα χέρια μου πωλήσεις γενικά ανά την Ελλάδα....

Και το πρώτο τεύχος είχε εξαντληθεί στην αρχή όταν πήγα να το ζητήσω, αλλά έφεραν μετά... πιθανότατα έχουν περιορισμένο αριθμό BD και κοιτάνε να τα διανείμουν σωστά , για να μην περισσέψει μεγάλος αριθμός σε κάποια περίπτερα.

:offtopic: Το συγκριτικο που κανει στο τελευταιο τευχος το περιοδικο ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ! ! !
Εαν ειναι δυνατον να μου συγκρινει υποτιθεται τις κορυφαιες τηλεορασεις της αγορας και να μην εχει καθολου μεσα τις εταιριες Samsung και Toshiba!! :singer: Να τα αφησει τοτε τα συγκριτικα σε αλλους που μπορουν να τις τεσταρουν ολες και να μην προσπαθουν να κατευθυνουν τον κοσμο, αναλογα απο ποιους τα "παιρνουν" αυτοι!!! Τα ειπα και ξεθυμανα. :slapface: Καντε με και BAN εαν θελετε...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Καντε με και BAN εαν θελετε...:grinning-smiley-043

Παρακαλω την διαχείριση να προβεί σε άμεση διαγραφή δια παντός:BDBDG54::Banane0::drummer:
-bye-

:offtopic: Το συγκριτικο που κανει στο τελευταιο τευχος το περιοδικο ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ! ! !
Εαν ειναι δυνατον να μου συγκρινει υποτιθεται τις κορυφαιες τηλεορασεις της αγορας και να μην εχει καθολου μεσα τις εταιριες Samsung και Toshiba!! :singer: Να τα αφησει τοτε τα συγκριτικα σε αλλους που μπορουν να τις τεσταρουν ολες και να μην προσπαθουν να κατευθυνουν τον κοσμο, αναλογα απο ποιους τα "παιρνουν" αυτοι!!! Τα ειπα και ξεθυμανα. :slapface: Καντε με και BAN εαν θελετε...:grinning-smiley-043

ρώτησες τις αντιπροσωπείες, αν θελήσανε να στείλουνε δείγματα ?

Κ. Διαχειριστα, ειναι δικη μου δουλεια να ρωτησω τις αντιπροσωπειες?? Δεν νομιζω...:nounder:
Ειμαι αγοραστης του συγκεκριμενου περιοδικου εδω και παρα πολλα χρονια, χωρις να εχω χασει τευχος. Κι οσο κι αν αντιδρω, επειδη με ξερω, θα συνεχισω να ειμαι.:frown: Αλλα δεν μπορω κιολας να βλεπω πραγματα που με βγαζουν απο τα ρουχα μου και να μην τα σχολιαζω!:lehrer: Για αυτο αλλωστε δεν ειμαστε εδω? Για να λεμε τις αποψεις μας.
Το περιοδικο λογω του BR που δινει μαζι εχει εκτοξευθει στα 15 .:dead: Δεν πρεπει να εχω και τις αναλογες απαιτησεις σαν καταναλωτης? Πιστευω πως ειναι θεμιτη η "απαιτηση" μου.
Ομως στο συγκεκριμενο τευχος κανουν ενα συγκριτικο που τυχαινει να με ενδιαφερει αμεσα για τις ιντσες αυτων των διαστασεων. Μαλιστα το εψαχνα κι απεγνωσμενα να το αγορασω για αυτο το λογο και μονο. Εεεεε...οταν βλεπω οτι ειναι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ (κι οποιος θελει ας με διαψευσει, εμενα δεν μου αλλαζει ευκολα την γνωμη) δεν πρεπει να το πω? Εαν δεν μιλησουμε τωρα θα μας κανουν τα ιδια και αργοτερα.

ΥΓ.: Γιατι δεν λαμβανουμε υποψιν και την αλλη περιπτωση... Γνωριζουμε το λογο, εαν υποθεσουμε οτι τελικα αυτες οι 2 αντιπροσωπειες δεν τους εστειλαν δειγματα, γιατι το εκαναν? Μηπως γνωριζαν απο πριν που θα τις κατατασσανε???? :chinscratch: Υποθεσεις μπορουμε να κανουμε πολλες, αλλα ετσι δεν θα βγαλουμε κανενα συμπερασμα...

Με εκτιμηση ολα τα παραπανω και καμια αντιπαραθεση με εσας :grinning-smiley-043 -bye-

Last edited:
Λίγο πολύ συμβαίνει παντού το φαινόμενο.
Αναρωτιέμαι τι γίνονται οι συσκευές που αποστέλλονται στα περιοδικά για test.
Για να μην πω οτι μιά συσκευή που θα σταλεί για test έχει διαλεχτεί ανάμεσα απο 100 και την έχουν τρελάνει στο ψάξιμο.
Ποιός μου λέει οτι η συσκευή που πήγε για test είναι η ίδια που θα πάρω εγω απο το ράφι.

Οταν λέμε για test ας ξεκινήσουν τα περιοδικά να παίρνουν δείγματα απο καταστήματα οχι απο τους αντιπροσώπους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Παρακαλω την διαχείριση να προβεί σε άμεση διαγραφή δια παντός:BDBDG54::Banane0::drummer:
-bye-

Εσυ δεν εισαι "silent".... κανονικος ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ εισαι! :flipout::flipout: -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Σε αυτη τη περιπτωση δεν ειναι σωστο να σου αναφερει οτι οι συγκεκριμενες αντιπροσωπειες αρνηθηκαν να στειλουν δειγματα και γι'αυτο δεν συμετεχουν?

Eιναι αποδεκτο ομως απο τις εταιρειες που εχουν πιο "σφιχτους" δεσμους.

Για να θελουν να στειλουν δειγματα θα πρεπει να εχουν και ενδειξεις οτι στο εν λογω περιοδικο τα τεστς που γινονται ειναι αντικειμενικα ΠΑΝΤΑ και δεν υπαρχουν αλλα καναλια παρεμβασεων.

Εγω αν ειμουνα η samsung πχ θα ειχα βαρεθει να βλεπω την SONY μονιμα να περνει τις καλυτερες κριτικες και να βοηθω τον ανταγωνισμο (στελνοντας κομματια) να υποσκελιζει το προιον μου..........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Σε αυτη τη περιπτωση δεν ειναι σωστο να σου αναφερει οτι οι συγκεκριμενες αντιπροσωπειες αρνηθηκαν να στειλουν δειγματα και γι'αυτο δεν συμετεχουν?

Ολοσωστο !!

και μαλιστα να αναφερουν και τους λογους που επικαλειται η καθε εταιρεια για την αρνηση της ετσι ωστε να δουμε κι εμεις τι γινεται.

το αν θα τους πιστεψουμε ειναι δικο μας θεμα.
( εννοω οτι το να πιστεψεις την ταδε εταιρεια που επικαλειται οτι δεν εχει μοντελα η οτι υπαρχει δολος στα συγκριτικα η οτι αλλο ,ενω στην ουσια πιστευει οτι εχει μη ανταγωνισιμο προιον )

Πάντως αν δεν κάνω λάθος, η Samsung έχει ίσως το καλύτερο όνομα αυτή τη στιγμή... δεν χρειάζεται το test, το οποίο όσο αντικειμενικό να είναι μπορεί να τις κάνει και κακό.

Εγώ δεν αποκλείω να μην ήθελε να συμμετάσχει ... βλέπω και αρκετές διαφημίσεις της στο περιοδικό.
Γιατί δεν στέλνετε ένα email σαν forum να σας απαντήσουν ? αν δεν το κάνουν, μπορείτε να στείλετε και στην Samsung.

Last edited:
Σταμάτησα να τα παίρνω και το Hitech και τον Ηχο.
Διαπιστώνω ότι τα καταφέρνω και επιβιώνω χωρίς τα τεστ τους.
Το Hitech και 12 ευρώ να γίνει, είναι ακριβό.
Από πιο παλιά είχα σταματήσει να παίρνω και το απαράδεκτο RAM αλλά και το PC Magazine και το National Geographic.

Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά. Στη θέση τους παίρνω 2 ταινίες Blu ray το μήνα.

Αλήθεια τι εννοεί ο τίτλος; Κανένα σημείο στίξης δεν μπαίνει;
Το "η" είναι διαζευκτικό;

Ο τίτλος είναι όντως μυστηριώδης. Ίσως το νόημα να είναι: "Η αλήθεια λέει (ότι) το hitech τελικά δεν άντεξε" (και μειώνει την τιμή του)

Το "η" ως διαζευκτικό τι νόημα νομίζεις πως μπορεί να δώσει;