η ιδέα να συνδεθεί το hiface evo μου χωρίς καλώδια προήρθε χαζεύοντας το audiophilleo http://www.audiophilleo.com/audiophilleo2.aspx
το έχουν κατασκευάσει έτσι που να μην χρειάζεται κανείς καλώδιο spdif , βάζει το interface κατευθείαν επάνω στο dac ,οπότε έχει να "ανησυχεί" μόνο για το usb καλώδιο και τις όποιες επιπτώσεις
και η halide design με το bridge το ίδιο κάνει
λογικό ακούγεται , καλό καλώδιο είναι το ανύπαρκτο καλώδιο
το πλεονέκτημα του hiface evo είναι οτι διαθέτει και aes/ebu ,
οπότε πήρα αυτόν τον ανταπτορα
με κόστος περίπου 8 ευρω
το κοτσαρισα και στο cary 306 sacd pro
για το συγκριτικό του θέματος να αναφέρω ότι το καλώδιο που υπήρχε πριν για την σύνδεση evo με dac μέσω αες , ήταν το Mogami W3080 τερματισμένο με neutrik , πολύ φθηνό ( 4 ευρώ το μέτρο ) αλλά από τα ελάχιστα απολύτως κατάλληλο για aes ( 110ohm )
πως παίζει τώρα?
ΤΕΛΕΙΑ !!!
σαν να μην υπάρχει καλώδιο

ίσως σήμερα ( αν και είναι αρκετά δύσκολο λόγω χωροταξίας ) θα δοκιμάσω να βγάλω εκτός και το usb καλώδιο ( audioquest carbon )
έχω ήδη αγοράσει τον ανταπτορα αυτόν
το δοκιμάσαμε στον κουνιάδο μου με το M1 και το evo , δεν φάνηκε να είναι τόσο κρίσιμη η διαφορά σε σχέση με το ψηφιακό καλώδιο
το έχουν κατασκευάσει έτσι που να μην χρειάζεται κανείς καλώδιο spdif , βάζει το interface κατευθείαν επάνω στο dac ,οπότε έχει να "ανησυχεί" μόνο για το usb καλώδιο και τις όποιες επιπτώσεις
και η halide design με το bridge το ίδιο κάνει

λογικό ακούγεται , καλό καλώδιο είναι το ανύπαρκτο καλώδιο
το πλεονέκτημα του hiface evo είναι οτι διαθέτει και aes/ebu ,
οπότε πήρα αυτόν τον ανταπτορα

το κοτσαρισα και στο cary 306 sacd pro

για το συγκριτικό του θέματος να αναφέρω ότι το καλώδιο που υπήρχε πριν για την σύνδεση evo με dac μέσω αες , ήταν το Mogami W3080 τερματισμένο με neutrik , πολύ φθηνό ( 4 ευρώ το μέτρο ) αλλά από τα ελάχιστα απολύτως κατάλληλο για aes ( 110ohm )
πως παίζει τώρα?
ΤΕΛΕΙΑ !!!
σαν να μην υπάρχει καλώδιο

ίσως σήμερα ( αν και είναι αρκετά δύσκολο λόγω χωροταξίας ) θα δοκιμάσω να βγάλω εκτός και το usb καλώδιο ( audioquest carbon )
έχω ήδη αγοράσει τον ανταπτορα αυτόν

το δοκιμάσαμε στον κουνιάδο μου με το M1 και το evo , δεν φάνηκε να είναι τόσο κρίσιμη η διαφορά σε σχέση με το ψηφιακό καλώδιο