μου βάλατε ιδέες να πάω να φτιάξω ενα πάρα πολύ μικρό cat6 ή 5 (αλήθεια αυτα τα δυο τι διαφορά εχουν; ) για την i2s συνδεση που χρησιμοποιω προς το evo dac τωρα εχω ενα 0.5m κ λέω να φτιαξω ενα 5cm... ξερουμε καποιον που να φτιάχνει καλωδια δυκτίου;
ναι ε;0,5 ειναι πολύ μεγάλο για ι2σ, μέχρι 15εκ. καλύτερα... το κατ6 είναι απλά με μεγαλύτερης διατομής κλώνους 22AWG αντί 24AWG...
Αντώνη ενδιαφέρουσα ιδέα.. Είναι όντως καλύτερα από ένα καλό καλώδιο σωστά ματσαρισμένο?
ναι σίγουρα , έχω τώρα από το σαββατο που ακούω και αντιλαμβάνομαι την απουσία κοκου στα υψηλά καθώς και το πολύ σφιχτό χαμηλό
ωστόσο σε κάποιους αυτό το setup μπορεί να ακουστεί λίγο στεγνό στην αρχή , εκεί θέλει σοβαρή εξέταση από που μπορεί να προέρχεται πχ εμένα στην παρούσα φάση μου έχει "δείξει" το πρόβλημα που έχω με τα καλώδια των ηχείων
Τα πινς μέσα στον αντάπτορα είναι μονοκόμματα?
δεν νομίζω , πρέπει να συνδέονται με καλώδια
...το οποίο το επιτυγχάνουν απλώς με πιο χοντρούς κλώνους...The general difference between CAT5E and CAT6 is the transmission performance, and extension of the available bandwidth from 100 MHz to 200 MHz.
...το οποίο το επιτυγχάνουν απλώς με πιο χοντρούς κλώνους...
Τελικά πήρα πενσακι κ το έφτιαξα μονός μου...
Παιδιά έχει αισθητή διάφορα αν κ άκουσα πολύ λίγο γιατί έπρεπε να φυγω!
Αντώνη ευχαριστώ για την ιδέα...
η m2tech δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο.Πως το έφτιαξες το καινούργιο καλώδιο; Δηλαδή με τι σειρά έβαλες τους αγωγούς; Αν τους έβαλες στην τύχη, το πιο πιθανό είναι να παίζεις εκτός spec. Υπάρχει κάπου το pinout που χρησιμοποιεί η HiFace?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.