HiFi Man HE 1000

Δλδ εσυ περιμένεις να μάθεις μια αντικειμενική αποψη απο τον Fang? παρέα με τον Chesky, ton Guttenberg και τον Frank? Ολοι επαγγελματίες του χώρου με άμεσο προσωπικό όφελος? Τι περιμένεις να δηλώσουν δημόσια?

Το προϊόν κατα πασα πιθανότητα ειναι καλό αλλα το headfi ειναι το πλέον μεμπτό φόρουμ του κόσμου. Κάποια στιγμή θα γράψω περισσότερα επ αυτού.

Θα μιλήσω με τον Φρανκ μετα την ακρόαση και θα μεταφέρω κάποιες πιο προσωπικές εκτιμήσεις.

Το κλάμα πάει στο ότι θέλω πολύ να πάω ΝΥ (και ακόμη δεν έχω πάει) και στο ότι θέλω πολύ να ακούσω το νέο δημιούργημα του Fang.

Ανάφερα τον Frank διότι μόνο απ' αυτόν θα έπαιρνα μία πρώτη σωστή γεύση...

Περιμένω ανταπόκριση.

Για την ΝΥ δεν μπορω να κανω κατι αλλα με τον Φρανκ είμαστε φιλοι και μιλάμε συχνά. Θα τον ρωτήσω μετα την ακρόαση και θα επανέρθω.

Σταύρο, η τιμή θα είναι 3500$ για τα ακουστικά αλλά θα πωλούνται μόνο μαζί με τον ενισχυτή στα 10.000$.

Αυτό αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την επίσημη κυκλοφορία

Εχω την εντύπωση με αυτα που διαβαζω οτι ουτε ο Fang δεν ξερει πως θελει να το μαρκεταρει το προιον. Πακετο ή και ξεχωριστά, limited edition ή ανοιχτο νουμερο..

Frank Iacone:

"I was with Fang and Peter up in NYC today listening to the EF1000 and HE1000. Awesome stuff coming . I really had a blast."

Άντε Πάνο (Dr.), περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Can't wait...

Δηλ., αν τα βγάλει κατά μόνας και τα τιμολογήσει στα 2.990 δολάρια, θα τα πάρεις ;;;

Το περίμενα ότι θα ρωτήσεις. :)

Αν τα βγάλει σ' αυτή την τιμή, μετά από κάνα εξάμηνο μπορεί να τα πετύχω στα 2,300, θα σου πουλήσω τα δικά μου 6άρια στα 600, οπότε δεν θα μου βγουν τόσο ακριβά τελικά (1,700 ). Φτηνότερα ακόμη και από ένα TOTL LCD!

χαχαχχχ, για τα δικά σου πάντως θα τα βρούμε ... αυτά τα άτιμα τα 500άρια με έχουν βάλει στο λούκι ... εκεί που έλεγα ότι θα αράξω επιτέλους, όλο τρώγομαι για καλύτερα συνοδά και ίσως και για το βήμα για τα 6 ... έκανα και μια κρούση σε κατάστημα του εξωτερικού ήδη ...

Απάντηση: Re: HiFi Man HE 1000

..., όλο τρώγομαι για καλύτερα συνοδά και ίσως και για το βήμα για τα 6 ... έκανα και μια κρούση σε κατάστημα του εξωτερικού ήδη ...

Τα 6άρια δεν πάνε μόνα τους όμως.
Κοίτα τι έχει κάνει ο Σταύρος για να τα οδηγεί...
Πρέπει να το βάλεις κι αυτό στην εξίσωση.

Η διαφάνεια στα 6άρια είναι κάτι που πρέπει να ακούσεις!

Χωρίς κορυφαία συνοδά και απόλυτη οδήγηση (από τάξη Α) μη περιμένεις να τερματίσεις ένα τέτοιο ακουστικό.

Κάποιος ρώτησε τον Fang γιατί ο νέος του ενισχυτής (EF1000) είναι τόσο ογκώδης αφού τα 1000άρια δεν είναι τόσο απαιτητικά. "Because I'm crazy" απάντησε...

Γιατί με βάση τις ακροάσεις έχει νόημα θα έλεγα εγώ...

Θυμάστε τον Egoista? :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα πρόσθετα Σωκ ότι τα 6άρια αποτελούν το απόλυτο εργαλείο αξιολόγησης τελικών σταδίων!

Δηλαδή ακούγοντάς τους μέσα από αυτά τα ακουστικά, μπορείς εύκολα να μαντέψεις και την συμπεριφορά τους στον "πραγματικό τους κόσμο", λαμβάνοντας υπόψη πάντοτε την επάρκεια ή όχι ρεύματος (και όχι τάσης).

Με βάση τα τελευταία μου ευρήματα, ένας Firstwatt F5 δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ το "βαθύ γρανιτένιο χαμηλό ΑΠΟΛΥΤΗΣ έκτασης" συγκριτικά με άλλα θηρία των 100+ watt. Και αυτό λόγω του voltage headroom που περιορίζεται στα 15 V rms...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στους υπόλοιπους (ηχητικούς) τομείς, ο F5 σκίζει όμως...

Mjolnir και καθάρισες (5 Watt σε ταξη Α στα 50 Ohm). Όλα τ'αλλα είναι οδοντόκρεμες (αντε, σχεδόν ολα τ'αλλα και μιλάω για λογικες τιμες. Αν εχεις ενα δεκάρικο εχουμε απάντηση).

Θα επανερθω αργότερα