HiFi Man HE 1000

Να, ακόμη δεν τελείωσε το NY meeting, και κάποιος του head fi βγήκε και είπε ότι τα 1000άρια έχουν soft(!) μπάσο συγκριτικά με τα HD-800.

παίδες, μην τρελλαθούμε ... το head-fi δεν προσπαθεί γενικώτερα να απομειώσει την αξία των HiFiMan ... ίσα ίσα ... και όσο και να υπάρχει πατρονάρισμα, τα χιλιάδες ποστς των απλών χρηστών δίνουν -κατά μέσο όρο- το σωστό στίγμα που χρειάζεται κάποιος που ψάχνεται ...και έμπειροι χαι-φιντελίστες / μέλη αρκετών φόρα (όπως καλή ώρα αρκετοί από μας) ξέρουν και καταλαβαίνουν που υπάρχει ''θέμα'', αποκομίζοντας κάθε φορά αυτό που έχει σημασία και αφήνοντας πίσω τις πονηριές των ιδιοκτητών ...

Ναι, το HeadFi ειναι ξεκάθαρα υπέρ της Hifiman. (τουλάχιστον αυτη την περίοδο)

Πάνο, νομίζω ότι με όλους τους μεγάλους παίκτες (Senn -AKG - SHURE - FOSTEX - BEYER - ALPHA, κλπ. κλπ.) τα ''πάει'' καλά ... δεν νομίζω άλλωστε να τους παίρνει να κάνουν αλλιώς με καταξιωμένες εταιρείες ... τώρα, αν πατρονάρονται τίποτις αμερικανοί 'αναβαθμιστές' (καλωδιάδες, παντς-άδες, κλπ.) δεν με ενδιαφέρει, καθώς ουδέποτε θα δώσω για τέτοια πράγματα χρήματα ίσα με την αξία των ακουστικών ... από την άλλη, υπάρχουν απίστευτοι τύποι, απλά μέλη, που έχουν ψαχθεί και προτείνουν κάποιες ντιούικες αναβαθμίσεις, όπως ο Jerg για τα ΗFM, και οι προτάσεις τους είναι λίρα 100 ... εγώ, πχ. έχω κάνει κάποιες reversible μετατροπούλες που άξιζαν τον κόπο ... που αλλού θα μπορούσε κανείς να τα βρει αυτά, αν όχι σε έναν πολύ μεγάλο ιστότοπο, τύπου head-fi ... διάβασα την κριτική του τύπου που χιλιομπαναρίσθηκε, εκτίμησα την αισθητική των άβαταρς του, σε αρκετά (συνήθη) έχει τα δίκαια του, πλην αν δεις κάποιους ιστοτόπους που εναλλακτικά προτείνει, χαιρετίσματα ...

Σπυρο, το HeadFi εχει και πολλα καλα μελη, και γνώστες κτλ. Αλλα έχει ξεκάθαρα οικονομικά συμφέροντα τα οποία συμβαδίζουν με τους διαφημιζόμενους, μεγάλους, κάποιους ανερχόμενους κτλ. Δίνει λινκ κατευθείαν στο amazon, κανει πασες σε περιοδικά και στήνουν φεστιβάλ ακουστικων. Οταν απο πίσω εχουν μηχανη για λεφτα, οι κριτικές για τα προϊόντα εξαφανίζονται και οι γνωμες κάποιων γκουρου ειναι στο Payroll εγω δεν θα εδινα (δεν δινω δλδ) και μεγαλη σημασία στο τι διαβάζω εκει μέσα.

Οπως εγραψα, αν το παρακολουθεις απο κοντά μπορει και να βρεις και σωστους, γνώστες με ιδεες και να μάθεις και κατι χρήσιμο. Αυτα οσο ο "κάλος" δεν ενοχλεί το status quo, γιατι ο NwAvGuy εφυγε νύχτα, το ιδιο και άλλοι.

Οπως και να εχει ο καθενας διαβαζει οτι θεωρεί πιο αξιόπιστο, ειχα υποσχεθεί να γραψω 2 πραγματα για το HF και το εκανα για να εχουν τα μελη εδω μια εικόνα.

Τα ίδια λέμε, χρησιμοποιώντας άλλα λόγια ...
α. Δεν ασχολούμεθα με γκουρού αλλά με τον μέσο όρο της γνώμης εκατοντάδων χρηστών.
β. Προσπαθούμε να χωρίσουμε το σιτάρι από την ήρα.
γ. Είμεθα επιφυλακτικοί σε περιπτώσεις υπερ-ενθουσιασμών ή σούπερ-ξινίλας.

Είμαστε off topic αλλα μιλώντας και με κάποιους Ευρωπαίους σχεδιαστές τραβαγα τις κοτσίδες μου για ώρες..κατι Γαλλοι και κατι Ολλανδοι (που κατα τ αλλα φημίζονται για τα Αγγλικα τους..) Ασε τους Ιταλους-Γερμανους (με νοηματική η συνεννόηση με τους τελευταίους μια που τα Γερμανικα μου ειναι ανέκδοτο)

Οι κινεζοι βέβαια θα σου πουν οτι μιλάνε την πιο συνηθισμένη γλώσσα του κόσμου, και σε λιγα χρονάκια θα την μιλαμε και εμεις......

http://theaudiotraveler.com/2015/01...o-perspective-hifimans-he1000-part-ii-of-iii/

Δυστυχώς οι νέοι ακροδέκτες στα ακουστικά (mini jack 1/8, mono) είναι ένα μεγάλο φάουλ!

Βγαίνουν πολύ εύκολα με ένα απλό τράβηγμα...

Αυτό θα σήμαινε για μένα βραχυκύκλωμα του ενισχυτή (F5) και καταστροφή του!!

Α ρε Fang...

Last edited:
Πρεπει να βγουν και οι δυο ταυτόχρονα και να ακουμπήσουν μεταξύ τους για κατι παραπάνω απο ενα τσικ ενω ο ενισχυτής παίζει.. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει κινδυνος αλλα δεν ειναι και τοσο εύκολο Σταυρο.

Και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα ειναι αυτη η τελική μορφή. Πολλά μπορει να αλλαξουν

Όταν βγει το κεντρικό αναγκαστικά θα περάσει και θα ακουμπήσει στο (-). Παθών...

Ο δικός μου τελικός καταστρέφεται σε βραχυκύκλωμα (καίγονται τα Mosfet).

Ας ελπίσουμε ότι θα το αλλάξει. Αν και αμφιβάλλω. Οι headfiers τον είχαν πρήξει τα αντικαταστήσει τα παλιά SMA, Κακώς βέβαια!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εξάλλου ακόμη και να μην βραχυκυκλωθεί το (+) με το (-), δεν ξέρεις που θα προσγειωθεί το καρφί.

Έχω φαντασία... :)

Αντε τυχερέ, μολις βρήκες ενα σοβαρό λογο να μην χαλάσεις λεφτα για τα καινούργια ακουστικά του Fang!

Αφού έτσι κι αλλιώς θα πωλούνται με τον δικό τους ενισχυτή,έτσι δεν είναι;
Θα το έχει προβλέψει αυτό,τι σκας;

Σταυρο, μιλησα με τον Frank, τα έχει πάρει σπίτι του και μου λεει οτι ειναι οτι καλύτερο εχει ακουσει στην ζωη του....

(επειδή ξέρω οτι θα ρωτήσεις, τα ακουει με τον ενισχυτή τους και με τον Cavalli Liquid Gold. Ο δικος τους καλος, ο Cavalli καλύτερος)

thanx! Για τιμή ξέρουμε τίποτα?

Attachments

• 500x1000px-LL-02b8d801_Photoon2-1-15at4.08PM.jpeg
    500x1000px-LL-02b8d801_Photoon2-1-15at4.08PM.jpeg
    25.5 KB · Views: 153