HiFi Man HE 1000

Μόλις τον ρώτησα, δεν εχει κλειδώσει ακομα. Απ οτι μου λεει θα βγουν επίσημα στην αγορα το δευτερο εξάμηνο του 15

θα ειναι πανω απο 2500$ απ οτι φαίνεται. Απλα ουτε ο Φανγκ δεν ξερει ακομα ποσο να τα βαλει. $3Κ+ ειναι πιο πιθανό. Η εμφάνιση θα αλλαξει λιγο για την επίσημη κυκλοφορία.

Σε ερώτησή μου στο πόσο διαφέρει η στερεοφωνική απεικόνιση των 1000αριών συγκριτικά με ένα τέλεια οδηγούμενο ΗΕ-6, ο Frank I. απαντά:

"Τhe 3D stage of this is quite different than the hE6. The HE1000 has front to back depth within the stage. The width on sides also feels like it is out of my head while listening. The biggest difference is transparency. The HE1000 is really stat like but better because of deep bass extension. The headphone disappears and feels like its out of me head. I am not distracted with long session and comfort is in another league"

:blink:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...I want one now!

είναι κουφό ... υποτίθεται πως το δυνατότερο από τα ατού των 6 είναι η διαφάνεια ... απορώ που έχει φθάσει ο τύπος ...

3000$

http://www.head-fi.org/t/748334/hifiman-he1000-planar-dynamic-flagship/2040#post_11422631

900x900px-LL-a1ecad87_HiFiMAN-HE560-compared-to-HE1000_DSC_9099.jpeg

Είμαι καλός!

"Να κάνω μία μαντεψιά: $2,990.", ποστ #47...

Τώρα θέλω ακουστικά και dac γ@μωτ...

Σπύροοοοοοο (Δημοκηδή), τα 6άρια σε γυρεύουν. :)

Ε-Υ-Χ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ω Πάνο για το awareness!

Είμαι καλός!

"Να κάνω μία μαντεψιά: $2,990.", ποστ #47...

Τώρα θέλω ακουστικά και dac γ@μωτ...

Σπύροοοοοοο (Δημοκηδή), τα 6άρια σε γυρεύουν. :)

Ε-Υ-Χ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ω Πάνο για το awareness!

Σταύρο, αν πάει καλά μια δουλειά που περιμένω θα πάρω και γω τα 1000ρια να τελειώνω με αυτό το θέμα δια παντός ...

Ειναι η παλιά η φώτο Χρηστο, οι μπάρες προστασίες ειναι κάθετες αν προσέξεις. Στην τελικη σχεδίαση θα ειναι οριζοντιες για να χτυπάει λιγότερο στο ματι ο όγκος τους.

Ειναι η παλιά η φώτο Χρηστο, οι μπάρες προστασίες ειναι κάθετες αν προσέξεις. Στην τελικη σχεδίαση θα ειναι οριζοντιες για να χτυπάει λιγότερο στο ματι ο όγκος τους.

Για τον ενισχυτή έβαλα την φωτογραφία, δεν είχατε βάλει στο νήμα μέχρι τώρα, τις γραμμές δεν τις πρόσεξα έχεις δίκιο