HIFIMAN HE-400 Planar Headphone

Σε καμία περίπτωσή μην βγάλεις συμπέρασμα από το τι ακούς από το κλιπ. Για να μην πω ότι καλύτερα να μην τα ακούς από εκεί μην τους κανείς καμία ζημία λόγω υποοδηγησης. Οσο εύκολα κ να είναι -που δεν τα λες και τρελά ευκολα- δεν παύουν να είναι planar ακουστικά...

Καλά δε περίμενα και πολλά από το κλιπ αλλά αυτή η λαμπρότητα με απογοήτευσε.
Μετά θυμήθηκα ότι είχα το ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν δοκίμασα τa focal spirit one με το κλιπ.
Οπότε θα κάνω υπομονή να μου έρθει το Ο2+ODAC.
Πάντως αν μπορεί κάποιος που τα χει να μου πει αν του ακούγονται λαμπρά θα βοηθούσε πολύ :)

τις ψείρες που λες τις έχω και γω (από Καρφούρ προσφορά 15 ευρώ) ... τι σύγκριση είναι αυτή ; περίμενε να στρώσουν και μην απογοητεύεσαι ... και κυρίως περίμενε τον ενισχυτή ...

Οι μεμβράνες τους δεν έχουν αποκτήσει την μέγιστη ευκαμψία, επειδή είναι καινούργια.

Το Clip είναι απολύτως αδύνατον να μπορέσει να κάνει τις μεμβράνες αυτές να κουνηθούν σε επίπεδο να χαλαρώσουν και να στρώσουν.

Οπότε είναι μάταιο να ασχολείσαι... δεν στρώνει έτσι ένα ηλεκτροδυναμικό... θέλει πολλά βολτ για να διεγερθεί η μεμβράνη, δεν παν να λένε ότι θέλουνε ότι οδηγούνται από ipod...

Όταν παραλάβεις τον Ο2 και έχοντας τον στο ρεύμα...(και όχι από μπαταρίες) θα αφήσεις τα ακουστικά να παίξουν δυνατούτσικα με μπιτάτη μουσική για δύο εικοσιτετράωρα...

Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα στρωσίματος,...ως δια μαγείας θα εξαφανιστεί οποιαδήποτε σκληράδα, που δεν οφείλετε στην εγγενή καμπύλη συχνοτήτων του ακουστικού...

Δεν υπάρχει καμία σκληράδα στα δικά μου τουλάχιστο. Σήμερα έπαιξαν μια συλλογη του Quincy Jones με το gain στο 6 για πρώτη φορά και τώρα αυτό. Είναι απολαυστικά και σε κλασική απ' ότι ακούω.

Καλά δε περίμενα και πολλά από το κλιπ αλλά αυτή η λαμπρότητα με απογοήτευσε.
Μετά θυμήθηκα ότι είχα το ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν δοκίμασα τa focal spirit one με το κλιπ.
Οπότε θα κάνω υπομονή να μου έρθει το Ο2+ODAC.
Πάντως αν μπορεί κάποιος που τα χει να μου πει αν του ακούγονται λαμπρά θα βοηθούσε πολύ :)

Αγαπητέ, για να στο πω με αυτοκινητιστικούς όρους είναι σαν βάζεις ελαστικά με δείκτη ταχύτητας 240χλμ σε ένα αυτοκίνητο που δεν πάει ποτέ πάνω από τα 120 και μετά να λες ότι φταίνε τα ελαστικά που το αυτοκίνητο γλυστράει (γιατί προφανώς δεν φτάνουν ποτέ σε σωστή θερμοκρασία λειτουργίας). Επί της ουσίας τα ακουστικά, τα οποία είχα και γνωρίζω καλά (έπαιζαν με πολύ καλό ενισχυτή, εξαιρετική καλωδίωση και front end), ήταν θαυμάσια με απόλυτα κριτήρια ξεπερνώντας πολλούς καθιερωμένους ανταγωνιστές πολλαπλάσιας τιμής. Να επαναλάβω επίσης ότι έχουν την σπάνια ιδιότητα να παίζουν πολύ καλά όλα τα είδη μουσικής. Απόδειξη των δυνατοτήτων τους είναι ότι με όσο καλύτερα συνοδά και ηχογραφήσεις τα εφοδιάσεις τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ρε παιδιά θα κάνω λίγη υπομονή να έρθει ο ενισχυτής για να τα χαρώ...

ε, και βάζε και σιγά σιγά στο πρόγραμμα και την αγορά ενος "κανονικου" εν/τη... με σωστή τροφοδοσία κλπ κλπ... οχι πως ο Ο2 εχει τπτ το αντίθετο, αν καλομάθεις μαζι του θα κρίνεις ολους τους άλλους αλλιώς, αλλά τέτοια ακουστικά θα θέλουν κάτι πιο ματσο ρε παιδί μου... -bye-

Ποιός είναι δηλαδή ο πιό κατάλληλος φορητός ενισχυτής για τα HFIMAN?

Ναι κατάλαβα τι λέει ο Μιχάλης, επεκτείνω λοιπόν και ρωτάω για φορητό

ε, και βάζε και σιγά σιγά στο πρόγραμμα και την αγορά ενος "κανονικου" εν/τη... με σωστή τροφοδοσία κλπ κλπ... οχι πως ο Ο2 εχει τπτ το αντίθετο, αν καλομάθεις μαζι του θα κρίνεις ολους τους άλλους αλλιώς, αλλά τέτοια ακουστικά θα θέλουν κάτι πιο ματσο ρε παιδί μου... -bye-

Για την ώρα τρώω από αυτά που έχω μαζέψει, όταν ξαναβρώ δουλειά κάτι θα κάνουμε :)

Καποιοι εχασαν τον υπνο τους για αυτην την συγκριση...αντε....-bye-

Απ' ότι βλέπω έχασαν τον ύπνο τους κυριολεκτικά...;)
Απλά περίμενα τα velour pads, (τα οποία ήλθαν εχθές αλλά δεν τα έχω στα χέρια μου ακόμα), για να έχω ολοκληρωμένη άποψη για τα HIFIMAN HE-400 γιατί από ότι διαβάζω και ακούω ακούγονται ακόμα καλύτερα με αυτά. Αν θέλεις τη γνώμη μου στα γρήγορα είναι η εξής: Τα HIFIMAN HE-400 έτσι όπως τα έχω ακούσει εγώ μέχρι τώρα και λαμβάνοντας υπόψη το δικό μου configuration και τα δικά μου γούστα, (είμαι λίγο basshead...),υπερτερούν σαφέστατα των HD 650. Τώρα όσον αφορά τα Denon AH-D7000 τα θεωρώ απλησίαστα όσον αφορά τον ήχο-all around, την αίσθηση, την άνεση και την ποιότητα κατασκευής και την όλη εμπειρία με αυτά. Τα Denon είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ..