Μια που το 9018k2m μου βρίσκεται σε πάγκο επαγγελματία την τελευταία εβδομάδα για την ολοκληρωση της κατασκευής, αποφάσισα να βάλω στο σύστημα τα 2 hifimediy μου (έχω και το adaptive αλλά και το ασύγχρονο) μετά από πάρα πολύ καιρό. Το σύστημα μου απέχει μίλια απο σύστημα αναφοράς και δεν έχω και καμιά σοβαρή εμπειρία από dacs, αλλά μιας και τα συγκεκριμένα είναι μακράν τα φτηνότερα dacs που έχω ακούσει (και οτιδήποτε άλλο έχω αποκτήσει είναι ναι μεν φτηνό αλλά πολύ ακριβότερο από αυτά), ηθελα να πω μια τελική γνώμη.
Oι συγκεκριμένες υλοποιήσεις της hifimediy είναι ένα απίθανο value for money. Πλέον μπορώ να διακρίνω με ευκολία τα αδύναμα σημεία τους, με κυριότερη την περιορισμένη σκηνική τους παρουσία. Όταν όμως μιλάμε για μια συσκευή που μαζί με το τροφοδοτικό της κοστίζει κάτω από 100 ευρώ, δε νομίζω ότι μπορώ να βρω κάτι καλύτερο να προτείνω σε κάποιον άνθρωπο με λίγα λεφτά στην τσέπη, ή σε κάποιον που τέλοσπάντων θέλει να μπει στον ψηφιακό κόσμο.
Να θυμίσω ότι μιλάμε για περιορισμένη τυπικά συσκευή καθώς μπορεί να παίξει μόνο μέχρι PCM 24/96, παρόλα αυτά, ακόμα και έτσι, κάποιοι χρήστες ενδεχομένως να καλυφθούν για πάρα πολύ καιρό.