High End ασφάλειες.. Αναβαθμίζουν ή όχι ;;;

djmnv81

Senior Member
5 July 2017
624
Αγαπημένοι κατοχοι Eversolo. Έχεις κάποιος αλλάξει την εσωτερική ασφάλεια με κάποια ποιο Audiophile one ??

Δεν το γράφω εσκεμμένα για να πάρει φωτιά το νήμα απλα το διάβασα τυχαία μόλις σε κατοχο του στο facebook και άκουσε άλλο μηχάνημα....😂

Μετά τα ποδόσφαιρα ας μου απαντήσει κάποιος...:)

Screenshot 2025-11-27 222857.png

Αγαπημένοι κατοχοι Eversolo. Έχεις κάποιος αλλάξει την εσωτερική ασφάλεια με κάποια ποιο Audiophile one ??

Δεν το γράφω εσκεμμένα για να πάρει φωτιά το νήμα απλα το διάβασα τυχαία μόλις σε κατοχο του στο facebook και άκουσε άλλο μηχάνημα....😂

View attachment 261687

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τέτοια ασφάλεια.. βλέπω ότι μπαίνει σε συγκεκριμένη "φορά" αφού έχει το σύμβολο της διόδου στον κορμό της.. (είναι έτσι) ;;

Κάποιοι λένε ότι κάνει "θαύματα" και σε ενισχυτές...

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τέτοια ασφάλεια.. βλέπω ότι μπαίνει σε συγκεκριμένη "φορά" αφού έχει το σύμβολο της διόδου στον κορμό της.. (είναι έτσι) ;;

Σε ευχαριστώ Βλαδίμηρε!! Σε ενισχυτές όντως όπως μου αναφέρεις και εσύ έχω ακούσει από σοβαρούς κατόχους Ηi End συστημάτων σημαντικές βελτιώσεις!! Θα πειραμματιστώ...πόσο να έχει αυτό το υπόθετο δεν ξέρω.... 😂

Σε ευχαριστώ Βλαδίμηρε!! Σε ενισχυτές όντως όπως μου αναφέρεις και εσύ έχω ακούσει από σοβαρούς κατόχους Ηi End συστημάτων σημαντικές βελτιώσεις!! Θα πειραμματιστώ...πόσο να έχει αυτό το υπόθετο δεν ξέρω.... 😂

Ξέρω ότι είναι ακριβό γι'αυτό δεν το έχω δοκιμάσει :LOL:

• Haha
Reactions: djmnv81
@djmnv81
Οι Hi-Fi/Hi-End ασφάλειες είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο απασχόλησης των Audiophiles.
Μέχρι τώρα τσακωνόμαστε μόνο για καλώδια.
Για ασφάλειες δεν έχουμε τσακωθεί ακόμα.
Επιτέλους! Καιρός ν' αρχίσουμε! 🙃🙄

@djmnv81
Οι Hi-Fi/Hi-End ασφάλειες είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο απασχόλησης των Audiophiles.

Θες πάλι ματς ;;

Βάζεις φιτιλιές και μετά ;; ποπ κόρν και τα ρέστα.... :LOL:

Πως φαίνεται ότι είσαι της Νομικής.... :p

Θες πάλι ματς ;;

Βάζεις φιτιλιές και μετά ;; ποπ κόρν και τα ρέστα.... :LOL:
Γουστάρω τρελλά! 🥸
Αλλά πες μου πρώτα: Θα βάλεις μία,
μόνοία,​
Audiophile ασφαλειούλα στο Eversolo; 🙏

Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει εδώ μέσα,
έτσι και ακούσεις διαφορές; 😘 🥳

Όλοι θα ακολουθήσουμε.
Προενισχυτές, Ενισχυτές, DACs, Streamers, ενεργά ηχεία, στον ηλεκτρολογικό πίνακα, παντού θα βάλουμε! 🎉 👯‍♂️ 👯‍♀️

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πως φαίνεται ότι είσαι της Νομικής.... :p

Αφιερωμένο Εξαιρετικά! :)

Ξεκινήστε από την ασφαλεια του πινακα μαζί με την ασφαλειοθηκη.Οσο για τις συσκευές μην ανοίξετε το καπάκι διότι αν η εγγύηση ισχύει θα τη χάσετε.Ο τεχνικός στο service θα το αντιληφθεί άμεσα.Προτιμηστε την αλλαγή της ασφάλειας στον ρευματοληπτη.Αν επιλέξετε Hifi-Tuning,προτιμηστε την ασημένια ασφάλεια όπως οι 9 στους 10 και θα δικαιωθείτε.

View attachment 261687
Μην γελάς καθόλου με τις ασφάλειες..
Χρησιμοποιώ ασφάλειες Hifi Tuning σε όλες μου τις συσκευές/τροφοδοτικά,..
Δεν φαντάζεσαι ποσο σημαντικές είναι..

• Like
Reactions: Θρησκος

Ναι, έχει συγκεκριμένη φορά..
Μην δοκιμάσεις, γιατί όταν δοκιμάσεις θα μπεις σε σοβαρά έξοδα ώστε να αλλάξεις όλες τις ασφάλειες στα μηχανήματα σου με Hifi Tuning..

• Like
Σε ευχαριστώ Βλαδίμηρε!! Σε ενισχυτές όντως όπως μου αναφέρει και εσύ έχω ακούσει από σοβαρούς κατόχους Ηi End συστημάτων σημαντικές βελτιώσεις!! Θα πειραμματιστώ...πόσο να έχω αυτό το υπόθετο δεν ξέρω....😂
Εάν δοκιμάσεις θα μπεις σε έξοδα..
Είναι σοβαρή βελτίωση..

Ναι, έχει συγκεκριμένη φορά..
Μην δοκιμάσεις, γιατί όταν δοκιμάσεις θα μπεις σε σοβαρά έξοδα ώστε να αλλάξεις όλες τις ασφάλειες στα μηχανήματα σου με Hifi Tuning..
Ίσως ο Βλαδίμηρος να είναι μερακλής και να θελήσει να δοκιμάσει την SR Master.

@djmnv81
Μην ξεχνάς τα hi -fi /hi end χαλιά και κουρτίνες .Και τίθεται το βασανιστικό ερώτημα αν θα πρέπει να επιλεγεί χειροποίητο μεταξωτό χαλί -μάλλινο -συνθετικό ;

• Haha
Reactions: christos56
[ΧΡΗΣΤΗΣ=53606]@djmnv81[/ΧΡΗΣΤΗΣ]
Επιτέλους! Καιρός ν' αρχίσουμε!🙃🙄
Δν χρειάζεται να τσακωθεί κανένας για τις ασφάλειες..
Ούτε είναι θέμα απασχολήσεις των Audio People..
Απλα οι ασφάλειες κάνουν σοβαρή ηχητική διάφορα σε ένα μηχάνημα..
Όποιος δοκιμάσει, δεν γυρίζει ξανά στις απλές..
Προσοχη όμως, δεν παίζουν όλες οι ασφάλειες, πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις..😁

Γ ουστάρω τρελλά!🥸
Α λλά πες μου πρώτα: Θα βάλεις μία,
μ όνοία ,​
Audiophile ασφαλειούλα στο E versolo;🙏

Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει εδώ μέσα,
έτσι και ακούσεις διαφορές ;😘 🥳

Όλοι θα ακολουθήσουμε.
Προενισχυτές, Ενισχυτές, DACs, Streamers, ενεργά ηχεία, στον ηλεκτρολογικό πίνακα, παντού θα βάλουμε! 🎉 👯‍♂️ 👯‍♀️ [/ΦΘΕΙΡΩΝ]

Αφιερωμένο Εξαιρετικά! :)
[ΜΕΣΑ=youtube]pqRJzbeDupw[/ΜΕΣΑ]
Όχι απλά θα ακούσει διαφορές στο Eversolo..

Μην ξεχνάς τα hi -fi /hi end χαλιά και κουρτίνες .Και τίθεται το βασανιστικό ερώτημα αν θα πρέπει να επιλεγεί χειροποίητο μεταξωτό χαλί -μάλλινο -συνθετικό ;
Δεν υπάρχουν χάλια και κουρτίνες Αudiophile, αυτά είναι μλκιες...
Ένα χαλί η μια χοντρή κουρτίνα αλλάζει το RT (χρόνους αντιχησης) του χώρου μαζί με απορρόφηση κάποιων αναπλάσεων συγκεκριμένων συχνοτήτων..

Ξεκινήστε από την ασφάλεια του πινακα μαζί με την ασφάλεια.Οσο για τις συσκευές μην ανοίξετε το καπάκι διότι αν η εγγύηση ισχύει ότι θα χάσετε. ασφάλεια όπως οι 9 στους 10 και θα δικαιωθείτε.
Στα τέτοια μας η εγγύηση..
Κανένα μηχάνημα δεν χαλάει πριν λήξει η εγγύηση του..
Αρα ασφάλεια αλλάζουμε αμέσως μετά το στρώσιμο του μηχανήματος..

Δν χρειάζεται να τσακωθεί κανένας για τις ασφάλειες..
Ούτε είναι θέμα απασχολήσεις των Audio People..
Απλα οι ασφάλειες κάνουν σοβαρή ηχητική διάφορα σε ένα μηχάνημα..
Όποιος δοκιμάσει, δεν γυρίζει ξανά στις απλές..
Προσοχη όμως, δεν παίζουν όλες οι ασφάλειες, πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις..😁
Στην δεύτερη επίσκεψη μου στον κοινό μας γνωστό,άκουσα εντελώς διαφορετικο-προς το εξωφρενικά καλυτερο-συστημα.Ακουσα τους ίδιους δίσκους από το Gyro και ειδικά σ' αυτόν του Cat Stevens ακουσα-μεταξυ όλων των αλλων-και βαθύτερο χαμηλο!
Περιεργαστηκα το σύστημα του όμως δεν διεπίστωσα αλλαγή.Τοτε μου είπε πως η μοναδική αλλαγή ήταν μια Hifi-Tuning με το φυσίγγιο της στον πίνακα.

Στην δεύτερη επίσκεψη μου στον κοινό μας γνωστό,άκουσα εντελώς διαφορετικο-προς το εξωφρενικά καλυτερο-συστημα.Ακουσα τους ίδιους δίσκους από το Gyro και ειδικά σ' αυτόν του Cat Stevens ακουσα-μεταξυ όλων των αλλων-και βαθύτερο χαμηλο!
Περιεργαστηκα το σύστημα του όμως δεν διεπίστωσα αλλαγή.Τοτε μου είπε πως η μοναδική αλλαγή ήταν μια Hifi-Tuning με το φυσίγγιο της στον πίνακα.
Σωστές οι παρατηρήσεις σου για το σύστημα του κοινού γνωστού μας, (εμένα δεν είναι απλά γνωστός, είναι ένας πάρα πολύ καλός μου φίλος)..
Τώρα έχει κάνει και άλλες αλλαγές στο σύστημα από τότε που έχεις να του κάνεις επίσκεψη..
Έχει αλλαξει καλώδιο ρεύματος από τον πίνακα μέχρι το setup, έχει αλλάξει κάποια καλώδια ρεύματος και κάποιες άλλες αλλαγές στον ενισχυτή του, στα ηχεία του και σε άλλους τομείς..
Εγώ είμαι ο άνθρωπος που δουλεύει το κολλητηρι μου για πάρτη του, όλες τις αναβαθμίσεις του τις έχουμε κάνει παρέα, γι' αυτό κανόνισε να βρεθούμε σπίτι του να ακούσουμε παρέα τις μουσικές μας..🙂

• Like
Θέλετε να βάλετε φωτιά τώρα εσείς, δεν μας έφταναν τα καλώδια δικτύου... 😂

Ναι, και εγώ έχω hifi tuning ασφάλεια στον πίνακα, ειδικό καλώδιο (και εννοείται ξεχωριστή γραμμή) για το σύστημά μου και όταν βάζω το πολύπριζο σε άσχετη πρίζα γελάνε και τα πολύπριζα, αλλά δεν το φωνάζουμε παραέξω γιατί μας πετάνε λεμόνια!