- 5 July 2017
- 625
Αγαπημένοι κατοχοι Eversolo. Έχεις κάποιος αλλάξει την εσωτερική ασφάλεια με κάποια ποιο Audiophile one ??
Δεν το γράφω εσκεμμένα για να πάρει φωτιά το νήμα απλα το διάβασα τυχαία μόλις σε κατοχο του στο facebook και άκουσε άλλο μηχάνημα....
Μετά τα ποδόσφαιρα ας μου απαντήσει κάποιος...
View attachment 261687
Σε ευχαριστώ Βλαδίμηρε!! Σε ενισχυτές όντως όπως μου αναφέρεις και εσύ έχω ακούσει από σοβαρούς κατόχους Ηi End συστημάτων σημαντικές βελτιώσεις!! Θα πειραμματιστώ...πόσο να έχει αυτό το υπόθετο δεν ξέρω....Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τέτοια ασφάλεια.. βλέπω ότι μπαίνει σε συγκεκριμένη "φορά" αφού έχει το σύμβολο της διόδου στον κορμό της.. (είναι έτσι) ;;
Κάποιοι λένε ότι κάνει "θαύματα" και σε ενισχυτές...
Σε ευχαριστώ Βλαδίμηρε!! Σε ενισχυτές όντως όπως μου αναφέρεις και εσύ έχω ακούσει από σοβαρούς κατόχους Ηi End συστημάτων σημαντικές βελτιώσεις!! Θα πειραμματιστώ...πόσο να έχει αυτό το υπόθετο δεν ξέρω....![]()
@djmnv81
Οι Hi-Fi/Hi-End ασφάλειες είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο απασχόλησης των Audiophiles.
Μέχρι τώρα τσακωνόμαστε μόνο για καλώδια.
Για ασφάλειες δεν έχουμε τσακωθεί ακόμα.
Επιτέλους! Καιρός ν' αρχίσουμε!![]()
Γουστάρω τρελλά!Θες πάλι ματς ;;
Βάζεις φιτιλιές και μετά ;; ποπ κόρν και τα ρέστα....![]()
Πως φαίνεται ότι είσαι της Νομικής....![]()
Μην γελάς καθόλου με τις ασφάλειες..Αγαπημένοι κατοχοι Eversolo. Έχεις κάποιος αλλάξει την εσωτερική ασφάλεια με κάποια ποιο Audiophile one ??
Δεν το γράφω εσκεμμένα για να πάρει φωτιά το νήμα απλα το διάβασα τυχαία μόλις σε κατοχο του στο facebook και άκουσε άλλο μηχάνημα....
Μετά τα ποδόσφαιρα ας μου απαντήσει κάποιος...
View attachment 261687
Ναι, έχει συγκεκριμένη φορά..Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τέτοια ασφάλεια.. βλέπω ότι μπαίνει σε συγκεκριμένη "φορά" αφού έχει το σύμβολο της διόδου στον κορμό της.. (είναι έτσι) ;;
Κάποιοι λένε ότι κάνει "θαύματα" και σε ενισχυτές...
Εάν δοκιμάσεις θα μπεις σε έξοδα..Σε ευχαριστώ Βλαδίμηρε!! Σε ενισχυτές όντως όπως μου αναφέρει και εσύ έχω ακούσει από σοβαρούς κατόχους Ηi End συστημάτων σημαντικές βελτιώσεις!! Θα πειραμματιστώ...πόσο να έχω αυτό το υπόθετο δεν ξέρω....![]()
Ίσως ο Βλαδίμηρος να είναι μερακλής και να θελήσει να δοκιμάσει την SR Master.Ναι, έχει συγκεκριμένη φορά..
Μην δοκιμάσεις, γιατί όταν δοκιμάσεις θα μπεις σε σοβαρά έξοδα ώστε να αλλάξεις όλες τις ασφάλειες στα μηχανήματα σου με Hifi Tuning..
Μην ξεχνάς τα hi -fi /hi end χαλιά και κουρτίνες .Και τίθεται το βασανιστικό ερώτημα αν θα πρέπει να επιλεγεί χειροποίητο μεταξωτό χαλί -μάλλινο -συνθετικό ;@djmnv81
Οι Hi-Fi/Hi-End ασφάλειες είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο απασχόλησης των Audiophiles.
Δν χρειάζεται να τσακωθεί κανένας για τις ασφάλειες..[ΧΡΗΣΤΗΣ=53606]@djmnv81[/ΧΡΗΣΤΗΣ]
Γ ουστάρω τρελλά!
Α λλά πες μου πρώτα: Θα βάλεις μία,
μ όνο -μ ία ,Audiophile ασφαλειούλα στο E versolo;
Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει εδώ μέσα,
έτσι και ακούσεις διαφορές ;![]()
Όλοι θα ακολουθήσουμε.
Προενισχυτές, Ενισχυτές, DACs, Streamers, ενεργά ηχεία, στον ηλεκτρολογικό πίνακα, παντού θα βάλουμε!![]()
![]()
[/ΦΘΕΙΡΩΝ]
Αφιερωμένο Εξαιρετικά!
[ΜΕΣΑ=youtube]pqRJzbeDupw[/ΜΕΣΑ]
Δεν υπάρχουν χάλια και κουρτίνες Αudiophile, αυτά είναι μλκιες...Μην ξεχνάς τα hi -fi /hi end χαλιά και κουρτίνες .Και τίθεται το βασανιστικό ερώτημα αν θα πρέπει να επιλεγεί χειροποίητο μεταξωτό χαλί -μάλλινο -συνθετικό ;
Στα τέτοια μας η εγγύηση..Ξεκινήστε από την ασφάλεια του πινακα μαζί με την ασφάλεια.Οσο για τις συσκευές μην ανοίξετε το καπάκι διότι αν η εγγύηση ισχύει ότι θα χάσετε. ασφάλεια όπως οι 9 στους 10 και θα δικαιωθείτε.
Στην δεύτερη επίσκεψη μου στον κοινό μας γνωστό,άκουσα εντελώς διαφορετικο-προς το εξωφρενικά καλυτερο-συστημα.Ακουσα τους ίδιους δίσκους από το Gyro και ειδικά σ' αυτόν του Cat Stevens ακουσα-μεταξυ όλων των αλλων-και βαθύτερο χαμηλο!Δν χρειάζεται να τσακωθεί κανένας για τις ασφάλειες..
Ούτε είναι θέμα απασχολήσεις των Audio People..
Απλα οι ασφάλειες κάνουν σοβαρή ηχητική διάφορα σε ένα μηχάνημα..
Όποιος δοκιμάσει, δεν γυρίζει ξανά στις απλές..
Προσοχη όμως, δεν παίζουν όλες οι ασφάλειες, πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις..![]()
Σωστές οι παρατηρήσεις σου για το σύστημα του κοινού γνωστού μας, (εμένα δεν είναι απλά γνωστός, είναι ένας πάρα πολύ καλός μου φίλος)..Στην δεύτερη επίσκεψη μου στον κοινό μας γνωστό,άκουσα εντελώς διαφορετικο-προς το εξωφρενικά καλυτερο-συστημα.Ακουσα τους ίδιους δίσκους από το Gyro και ειδικά σ' αυτόν του Cat Stevens ακουσα-μεταξυ όλων των αλλων-και βαθύτερο χαμηλο!
Περιεργαστηκα το σύστημα του όμως δεν διεπίστωσα αλλαγή.Τοτε μου είπε πως η μοναδική αλλαγή ήταν μια Hifi-Tuning με το φυσίγγιο της στον πίνακα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.