Re: Απάντηση: Re: High End ματζαφλάρια
:grandpa: Εννοείς πιατάκι πάνω στο χαλί; Ή όταν έχεις χαλί να μην βάζεις πιατάκι; Μας μπέρδεψες πάλι τρομάρα σου!
Βασικά το χαλί είναι πιο μπροστά από τα ηχεία και οι ακίδες ακουμπάνε πάνω στο πλακάκι χωρίς να είναι πάνω σε πιατάκι...
Μήπως τελικά ο μεγαλύτερος μύθος στο high end είναι τα ματζούνια και όχι τα καλώδια; Τα καλώδια τουλάχιστον σου τα δίνουν να τα δοκιμάσεις πριν τα αγοράσεις!
Γιατί καλέ κύριε; Δεν βλέπετε πρόοδο; :BDGBGDB55:
Να ήταν μόνο αυτά...
Ωχ... Μας πιάσανε... Ε, περίπου... αλλά όχι ακριβώς... Να σου πω... Μπήκε με άλλο τρόπο και...

@Τζιμισκί, πατάκια ακίδων ΚΑΙ χαλί δεν παίζει (μα ποτέ), ή χαλί ή πιατάκι (καρντάση μου εσύ), σκέτη ακίδα μάλλον καλύτερα αλλά προσοχή στην παντόφλα -δεν φέρω ευθύνη-,
:grandpa: Εννοείς πιατάκι πάνω στο χαλί; Ή όταν έχεις χαλί να μην βάζεις πιατάκι; Μας μπέρδεψες πάλι τρομάρα σου!
Βασικά το χαλί είναι πιο μπροστά από τα ηχεία και οι ακίδες ακουμπάνε πάνω στο πλακάκι χωρίς να είναι πάνω σε πιατάκι...
φερίτες στα καλώδια μακρυά, μάρμαρα μακρυά, γρανίτης σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν δοκιμής -σχεδόν πάντα στεγνώνει τον ήχο!´βέβαια με ένα σάντουιτσ (αντι ζαμπόν -->νεοπρέν) και ξύλινα πιατάκια γίνεται δουλειά σε δύσκολες περιπτώσεις.
Μήπως τελικά ο μεγαλύτερος μύθος στο high end είναι τα ματζούνια και όχι τα καλώδια; Τα καλώδια τουλάχιστον σου τα δίνουν να τα δοκιμάσεις πριν τα αγοράσεις!

Άντε κι από Σεπτέμβρη με τον κηδεμόνα σου (Τζιμισκή παιδί μου)!
Γιατί καλέ κύριε; Δεν βλέπετε πρόοδο; :BDGBGDB55:
Μιχάλη, είδες που σου το 'λεγα για τα πιατάκια;
Να ήταν μόνο αυτά...

βρε συ το λαδι που εβαλες και στο δικο μου δισκακι ειναι? :slapface:
Ωχ... Μας πιάσανε... Ε, περίπου... αλλά όχι ακριβώς... Να σου πω... Μπήκε με άλλο τρόπο και...