Αυτό που λέει ο Houston ξέρω και εγώ, μας το είπε ο Βελισσάριος στο σπίτι μου πριν καμμιά εικοσαριά μέρες. Μακάρι να άλλαξε γνώμη....
Sorry Γιαννάκη (είναι γιατί πέρισυ έτρεχες με τις δουλειές και δεν σε είδαμε κανένα βράδυ...)
Από συμμετοχές Ελληνικών εταιριών έχουμε την Tune Audio (Morfeas) με τις περίφημες κόρνες του, την Ypsilon και την Analysis.
Δεν θα είναι η TLA και δεν ξέρω αν θα είναι φέτος οι Αδελφοί Τσακιρίδη.
...και δεύτερον γιατί δεν προλαβαίνει να έχει έτοιμα μηχανήματα μιας και έχει ξεπουλήσει! :Banane0:
Μπράβο στην TLA!Μακάρι και στους υπόλοιπους Ελληνες κατασκευαστές!
Ειδικά κάποιους από εδώ μέσα, με κάτι εξαίρετες κόρνες!
Ευχαριστούμε!
.... όπου κιβώτια προσγειώνονται απο ύψος μέτρων στις μεταφορές με τα περονοφόρα. Κάπου εκεί τελειώνει η έκθεση πριν καν αρχίσει.
Αυτό που μου είπε ο Βελισσάριος και με κούφανε τελείως είναι ότι πριν στείλει οποιοδήποτε ενισχυτικό τα βάζει στο αμάξι του χωρίς κουτί και τα καταπονεί 2 εβδομάδες κάνοντας τα βόλτες για να δει κατά πόσο αντέχουν!!
Αυτό σημαίνει ότι ούτε ο ίδιος ο κατασκευαστής εμπιστεύεται τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας του.
Αλλά με τόσα τσιγάρα που καπνίζει, τι περιμένεις ...
Εγώ να δεις τι κάνω με τους Atma-sphere που τους κουβαλάω χύμα μεσ' το αμάξι 500 χλμ από Θεσ. για Αθήνα σε κάθε Έκθεση!!! Λ.Σ.
Και όχι μόνο. Θα πρέπει να σου δώσω και πιστοποιητικό για το πόσες φορές στη διαδρομή Θ-Α και Α-Θ τους έχω βγάλει σε συγκεκριμένα σημεία της εθνικής για καθαρό αέρα και ηλιοθεραπεία, Γιατί δεν είναι πάντα ίδια τα σημεία και διαφέρουν για κάθε μοντέλλο!!!Δηλαδή αν είναι ν'αγοράσουμε κανα demo atmasphere να σε ρωτήσουμε καλύτερα πόσα χιλιόμετρα έχουν, πότε πέρασαν ΚΤΕΟ κλπ αντί για τις ώρες λειτουργίας των λυχνιών ε?
:7SFGSFG:
Έβλεπα χθες ότι η Rolls Royce περνά τα αμάξια της από μηχάνημα δονήσεων και από πίστα με λακκούβες και σαμαράκια… quality control λέγετε και υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Έχουν μικρή παραγωγή άλλωστε οπότε πολλά τεστ γίνονται με απλά ανθρώπινα μέσα και όχι πανάκριβες βιομηχανικές μεθόδους.
Το να περνάς από διαφορά (ακόμα και κουφά) τεστ τον εξοπλισμό δε νομίζω να βλάπτει ούτε σημάνει ότι δεν εμπιστεύεσαι την γραμμή σου. Φυσικά μέθοδοι και τεχνικές υπάρχουν πολλές – ανάλογα και με την κλίμακα παραγωγής και άλλα τεχνοοικονομικά κριτήρια.
Όσο για τα τσιγάρα… δε βρίσκω το λογικό σύνδεσμο με τα παραπάνω…
Σε βλέπω λίγο αρνητικό :ADFADF1:
Καλή εβδομάδα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.