High End Munich Show 2010

Αυτό που λέει ο Houston ξέρω και εγώ, μας το είπε ο Βελισσάριος στο σπίτι μου πριν καμμιά εικοσαριά μέρες. Μακάρι να άλλαξε γνώμη....

Sorry Γιαννάκη (είναι γιατί πέρισυ έτρεχες με τις δουλειές και δεν σε είδαμε κανένα βράδυ...)

Από συμμετοχές Ελληνικών εταιριών έχουμε την Tune Audio (Morfeas) με τις περίφημες κόρνες του, την Ypsilon και την Analysis.

Δεν θα είναι η TLA και δεν ξέρω αν θα είναι φέτος οι Αδελφοί Τσακιρίδη.

Οι Αδελφοί Τσακιρίδη δεν θα ειναι.

Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

...και δεύτερον γιατί δεν προλαβαίνει να έχει έτοιμα μηχανήματα μιας και έχει ξεπουλήσει! :Banane0:

Μπράβο στην TLA!Μακάρι και στους υπόλοιπους Ελληνες κατασκευαστές!
Ειδικά κάποιους από εδώ μέσα, με κάτι εξαίρετες κόρνες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Μπράβο στην TLA!Μακάρι και στους υπόλοιπους Ελληνες κατασκευαστές!
Ειδικά κάποιους από εδώ μέσα, με κάτι εξαίρετες κόρνες!

Έτσι ρε Κώστα! Kαλή επιτυχία στα δικά μας παιδιά!

{off topic mode on}

Αυτό που μου είπε ο Βελισσάριος και με κούφανε τελείως είναι ότι πριν στείλει οποιοδήποτε ενισχυτικό τα βάζει στο αμάξι του χωρίς κουτί και τα καταπονεί 2 εβδομάδες κάνοντας τα βόλτες για να δει κατά πόσο αντέχουν!!

Από ότι ξέρω κάτι παρόμοιο κάνει και η gryphon, πριν στείλει το οτιδήποτε τα αφήνει 2-3 ώρες πάνω από ηχεία τα οποίa λυσσομανάνε σε εντάσεις πάνω από 125db. :music-smiley-005:

{off topic mode off}

Ευχαριστούμε!

Ελπίζω να μην πνιγούμε στα αρνητικά σχόλια που συνοδεύουν την χώρα τελευταία.

:offtopic:
Και κανένας μας να μην ζήσει καταστάσεις που μου περιέγραψαν πριν λίγες μέρες όπου κιβώτια προσγειώνονται απο ύψος μέτρων στις μεταφορές με τα περονοφόρα. Κάπου εκεί τελειώνει η έκθεση πριν καν αρχίσει.

Αν λείψουν κάτι τέτοια πιστεύω ότι μπορούμε όλοι μας να δείξουμε ότι είμαστε σε θέση να παράγουμε κάτι παραπάνω απο ήλιο και άμμο.

Οι πρώτες εντυπώσεις απ την διοργάνωση μέτριες έως κακές για επίπεδα Γερμανίας. Ασάφειες και έλλειψη επικοινωνίας σε σημαντικά θέματα.

Ευχαριστούμε!

.... όπου κιβώτια προσγειώνονται απο ύψος μέτρων στις μεταφορές με τα περονοφόρα. Κάπου εκεί τελειώνει η έκθεση πριν καν αρχίσει.

Αχά!...Κάτι ξέρει λοιπόν ο Βελισάρριος που τα κάνει βόλτες στο Σχιστό!!
Τα γυμνάζει για τις Εκθέσεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Αυτό που μου είπε ο Βελισσάριος και με κούφανε τελείως είναι ότι πριν στείλει οποιοδήποτε ενισχυτικό τα βάζει στο αμάξι του χωρίς κουτί και τα καταπονεί 2 εβδομάδες κάνοντας τα βόλτες για να δει κατά πόσο αντέχουν!!

Αυτό σημαίνει ότι ούτε ο ίδιος ο κατασκευαστής εμπιστεύεται τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας του.
Αλλά με τόσα τσιγάρα που καπνίζει, τι περιμένεις ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Αυτό σημαίνει ότι ούτε ο ίδιος ο κατασκευαστής εμπιστεύεται τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας του.
Αλλά με τόσα τσιγάρα που καπνίζει, τι περιμένεις ...

Έβλεπα χθες ότι η Rolls Royce περνά τα αμάξια της από μηχάνημα δονήσεων και από πίστα με λακκούβες και σαμαράκια… quality control λέγετε και υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Έχουν μικρή παραγωγή άλλωστε οπότε πολλά τεστ γίνονται με απλά ανθρώπινα μέσα και όχι πανάκριβες βιομηχανικές μεθόδους.
Το να περνάς από διαφορά (ακόμα και κουφά) τεστ τον εξοπλισμό δε νομίζω να βλάπτει ούτε σημάνει ότι δεν εμπιστεύεσαι την γραμμή σου. Φυσικά μέθοδοι και τεχνικές υπάρχουν πολλές – ανάλογα και με την κλίμακα παραγωγής και άλλα τεχνοοικονομικά κριτήρια.
Όσο για τα τσιγάρα… δε βρίσκω το λογικό σύνδεσμο με τα παραπάνω…
Σε βλέπω λίγο αρνητικό :ADFADF1:
Καλή εβδομάδα.

Εγώ να δεις τι κάνω με τους Atma-sphere που τους κουβαλάω χύμα μεσ' το αμάξι 500 χλμ από Θεσ. για Αθήνα σε κάθε Έκθεση!!! Λ.Σ.

Απάντηση: Re: High End Munich Show 2010

Εγώ να δεις τι κάνω με τους Atma-sphere που τους κουβαλάω χύμα μεσ' το αμάξι 500 χλμ από Θεσ. για Αθήνα σε κάθε Έκθεση!!! Λ.Σ.

Δηλαδή αν είναι ν'αγοράσουμε κανα demo atmasphere να σε ρωτήσουμε καλύτερα πόσα χιλιόμετρα έχουν, πότε πέρασαν ΚΤΕΟ κλπ αντί για τις ώρες λειτουργίας των λυχνιών ε?

:7SFGSFG:

Re: Απάντηση: Re: High End Munich Show 2010

Δηλαδή αν είναι ν'αγοράσουμε κανα demo atmasphere να σε ρωτήσουμε καλύτερα πόσα χιλιόμετρα έχουν, πότε πέρασαν ΚΤΕΟ κλπ αντί για τις ώρες λειτουργίας των λυχνιών ε?

:7SFGSFG:
Και όχι μόνο. Θα πρέπει να σου δώσω και πιστοποιητικό για το πόσες φορές στη διαδρομή Θ-Α και Α-Θ τους έχω βγάλει σε συγκεκριμένα σημεία της εθνικής για καθαρό αέρα και ηλιοθεραπεία, Γιατί δεν είναι πάντα ίδια τα σημεία και διαφέρουν για κάθε μοντέλλο!!!
Εξυπακούεται ότι ένα τέτιοι "demo" θα σου κοστίσει κάτι τις παραπάνω και επιπλέον δεν χρεώνονται το κάστος διοδίων και βενζίνη. Λ.Σ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Έβλεπα χθες ότι η Rolls Royce περνά τα αμάξια της από μηχάνημα δονήσεων και από πίστα με λακκούβες και σαμαράκια… quality control λέγετε και υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Έχουν μικρή παραγωγή άλλωστε οπότε πολλά τεστ γίνονται με απλά ανθρώπινα μέσα και όχι πανάκριβες βιομηχανικές μεθόδους.
Το να περνάς από διαφορά (ακόμα και κουφά) τεστ τον εξοπλισμό δε νομίζω να βλάπτει ούτε σημάνει ότι δεν εμπιστεύεσαι την γραμμή σου. Φυσικά μέθοδοι και τεχνικές υπάρχουν πολλές – ανάλογα και με την κλίμακα παραγωγής και άλλα τεχνοοικονομικά κριτήρια.
Όσο για τα τσιγάρα… δε βρίσκω το λογικό σύνδεσμο με τα παραπάνω…
Σε βλέπω λίγο αρνητικό :ADFADF1:
Καλή εβδομάδα.

Για τα αυτοκίνητα το καταλαβαίνω, αυτού του είδους τα tests καταπόνησης είναι λογικό να γίνονται.

Για ενισχυτές , προενισχυτές και phono stages δεν χρειάζονται τα tests μηχανικής καταπόνησης.
Εκτός κι αν η εταιρεία που κατασκευάζει τις συσκευές αυτές γνωρίζει ότι ένα ποσοστό της παραγωγής αποσυναρμολογείται μερικώς ή ολικώς κατά την μεταφορά. :bike::

Πάντως πρόσφατα άκουσα μια ιστορία κατα την οποία ενισχυτης (με λαμπες αν δεν κάνω λάθος) κατα την μεταφορά του σε πόλη εκτος Αθηνας έπαθε ζημιές... ξεκόλησαν κολήσεις κλπ...

Οταν πάτε εκεί να ΜΗΝ λέτε ότι είσαστε Έλληνες γιατί καραδοκεί η κιτρινιάρα εφημερίδα Bild να σας βγάλει πρωτοσέλιδο !
"Οι Ελληνες κάνουν τους φαληρημένους και αγοράζουν HiEnd"

Εισαι καλά ρε συ και να πάρουν χαμπάρι ότι είμαστε Ελληνες θα λέμε ότι έχουμε έρθει για δουλειά, τι να πούμε ήρθαμε να αγοράσουμε Hi End, θα μας πάρουνε με τις πέτρες....