Κάποιοι από τα μέλη μας φύγανε αεροπορικώς από Πράγα, άλλοι
προτίμησαν τον συνδυασμό αυτοκίνητο-Αγκόνα και άλλοι
φεύγουν αύριο....
Μ' αεροπλάααααναααααα και βαπόοοριααααα!!! :ADFADF1:
καιιιιιι με τούυυυυυυς φίιιιιιιλους τους πααααλιούυυυυυυυυυυυςς:ADFADF1:
καιιιιιι με τούυυυυυυς φίιιιιιιλους τους πααααλιούυυυυυυυυυυυςς:ADFADF1:
Μ' αεροπλάααααναααααα και βαπόοοριααααα!!! :ADFADF1:
Μολις φτασαμε...ουφφφ
Βρισκόμαστε ακόμα στο Μοναχο! Απίστευτη ταλαιπωρία χτες από τις 16:00 μέχρι τις 2 το πρωί στην ουρά όρθιοι για να βγάλουμε άκρη! Τελικά βρήκαμε σίγουρη πτήση για αύριο το βράδυ! Ουδέν κακό αμιγές καλού, άλλες 2 μέρες διακοπές!!!
ένα θα πω: απίστευτες συστηματαρες φέτος αλλακαι πάλι TIDAL uber alles!
Φιλια τα λέμε αύριο!
Μολις φτασαμε...ουφφφ
Βρισκόμαστε ακόμα στο Μοναχο! Απίστευτη ταλαιπωρία χτες από τις 16:00 μέχρι τις 2 το πρωί στην ουρά όρθιοι για να βγάλουμε άκρη! Τελικά βρήκαμε σίγουρη πτήση για αύριο το βράδυ! Ουδέν κακό αμιγές καλού, άλλες 2 μέρες διακοπές!!!
Φιλια τα λέμε αύριο!
Έεεελαααα στη παρέα μας καπ'τάνιε,
κάααατσε κι ένα ποτηράκι βάνιεεε (!)
Ξέχνα γαλέρες, θάλασσες
κι από το μπρούσκο της καρδιάς μας πιεεεες !!!
:ernaehrung004:
Με κάνεις και δακρύζω....Φωνάρα μιλάμε!!
Φιλια τα λέμε αύριο!
πρώτες εντυπώσεις. Την Παρασκευη όλα τα μεγάλα συστηματα όπως gryphon, kharma, tidal ήταν πραγματική καταστροφή και κάποια αλλά όπως yg acoustics-asr-dcs και weiss-soulution-hansen ήταν απλά μέτρια. Την Κυριακή το απόγευμα ξαναπηγα με τον Huston και ενώ τα υπόλοιπα έπαιζαν ακόμα χάλια το σύστημα της Tidal είχε απλά τον καλύτερο πιο ρεαλιστικό αβιαστο ήχο που έχω ακούσει στη ζωή μου. Τέτοια μεταμόρφωση δεν την έχω ξανακούσει ποτέ και πραγματικά το συγκεκριμένο σύστημα ξεφτιλισε όλα τα υπόλοιπα. Με τον Huston κατσαμε πάνω από μια ώρα με το στόμα ανοιχτό.
πρώτες εντυπώσεις. Την Παρασκευη όλα τα μεγάλα συστηματα όπως gryphon, kharma, tidal ήταν πραγματική καταστροφή και κάποια αλλά όπως yg acoustics-asr-dcs και weiss-soulution-hansen ήταν απλά μέτρια. Την Κυριακή το απόγευμα ξαναπηγα με τον Huston και ενώ τα υπόλοιπα έπαιζαν ακόμα χάλια το σύστημα της Tidal είχε απλά τον καλύτερο πιο ρεαλιστικό αβιαστο ήχο που έχω ακούσει στη ζωή μου. Τέτοια μεταμόρφωση δεν την έχω ξανακούσει ποτέ και πραγματικά το συγκεκριμένο σύστημα ξεφτιλισε όλα τα υπόλοιπα. Με τον Huston κατσαμε πάνω από μια ώρα με το στόμα ανοιχτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.