High End Munich Show 2010

τις φωτο τις τραβηξα εγω, ειμαι στο πλοιο στην Ανκονα και φτανουμε αυριο μεσημερι Πατρα, οποτε θα αρχισω να ποσταρω αυριο βραδυ.

Κάποιοι από τα μέλη μας φύγανε αεροπορικώς από Πράγα, άλλοι
προτίμησαν τον συνδυασμό αυτοκίνητο-Αγκόνα και άλλοι
φεύγουν αύριο....

Απάντηση: Re: High End Munich Show 2010

Κάποιοι από τα μέλη μας φύγανε αεροπορικώς από Πράγα, άλλοι
προτίμησαν τον συνδυασμό αυτοκίνητο-Αγκόνα και άλλοι
φεύγουν αύριο....

Μ' αεροπλάααααναααααα και βαπόοοριααααα!!! :ADFADF1:

Έεεελαααα στη παρέα μας καπ'τάνιε,
κάααατσε κι ένα ποτηράκι βάνιεεε (!)
Ξέχνα γαλέρες, θάλασσες
κι από το μπρούσκο της καρδιάς μας πιεεεες !!!

:ernaehrung004:

Βρισκόμαστε ακόμα στο Μοναχο! Απίστευτη ταλαιπωρία χτες από τις 16:00 μέχρι τις 2 το πρωί στην ουρά όρθιοι για να βγάλουμε άκρη! Τελικά βρήκαμε σίγουρη πτήση για αύριο το βράδυ! Ουδέν κακό αμιγές καλού, άλλες 2 μέρες διακοπές!!!:)

ένα θα πω: απίστευτες συστηματαρες φέτος αλλακαι πάλι TIDAL uber alles!

Φιλια τα λέμε αύριο!

Βρισκόμαστε ακόμα στο Μοναχο! Απίστευτη ταλαιπωρία χτες από τις 16:00 μέχρι τις 2 το πρωί στην ουρά όρθιοι για να βγάλουμε άκρη! Τελικά βρήκαμε σίγουρη πτήση για αύριο το βράδυ! Ουδέν κακό αμιγές καλού, άλλες 2 μέρες διακοπές!!!:)

Φιλια τα λέμε αύριο!

Viel Spass mein Freund! :2thumb22sup:

Tschüssiiii -bye-

Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Φιλια τα λέμε αύριο!

Και του χρόνου, με λιγότερη ταλαιπωρία Μιχαλάκη..Καλή επιστροφή!!!

Έεεελαααα στη παρέα μας καπ'τάνιε,
κάααατσε κι ένα ποτηράκι βάνιεεε (!)
Ξέχνα γαλέρες, θάλασσες
κι από το μπρούσκο της καρδιάς μας πιεεεες !!!

:ernaehrung004:

Με κάνεις και δακρύζω....Φωνάρα μιλάμε!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Με κάνεις και δακρύζω....Φωνάρα μιλάμε!!

Τί να κάνω βρε καπετάνιε... Δυο βδομάδες χωρίς ενισχυτικά (συν μια ακόμα :bigcry:), τραγουδάω μόνος μου..!

Επειδη είμαι και λίγο κονσπιρασάκιας, σκέφτομαι... Μην "έτυχε" τώρα αυτό (με την τέφρα) για να παλουκωθείτε όλοι εδώ, να μαζευτούν και οι υπόλοιποι να γίνουμε "μια ωραία ατμόσφαιρα";;; :ADFADF1:

Φιλια τα λέμε αύριο!

πρώτες εντυπώσεις. Την Παρασκευη όλα τα μεγάλα συστηματα όπως gryphon, kharma, tidal ήταν πραγματική καταστροφή και κάποια αλλά όπως yg acoustics-asr-dcs και weiss-soulution-hansen ήταν απλά μέτρια. Την Κυριακή το απόγευμα ξαναπηγα με τον Huston και ενώ τα υπόλοιπα έπαιζαν ακόμα χάλια το σύστημα της Tidal είχε απλά τον καλύτερο πιο ρεαλιστικό αβιαστο ήχο που έχω ακούσει στη ζωή μου. Τέτοια μεταμόρφωση δεν την έχω ξανακούσει ποτέ και πραγματικά το συγκεκριμένο σύστημα ξεφτιλισε όλα τα υπόλοιπα. Με τον Huston κατσαμε πάνω από μια ώρα με το στόμα ανοιχτό.

πρώτες εντυπώσεις. Την Παρασκευη όλα τα μεγάλα συστηματα όπως gryphon, kharma, tidal ήταν πραγματική καταστροφή και κάποια αλλά όπως yg acoustics-asr-dcs και weiss-soulution-hansen ήταν απλά μέτρια. Την Κυριακή το απόγευμα ξαναπηγα με τον Huston και ενώ τα υπόλοιπα έπαιζαν ακόμα χάλια το σύστημα της Tidal είχε απλά τον καλύτερο πιο ρεαλιστικό αβιαστο ήχο που έχω ακούσει στη ζωή μου. Τέτοια μεταμόρφωση δεν την έχω ξανακούσει ποτέ και πραγματικά το συγκεκριμένο σύστημα ξεφτιλισε όλα τα υπόλοιπα. Με τον Huston κατσαμε πάνω από μια ώρα με το στόμα ανοιχτό.

Eλα τώρα πες μας την αλήθεια.
Οτι μετά τρείς ημέρες διαμονής στη Γερμανία χρειαζόσουν επειγόντως μια κόντρα ξούρα :flipout::flipout::flipout:

Ωραία...Αλλο σύστημα εκτός από αυτό με τα Tidal,
δεν έπαιζε καλά?.Τόσο για τα μπάζα ήταν οι υπόλοιποι βρε παλληκάρια?