Αν και μικρή η έκθεση σε σχέση με πέρυσι, νομίζω ότι την ευχαριστήθηκα περισσότερο...
Το σύστημα του ΚΟΨ, καλύτερο από πέρυσι (όπου πέρυσι ήταν καλύτερο από πρόπερσι!). Μπράβο! Πάντα τέτοια!
Ε... Rockport και Lamm... Τι να πω... Έρωτας! :bigcry:
Στην Audio Evolution μάλλον έπαιζε το Tebaldi (μπήκα κατά τις 9:30 και δεν ήθελα να ενοχλήσω με ερωτήσεις γιατί μάζευαν) το οποίο θα μου δημιουργούσε δίλλημα αν θα έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε Rockport και αυτό...
Τα μικρά Leema ήταν ένα βαρβάτο χαστούκι... Πρώτη φορά άκουσα τόσο μεγάλο ήχο από τόσο μικρό ηχείο!
Ο Ορφέας με τεράστια εμφάνιση στην έκθεση όπως πάντα...
Για τα ATC ότι και να πω θα νομίζει ο κόσμος ότι παίρνω και μερίδιο στο τέλος... Πάντως κ. Θέμη ήταν απίστευτη έκπληξη πραγματικά! Να τα πιάσω στα χέρια μου πριν καλά καλά βγουν από τα κουτιά τους...
Αφού πριν τα βάλουμε να τα ακούσουμε βγάζαμε ένα σωρό σενάρια για το πως ακούγονται (περισσότερο μπάσο λόγω bass reflex; Ίδιο μπάσο γιατί παρά το bass reflex έχει λιγότερα λίτρα; ) Στο τέλος με βάλανε σε σκέψεις να πάρω το ποτηροτρύπανο να χώσω καμιά τρύπα στα 40άρια!!!
Το σύστημα που κατέβασε ο Σταύρος (Aries Cerat) και ο Μανώλης (Tune Audio)...
Ο Σταύρος δε με έχανε από τα μάτια του... Κατάλαβε ότι έψαχνα τρόπο να βάλω στη τσέπη το DAC του και κανέναν προενισχυτή αν χώραγε...
Ο Μανώλης, πέρυσι με το ΕΜΤ, φέτος με το μπομπινόφωνο παρέδιδε μαθήματα ροής και μουσικότητας!
Η Porfyra Audio με τα πολύ όμορφα ηχεία και τους ενισχυτές της, οι Τσακιρίδηδες (κλασική αξία στο χώρο)...
Αλλά η πιο μεγάλη έκπληξη ήταν η Ελληνική παρουσία στην έκθεση!
Μπράβο παίδες! :firstprize: