High-end Show 2010

Πιστευω εχουν ξεφύγει τα πραγματα από τιμές
δεν εχει νόημα για να ακουσεις μουσικούλα να δώσεις τετραψηφιο νουμερο

Συγχαρητηρια στην aries carat που τουλάχιστον εκει που απευθύνεται ειναι από τους κορυφαίους
Συγχαρητηρια και στην Stepcom για το οικονομικό συστημα
Συγχαρητηρια στην ΑTC για το ενεργό

Ειδα και δύο νέες Ελληνικές προσπάθειες ηχείων
η μια ηταν αξιολογη απο πρωην της Roister
η αλλή....καλή συνέχεια

Πιστευω της Ultra το συστημα δεν επαιζε τοσο καλά οσο το εχω ακουσει αλλου, κατι που μπορει να συμβαινει και με άλλα, αλλά τουλάχιστον επαιζε και εκει!

Η Nexus εδειξε οτι μπορει να στησει ενα συστημα να παιζει ακόμα και σε...μονόκλινο

Υ.Γ. αν οι πυργοι της mark levinson δεν μπορουσαν να οδηγήσουν το jbl (που και εγω την ιδια αισθηση ειχα).....τι μπορει να τα οδηγησει???

Tune Audio/Cosmos Audio Labs/Master tapes, τα νέα ηχεία του Μανώλη εκτός από πανέμορφα πραγματικά στήνουν απίστευτη σκηνή, τα ενισχυτικά (πρώτη φορά που τα άκουγα) των αδερφών Πάνου/Χρήστου εξαιρετικά τόσο οπτικά όσο και ακουστικά ...
το STUDER (master tapes) στην αρχή με ενθουσίασε - σε δεύτερο άκουσμα με προβλημάτισε (τόσο που ζήτησα από τον Χρήστο να παίξει λίγο με το cd), αργότερα που πέρασα ξανά μου άρεσε πάρα πολύ, περίεργος ήχος .....

Aries Carat/Tune Audio ........... παρά το γεγονός οτι είχα δει φωτογραφίες των μηχανημάτων του Σταύρου πριν κάποιες μέρες δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό που είδα και κυρίως για αυτό που άκουσα ...... εκπληκτικός ήχος, νομίζω οτι ο συνδυασμός με τα Anima ήταν πολύ πετυχημένος ..... εξαιρετικό συνολικά ακουστικό αποτέλεσμα ....

θα συμφωνήσω με τον Παναγιώτη (Panman) για τον ήχο στο δωμάτιο του Κοψ, τα ηχεία εξαφανίζονταν ... πολύ καλό σετ/στήσιμο/ήχος

αύριο θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο και σε κάποια άλλα δωμάτια που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον (π.χ JBL) .... και θα ξανακούσω φυσικά το STUDER

Last edited:
συγνώμη βρε παιδιά....

αλλά το να εξαφανιστούν τα ηχεία είναι το πρώτο που περιμένει κανείς...
δηλαδή είναι αυτονόητο.

Λοιπόν, από ένα δεύτερο πέρασμα που έκανα:

α) Κάτι παίζει με τα ΧΤΖ. Φοβερή τιμή, φοβερό design, ήχος, τα πάντα. Μπράβο στους Σουηδούς!

β)Ενεργά ATC με Weiss. Υπέροχα και πολύ... rock!

γ) Tα Peak Consult Princess. Πολύ ωραία μεν, αλλά κυρίως για ακρόαση ακουστικών σχημάτων. Δεν ξέρω αν τελικά θα τα προτιμούσα.

δ) Ωραιότατος ο συνδυασμός Duevel/Burmester στο μεγάλο δωμάτιο του Ορφέα, στον πρώτο.

ε) Από Αries Cerat, Tune Audio και Cosmos πέρασα χθες, οπότε θα πάω πάλι αύριο.

στ) Οπωσδήποτε μια δεύτερη ακρόαση στα Leema, μια και πέτυχα τον Αντώνη με κέφια και έπαιζε κάτι ελληνικά ποπ (μπλιαχ!), οπότε δεν έβγαινε συμπέρασμα...

ζ) Tα PMC επίσης φοβερά.

Μένει αύριο να δω και το υπόγειο και να καλύψω Ορφείς και Μασσέλο. Ίδωμεν...

Στεργιάκο θα διαφωνήσω με τα μεγάλα ΧΤΖ...Απο μια πρώτη ακρόαση,αποκόμισα την αίσθηση ότι είχαν ελάχιστο όγκο,ήταν στεγνά και λεπτόηχα για τις διαστάσεις τους...Δεν ξέρω μπορεί να έφταιγαν τ' άλλα συνοδά.Το ίδιο είπωθηκε κι απο την παρέα μου.

Μιχάλη DomieMic πρέπει του χρόνου να έρθεις παρέα στο Μόναχο όπου τα μεγάλα MBL παίζουν σε ρεαλιστικές στάθμες ορχήστρικα εργα για ορχήστρα 70-80 ατόμων και τα TAD σε αίθουσα 200 τμ σε απίστευτες στάθμες !!!

Μακάρι να μπορώ Ανδρέα...!!!!
Λέω και εγω δεν ειναι δυνατόν αυτες οι ηχειάρες (TAD) να παίζουν ετσι...
Πάντως με δεδομένο οτι ο ενισχυτής απλά τα γαργαλούσε πάλι καλά επαιζαν... απο την ακρόαση που εκανα με δικό μου δισκάκι, μου ήταν σαφες οτι αυτά τα ηχεια δεν μπορεί παρα να παίζουν (οδηγουμενα σωστά εννοείται) πράγμα που άλλα μεγάλα και κορυφαία συστήματα δεν μου το έβγαζαν...

Ελπίζω να τα ακουσω κάποια στιγμή σωστά (και τα MBL. -τα οποία απο οτι εχω διαβάσει δείχνουν την ποιότητά τους απο μια στάθμη κ πάνω-)!!!

Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Στεργιάκο θα διαφωνήσω με τα μεγάλα ΧΤΖ...Απο μια πρώτη ακρόαση,αποκόμισα την αίσθηση ότι είχαν ελάχιστο όγκο,ήταν στεγνά και λεπτόηχα για τις διαστάσεις τους...Δεν ξέρω μπορεί να έφταιγαν τ' άλλα συνοδά.Το ίδιο είπωθηκε κι απο την παρέα μου.

Εκείνη την ώρα δεν έπαιζαν τα μεγάλα. Το άλλο με το ribbon μας ενθουσίασε.

Νιωθω οτι παραδιαφημισαμε τα ελληνικα προιοντα της εκθεσης ,δεν λεω να τα υποστηριζουμε, και οντως παιζανε πολυ καλα, αλλα στα χρηματα που εχουνε εξυπακουεται ν ακουγονται ετσι ,μην ξεχναμε οτι τα anima πχ εχουν πανω απο 20000 ευρω ...σε αυτα τα λεφτα κατα την γνωμη μου και για τα δικα μου γουστα θα προτιμουσα τα avantgarde οσον αφορα ηχεια με κορνες ...μην φτασουμε στο σημειο να κανουμε οτι κανουνε καποια εγγλεζικα περιοδικα του χωρου που ασχολουνται και θεοποιουνε τα δικα τους σχεδον μονο προιοντα ...
Απο αυτα που ακουσα μου αρεσε το συστημα της audio evolution με τα plinius και τα opera, τα avant garde με τα audio note ,τα καινουρια δικα μας marvel της tune audio ,τα rockport με τα lamm ,γενικα τα leema με τα hegel ,οπως και τα καινουρια ενεργα atc... καλο ηταν και το συστημα με τα acoustic zen κ τα ενισχυτικα της edge ...θα ξαναπαω και αυριο για να ξαναδω τον τελευταιο οροφο λιγο καλυτερα, γιατι την αλλη φορα τον ειδα καπως βιαστικα ...

ολα τα συστηματα των φιλων μου επαιζαν καταπληκτικα. για τα υπολοιπα τι να πω ...........

Κρίμα που τα Castle ήταν μόνο σε στατική επίδειξη. Οι τιμές τους ήταν σκανδαλωδώς χαμηλές, χώρια η έκπτωση 40-45% λόγω έκθεσης!

Πράγματι μετρημένοι στα δάκτυλα αντιπρόσωποι,είχαν έν "δράσει" οικονομικά συστήματα.Πόσοι έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν μεγάλα συστήματα των πολλών ή δεκάδων χιλιάδων;

Βέβαια υπάρχει απάντηση για το γιατί,τα μικρά συστήματα δεν έχουν σημαντικό κέρδος...

Ένα από τα ελάχιστα, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, σύστημα, που
πραγματικά έπαιζε μουσική και η πρώτη φορά γενικώς που τα άκουσα
να αποδίδουν σε έκθεση. Εκπληκτικό επίσης το γεγονός ότι έπαιξαν
έτσι με ολοκληρωμένο αυτής της ισχύος!!!!

...με τα 100 μόλις watt ανά κανάλι ...

attachment.php

Δηλαδή αυτά τα καλώδια είναι για 100 watt μόνο;

Ένα από τα ελάχιστα, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, σύστημα, που
πραγματικά έπαιζε μουσική και η πρώτη φορά γενικώς που τα άκουσα
να αποδίδουν σε έκθεση. Εκπληκτικό επίσης το γεγονός ότι έπαιξαν
έτσι με ολοκληρωμένο αυτής της ισχύος!!!!

Για ποιό σύστημα λές;

Αντε να αρχίσουμαι και το θάψιμο τώρα.........
Φτωχή η εκθεση φέτος λόγω ΔΝΤ

Το γνωστό παραμύθι του μεγάλα μηχανήματα και συνοδά απο πίσω
και μικρά ηχεία μπροστά ή
και το αντίθετο μεγάλα ηχεία και μικρα συνοδά το είδαμαι και εφέτος
με σκοπό τον εντυπωσιασμό του πλήθους

Τι μου άρεσε???
το σύστημα με τα stella
με ολοκληρωμένο ηχο
άσχετα αν ο ηχος που άκουσα
δεν είναι του γούστου μου
και τα TAD που οπως τα άκουσα μάλλον είναι μεγάλα ηχεία
αλλά τα έχουν θάψει τα συνοδά μηχανήματα

H tune audio επίσης με τα κακάσχημα ηχεία της και τα με τα ογκώδη ενισχυτικά που μάλλον κάναν για τραπεζάκια και κατασκευάασθηκαν για εντυπωσιασμό και μόνο τελικά...
έβγαζε ηχο

Τι δεν μου άρεσε??????
Τα cessaro γιατί και πέρισυ και εφέτος που τα άκουσα
τα θεωρώ πατάτα σε σχέση μετα χρήματα που ζητούν

και βέβαια τα mbl που σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογούν τα χρήματα τους...
αυτό το ευρος της στερεοφωνικής εικόνας και το βάθος πεδίου που ήταν?????

Last edited:
Ρε παιδιά μιας κι άρχισε το...θάψιμο,σε ποιόν άρεσαν τα pmc,που ήταν στημένα στην έκθεση;Οσες φορές τα έχω ακούσει,δεν μπορώ να καταλάβω τι τους βρίσκουν...

Επίσης σας άρεσαν τα νέα βάσης Β&W 805D,έστω και με τους "παπάδες"(classe μεγάλα), που είχαν να τα συνοδέυουν;Μιλάμε για το ηχείο της χρονιάς σύμφωνα για με την ΕΙSA...

Last edited: