High-end Show 2010

Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Και για να δικαιολογήσω και την...λαμποφιλία μου,αυτό μου άρεσε πολύ στα χρήματα που κόστιζε...Cayin/Zingali.

attachment.php

Δέν είχα ξαναακούσει Vandersten, τα ηχεία αυτα μου έκαναν την μεγαλύτερη και καλύτερη εντύπωση στην έκθεση και ίσως είναι τα μόνα που μου αρέσουν το ίδιο με τα δικά μου.
Πολύ ισορροπημένος,μουσικός,ταχύς,ανοικτός και πλήρης ήχος.

Ρέ παιδιά θα ανεβάσει κανείς καμία φωτό απο εκείνο το Δωμάτιο του ορφέα που ήταν τίγκα στα Naim;
Hταν ότι πιό εντυπωσιακό έχω δεί αλλα δυσρτυχώς απο τους χειρότερους ήχους που έχω ακούσει.

Παρόλα αυτά θέλω να ταχαζεύω..

Όπως θα καταλάβατε η Naim είναι απο τις εταιρίες που θα ήθελα να μου αρέσουν αλλα σαν τον πατσά δοκιμάζω καθε ένα δύο χρόνια και κατεβάζω μία κουταλιά με απίστευτη δυσκολία..

Επίσης θα ήμουν ευγνώμων άν ανέβαιναν και μερικές φωτό απο το Clearaudio Innovation Compact/stradivari το οποίο ερωτεύτηκα παράφορα παρόλο που έπαιζε με εκείνα τα Triangle που μου κουδούνισαν τα αυτιά..

Πλίίίίίζζ η καρδούλα μου χτυπάει αλλα με τις φωτογραφίες θα μείνω..

Βοηθήστε με..

Κοίτα να δεις που οι καλύτεροι ήχοι της έκθεσης είναι όλοι μέλη του Forum και φίλοι μας, μπράβο!

Kατάφερα και εγώ να πάω παρόλο που είχα γυρίσει 5 το πρωί από Βουδαπέστη, στις 8.30 ήμουν στο πόδι! Κομάντο! :flipout:

Χάρηκα πάρα πολύ πραγματικά που γνώρισα τους Κακκαλιό, Flash και τον πανμέγιστο Κοτσίδη! Παίδες να είστε καλά, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα! :2thumb22sup:

Από τα λίγα που άκουσα οι μόνες κατασκευές με μεγάφωνα που θύμιζαν λίγο ηχεία σε αυτό το ξενοδοχείο ήταν τα Focal, XTZ, Hansen και φυσικά τα εξαιρετικά TAD που τα έχω ακούσει δύο φορές σε χώρους 150 τετραγωνικά και άνω, εκεί βλέπεις τι μπορούν να κάνουν. Τα Rockport, MBL δεν τα άκουσα.

Κατά τα άλλα, αν δεν μπορείς να κατεβάσεις ένα αξιοπρεπή ήχο για τα χρήματα που ζητάς, μην κατέβεις καθόλου καλύτερα.

Kανονικά εσένα θα έπρεπε να σου αρέσουν μόνο τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ που φοράνε τα μεγάλα XTZ.
Αλλά δεν μπόρεσες να ξεπεράσεις το βασικό τους ελάττωμα.
Είναι σκανδαλωδώς φτηνά σε σχέση με κάτι άλλα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ. :flipout:

Προσωπικά αν θα έδινα τόσα λεφτά για μικρό ηχείο μάλλον θα πήγαινα με κλειστά μάτια προς τα Guarnieri...

:a0210:

(Βέβαια μιλάς για μεταχειρισμένο...)

Ρέ παιδιά θα ανεβάσει κανείς καμία φωτό απο εκείνο το Δωμάτιο του ορφέα που ήταν τίγκα στα Naim;
Hταν ότι πιό εντυπωσιακό έχω δεί αλλα δυσρτυχώς απο τους χειρότερους ήχους που έχω ακούσει.

Όπως θα καταλάβατε η Naim είναι απο τις εταιρίες που θα ήθελα να μου αρέσουν αλλα σαν τον πατσά δοκιμάζω καθε ένα δύο χρόνια και κατεβάζω μία κουταλιά με απίστευτη δυσκολία..

Ναι ρε γαμώτο, σαν κονσερβοκούρια ακουγόντουσαν. Θυμάμαι κάποια στιγμή έπαιζαν το Hotel California και παράλληλα το έπαιζαν και στο δωμάτιο με τα definitive. 5 δευτερόλπτα κράτησε η ακρόαση στους Naim, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που έκανα για να μπω και να βγω.

MBL -> ότι καλύτερο έχω ακούσει. Χάζεψα. Κρίμα που δεν είχα χρόνο να κάτσω κι άλλο να τα απολαύσω.
JBL (ΕΤΥΤ) -> Πολύ εντυπωσιακό, αλλά τους βοήθησε ο χώρος για άλλη μια χρονιά, όπως και ο αριθμός των ηχείων.
Audioevolution -> Πολύ ωραίος ήχος
Definitive -> Ωραίος ήχος
Focal -> Πολύ ωραίος ήχος

Όσο για τους Marantz με τα Heco, έχω την εντύπωση ότι οι συγκεκριμένοι Marantz δεν λένε και πολλά εκτός αν δεν δένουν με τα συγκεκριμένα ηχεία. Και πέρυσι νομίζω ήταν στην έκθεση που είχε γίνει στο Capsis, η ίδια ιστορία πάλι. Σαν να είχαν πρόβλημα να κουνήσουν τους κώνους των ηχείων που έπαιζαν. Και τώρα πάλι τα ίδια. Καθόλου μπάσο, καμία ζωντάνια, πεθαμένα πράγματα. Μηδέν εις το πηλίκο.

Κατά τα άλλα, χωρίς να θυμάμαι και πολλά, ούτε και τα άκουσα όλα, γιατί για ακόμα μια χρονιά μπήκα και βγήκα τρέχοντας, στα περισσότερα δωμάτια ο ήχος ήταν αποκρουστικός. Ένα πιάνο που σου τρυπούσε τα αυτιά, χαμηλές μπουκωμένες συχνότητες κ.ο.κ. Όπως είπε και κάποιος σε προηγούμενο post, ακριβά μηχανήματα που έπαιζαν χάλια.

Επιβεβαιώνετε ακόμα μια φορά, ότι σε τέτοιες εκθέσεις, τις περισσότερες φορές πας για να δεις και όχι για να ακούσεις.

Tα καλοσχεδιασμένα ηχεία (XTZ, Hansen πχ) μπορούν να παίξουν αξιοπρεπώς και σε μικρούς χώρους, ο χώρος είναι δικαιολογία μέχρι ένα σημείο.

Όταν ένα ηχείο από όπου και αν το πιάσεις ξεχειλώνει, είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χώρο για να μην ξεφτιλιστεί τουλάχιστον.

Ένα ευχαριστώ στο καπετάνιο για την προσπάθεια του!

:flipout::flipout:

Φίλε μου, έχεις απίστευτο χιούμορ..:a0210:

Tα καλοσχεδιασμένα ηχεία (XTZ, Hansen πχ) μπορούν να παίξουν αξιοπρεπώς και σε μικρούς χώρους, ο χώρος είναι δικαιολογία μέχρι ένα σημείο.

Όταν ένα ηχείο από όπου και αν το πιάσεις ξεχειλώνει, είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χώρο για να μην ξεφτιλιστεί τουλάχιστον.

Α μάλιστα τώρα καταλάβαμε γιατί δεν κατεβαίνουν ποτέ στη Έκθεσή μας τα ΑΚΡΙΒΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ.
Θέλουν τουλάχιστον όλο το...γκαράζ του ξενοδοχείου για να αποδώσουν σε όλο τους το μεγαλείο :flipout:

1ον, εκείνος ο βραχίονας δεν παίζεται!

2ον, τα Naim τα γουστάρω πάρα πολύ, δεν ξέρω τι δε σου έκατσε ακριβώς...

Orpheus Audio

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Gort..Say flavor!
attachment.php
Απόψεις..

Η πικαπάρα όνειρο (δυστυχώς θερινής νυκτός..)

Τα Dartzeel απο τα πιό υπερκοστολογημένα μηχανήματα της αγοράς για τον ήχο τούς.

Επίσης, κάποιος να μάθει στο Μιχαηλό να ποζάρει, δεν είναι κατάσταση αυτή... :rofl:

Δεν μπορείς να φανταστείς τι προσπάθεια καταβλήθηκε Στέργιε!

Μακιγιάζ , στυλίστας, κομμωτής... Next Top Model κατάσταση!!

1ον, εκείνος ο βραχίονας δεν παίζεται!

2ον, τα Naim τα γουστάρω πάρα πολύ, δεν ξέρω τι δε σου έκατσε ακριβώς...

Mήν κολλάς φίλε μου γουστα είναι αυτά.
Εξάλου δεν αρέσει σε όλους ο πατσάς (αν και μερικοί δεν τον χορταίνουν).

Mήν κολλάς φίλε μου γουστα είναι αυτά.
Εξάλου δεν αρέσει σε όλους ο πατσάς (αν και μερικοί δεν τον χορταίνουν).

Ωχ, και είμαι φαν του πατσά. Να ανησυχώ, γιατρέ μου; :D

BTW, αυτός ο βραχίονας ο Univrsal, είναι απίστευτος... αλλά πολύ βαρύς για ανάρτηση βρε αδερφέ...

Ας τις ανεβάσω εγώ:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Αυτό εδώ είναι..... dac:

attachment.php

.

Ωραίος ήχος αλλα κάποιος πρέπει να εξηγήσει στα παληκάρια οτι τα σπίτια είναι φτιαγμένα πρώτα για να μένουμε μέσα και όχι για τα τρομάζουμε τον μικρό για να φάει το φαί του..

Ρε'σείς λέτε να άκουγε Venom μικρός ο Σχεδιαστής των κουτιών;

Ωχ, και είμαι φαν του πατσά. Να ανησυχώ, γιατρέ μου; :D

BTW, αυτός ο βραχίονας ο Univrsal, είναι απίστευτος... αλλά πολύ βαρύς για ανάρτηση βρε αδερφέ...

Θα δοκιμάσω πάλι φέτος και άν μου αρέσει ο πατσάς (ή "η πατσά", πoιο είναι το σωστό; ) θα σου στείλω με pm το τηλέφωνό μου..

Να πάς σε μάζα που είναι και καλύτερη :antlers:.
-bye-

Θα δοκιμάσω πάλι φέτος και άν μου αρέσει ο πατσάς (ή "η πατσά", πoιο είναι το σωστό; ) θα σου στείλω με pm το τηλέφωνό μου..

Να πάς σε μάζα που είναι και καλύτερη :antlers:.
-bye-

Κοίτα, καλός, χρυσός, αλλά... SME δεν είναι...