High-end Show 2010

Ρε παιδιά μια κι άρχισε το...θάψιμο,σε ποιόν άρεσαν τα pmc,που ήταν στημένα στην έκθεση;Οσες φορές τα έχω ακούσει,δεν μπορώ να καταλάβω τι τους βρίσκουν...

Ε, δεν τα λες και άσχημα, πιθανόν να μην ευννοούνταν απο τον χώρο
και τα συνοδά. . .

Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Ρε παιδιά μιας κι άρχισε το...θάψιμο,σε ποιόν άρεσαν τα pmc,που ήταν στημένα στην έκθεση;Οσες φορές τα έχω ακούσει,δεν μπορώ να καταλάβω τι τους βρίσκουν...

Επίσης σας άρεσαν τα νέα βάσης Β&W 805D,έστω και με τους "παπάδες"(classe μεγάλα), που είχαν να τα συνοδέυουν;Μιλάμε για το ηχείο της χρονιάς σύμφωνα για με την ΕΙSA...

Διονύση, τα 805 ήταν πολύ διαφορετικά σήμερα. Χθες τα είχε με καλώδια της Linn o Χουρμουζιάδης, σήμερα με τα Audioquest πολύ πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Ρε παιδιά μιας κι άρχισε το...θάψιμο,σε ποιόν άρεσαν τα pmc,που ήταν στημένα στην έκθεση;Οσες φορές τα έχω ακούσει,δεν μπορώ να καταλάβω τι τους βρίσκουν...

έλα ντε.....Και οχι μονο στην εκθεση..

Και εγώ με Safari είμαι βρε σύ...Απλά attachments είναι δεν ξέρω γιατί δεν φαίνονται...

TZIMISCEEEEEEEEE!!!

Κάτι κάνεις λάθος και δεν ανεβάζεις τις φωτογραφίες... :p
Προσπάθησε να κάνεις edit τα μηνύματα και να τις ανεβάσεις από την αρχή (τις συγκεκριμένες ε; )

Ααα... Αρχίσαμε και το θάψιμο πριν ακόμη τελειώσει η έκθεση; :laugh:

Εγώ έχω την άλλη απορία...
Έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι τα PMC έχουν τον ίδιο ήχο με τα ATC!
Τώρα πως εγώ καραγουστάρω τα ATC αλλά δε μου λένε τίποτα τα PMC δεν ξέρω... :BDBDG54:

Επίσης σας άρεσαν τα νέα βάσης Β&W 805D,έστω και με τους "παπάδες"(classe μεγάλα), που είχαν να τα συνοδέυουν;Μιλάμε για το ηχείο της χρονιάς σύμφωνα για με την ΕΙSA...

Μη σε ακούσει ο Θ. γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα μαζί του! :violent-smiley-030:

Και εγώ δεν κατάλαβα γιατί κάνουν 4.500 αυτά τα ηχεία αλλά δε μπορούσα να το πω φωναχτά γιατί είχα τον Θ. δίπλα μου!
Προσωπικά αν θα έδινα τόσα λεφτά για μικρό ηχείο μάλλον θα πήγαινα με κλειστά μάτια προς τα Guarnieri...

Διονύση, τα 805 ήταν πολύ διαφορετικά σήμερα. Χθες τα είχε με καλώδια της Linn o Χουρμουζιάδης, σήμερα με τα Audioquest πολύ πιο όμορφο αποτέλεσμα.
Δε καταλαβα γιατι ειχαν τις κουρτινες τραβηγμενες στην ακρη με απο τελεσμα να υπαρχουν αντανακλασεις απο το τζαμι στις υψηλες. Κοινως ψιλοτσιριζε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Εγώ έχω την άλλη απορία...
Έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι τα PMC έχουν τον ίδιο ήχο με τα ATC!
Τώρα πως εγώ καραγουστάρω τα ATC αλλά δε μου λένε τίποτα τα PMC δεν ξέρω... :BDBDG54:

Καμμια σχεση μεταξυ τους κατα τη γνωμη μου...Μα καμμια...

Στεργιάκο θα διαφωνήσω με τα μεγάλα ΧΤΖ...Απο μια πρώτη ακρόαση,αποκόμισα την αίσθηση ότι είχαν ελάχιστο όγκο,ήταν στεγνά και λεπτόηχα για τις διαστάσεις τους...Δεν ξέρω μπορεί να έφταιγαν τ' άλλα συνοδά.Το ίδιο είπωθηκε κι απο την παρέα μου.

Είναι επίτηδες έτσι για τους λαμπάκηδες, σαν κι εσένα Διονύση, ώστε να μην παραμελώνουν!!:flipout:
Υ.Γ. Που ήμουνα όταν πέρασες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Είναι επίτηδες έτσι για τους λαμπάκηδες, σαν κι εσένα Διονύση, ώστε να μην παραμελώνουν!!:flipout:
Υ.Γ. Που ήμουνα όταν πέρασες?

Δυό φορές πέρασα Θέμη.Την μιά μιλούσες με κόσμο και την δεύτερη ήταν μόνο ο νεαρός υπάλληλός σου στην αίθουσα με τα ΧΤΖ.

Οσο για το σχόλιό σου,ναί είμαι λαμπάκιας,αλλά δεν νομίζω να "έφταιγε" αυτό...Εξίσου λαμπάκιας ήμουν,όταν άκουγα και τα υπόλοιπα συστήματα με τρανζίστορ που μου άρεσαν ή δεν μου άρεσαν...

Last edited:
Τα ARIES CERAT (δεν ξέρω -δεν τα άκουσα) ως προς το ηχητικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταπληκτικά, όπως γράφετε, αλλά σχεδιαστικά κατά την ταπεινή μου γνώμη μου είναι ότι πιό κιτς έχω δει ποτέ μου στον χώρο του audio.

Και για να δικαιολογήσω και την...λαμποφιλία μου,αυτό μου άρεσε πολύ στα χρήματα που κόστιζε...Cayin/Zingali.

attachment.php

Κοίτα να δεις που οι καλύτεροι ήχοι της έκθεσης είναι όλοι μέλη του Forum και φίλοι μας, μπράβο!

Kατάφερα και εγώ να πάω παρόλο που είχα γυρίσει 5 το πρωί από Βουδαπέστη, στις 8.30 ήμουν στο πόδι! Κομάντο! :flipout:

Χάρηκα πάρα πολύ πραγματικά που γνώρισα τους Κακκαλιό, Flash και τον πανμέγιστο Κοτσίδη! Παίδες να είστε καλά, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα! :2thumb22sup:

Από τα λίγα που άκουσα οι μόνες κατασκευές με μεγάφωνα που θύμιζαν λίγο ηχεία σε αυτό το ξενοδοχείο ήταν τα Focal, XTZ, Hansen και φυσικά τα εξαιρετικά TAD που τα έχω ακούσει δύο φορές σε χώρους 150 τετραγωνικά και άνω, εκεί βλέπεις τι μπορούν να κάνουν. Τα Rockport, MBL δεν τα άκουσα.

Κατά τα άλλα, αν δεν μπορείς να κατεβάσεις ένα αξιοπρεπή ήχο για τα χρήματα που ζητάς, μην κατέβεις καθόλου καλύτερα.

Κοίτα να δεις που οι καλύτεροι ήχοι της έκθεσης είναι όλοι μέλη του Forum και φίλοι μας, μπράβο!

Kατάφερα και εγώ να πάω παρόλο που είχα γυρίσει 5 το πρωί από Βουδαπέστη, στις 8.30 ήμουν στο πόδι! Κομάντο! :flipout:

Χάρηκα πάρα πολύ πραγματικά που γνώρισα τους Κακκαλιό, Flash και τον πανμέγιστο Κοτσίδη! Παίδες να είστε καλά, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα! :2thumb22sup:

Από τα λίγα που άκουσα οι μόνες κατασκευές με μεγάφωνα που θύμιζαν λίγο ηχεία σε αυτό το ξενοδοχείο ήταν τα Focal, XTZ, Hansen και φυσικά τα εξαιρετικά TAD που τα έχω ακούσει δύο φορές σε χώρους 150 τετραγωνικά και άνω, εκεί βλέπεις τι μπορούν να κάνουν. Τα Rockport, MBL δεν τα άκουσα.

Κατά τα άλλα, αν δεν μπορείς να κατεβάσεις ένα αξιοπρεπή ήχο για τα χρήματα που ζητάς, μην κατέβεις καθόλου καλύτερα.

Αυτό συνέβει γιατί δεν κατέβηκε ο δικός σου φίλος με τα Tidal:flipout:

Πέρα απο αστεία,μπορεί κάποιους να τους πικάρει-πικραίνει....ότι μερικά απο τα καλύτερα μηχανήματα που εκτέθηκαν φτιάχνονται απο μέλη και φίλους του φόρουμ τούτου,αλλά τι να κάνουμε είναι γενικής παραδοχής γεγονός.Δεν το λέει κάποιος ή κάποιοι,αλλά σχεδόν όλοι...

Ακόμα και στον ΗΧΟ(λέω τώρα),τα πρώτα σε σκόρ-βαθμολογία,είναι τα ηχεία του Μορφέα.Του δικού μας Μορφέα.

Εξάλλου είμαστε το μεγαλύτερο και με διαφορά καλύτερο AV φόρουμ στην χώρα μας.Που αλλού να πάνε,όλα αυτά τα εξαιρετικά ταλέντα κι εξαιρετικοί επιστήμονες/μηχανικοί;Εδώ θάρθουν και καλώς νάρθουν!Μας τιμούν και χαιρόμαστε όλοι που είναι εδώ ανάμεσά μας!

Last edited:

Τα ARIES CERAT (δεν ξέρω -δεν τα άκουσα) ως προς το ηχητικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταπληκτικά, όπως γράφετε, αλλά σχεδιαστικά κατά την ταπεινή μου γνώμη μου είναι ότι πιό κιτς έχω δει ποτέ μου στον χώρο του audio.

2375938837214684.jpg

ποτέ μην λές ποτέ

Αυτό συνέβει γιατί δεν κατέβηκε ο δικός σου φίλος με τα Tidal:flipout:

Πέρα απο αστεία,μπορεί κάποιους να τους πικάρει-πικραίνει....ότι μερικά απο τα καλύτερα μηχανήματα που εκτέθηκαν φτιάχνονται απο μέλη και φίλους του φόρουμ τούτου,αλλά τι να κάνουμε είναι γενικής παραδοχής γεγονός.Δεν το λέει κάποιος ή κάποιοι,αλλά σχεδόν όλοι...

Ακόμα και στον ΗΧΟ(λέω τώρα),τα πρώτα σε σκόρ-βαθμολογία,είναι τα ηχεία του Μορφέα.Του δικού μας Μορφέα.

Εξάλλου είμαστε το μεγαλύτερο και με διαφορά καλύτερο AV φόρουμ στην χώρα μας.Που αλλού να πάνε,όλα αυτά τα εξαιρετικά ταλέντα κι εξαιρετικοί επιστήμονες/μηχανικοί;Εδώ θάρθουν και καλώς νάρθουν!Μας τιμούν και χαιρόμαστε όλοι που είναι εδώ ανάμεσά μας!

+1

προσωπικά αφού πρώτα πέρασα από το δικό μας περίπτερο, μετά πήγα στα δωμάτια των γνωστών και φίλων μου, ευτυχώς η δυστυχώς μετά από αυτό το πέρασμα οτι άκουγα στα υπόλοιπα τα συνέκρινα με αυτά - και τα περισσότερα ήταν πολυυυυυυ πίσω .......

Πολλά συγχαρητήρια στους Έλληνες και Κύπριους κατασκευαστές και φίλους/μέλη αυτού του φόρουμ ....

Πέρασα και εγώ για κάνα τρίωρο από την έκθεση, που φέτος όντως φαίνεται πως την άγγιξε η κρίση με πολύ λιγώτερες παρουσίες, αλλά πιστεύω πως αποζημιωθήκαμε από αυτές που ήταν εκεί :SFGSFGSF:

- Το Marvel, το καινούργιο ηχείο της Tune Audio, οδηγούμενο από τους εξαιρετικούς SE 6C33 της Cosmos Audio έπαιζε μουσική. Πέρα από την δεδομένη ζωντάνια και δυναμικά μιας καλοσχεδιασμένης κόρνας, με εντυπωσίασε η ομοιογένεια από το ένα άκρο του φάσματος ως το άλλο, σαν να μην υπάρχει crossover, κάτι που δημιουργεί μια εξαιρετική ομοιογένεια στον ήχο και σε αφήνει να απολαύσεις τη μουσική. Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στο Μανώλη και τον Πάνο για τις δημιουργίες τους.

- Τα ενισχυτικά & DAC της Aries Cerat, όσο και και αν ήμουν προετοιμασμένος από τα σχόλια που είχα ακούσει, με άφησαν με το σαγόνι να χάσκει :worshippy: Εκπληκτικές χειροποίητες κατασκευές που ο βαθμός δυσκολίας τους μπορεί να εκτιμηθεί κυρίως από εμάς τους ντούιδες. Οδηγώντας τα Anima έδιναν μια πολύ καλή γεύση για τις δυνατότητες τους παρόλες τις αντίξοες συνθήκες του πολύ μικρού χώρου.

- Τα μεγάλα της MBL μου άφησαν για μια ακόμα φορά εξαιρετικές εντυπώσεις. Παίζοντας φέτος σε χώρο που τους ταιριάζει και μακρυά από τοίχους, δημιουργούσαν μια απίστευτη σκηνή και έκαναν πραγματικά απολαυστική της ακρόαση μεγάλων συμφωνικών έργων.
Παρότι είμαι εδώ και χρόνια της σχολής λίγα βατ/ευαίσθητα ηχεία, δεν παύει να με εντυπωσιάζει το γεγονός πως στον τελικό στόχο μπορείς να φτάσεις ακολουθώντας τελείως διαφορετικούς δρόμους. Κρίμα που η συγκριμένη τεχνολογία δεν είναι τόσο πρακτική με τις πολύ μεγάλες απαιτήσεις σε βατ/ρεύματα και το απαγορευτικό για τους περισσότερους από εμάς κόστος.

- Μια νέα ελληνική εταιρεία, Bluetone αν δεν κάνω λάθος, είχε κάποια πολύ ενδιαφέροντα ηχεία, κατασκευασμένα χωρίς καμία παράλληλη πλευρά ώστε να μειώνονται τα στάσιμα κύματα. Παρότι η θεωρία είναι γνωστή και υπάρχουν αρκετές σχετικές υλοποιήσεις, στα συγκεκριμένα πράγματι έκανε εντύπωση το πεντακάθαρο μπάσο τους, και νόμιζες ότι ακούς ανοικτές μπάφλες.

Για να μην εξελιχθεί το post σε σεντόνι, θα αναφέρω ακόμα εν συντομία τον πολύ καλό ήχο που άκουσα στο χώρο της MUSIC LOVER καθώς και τους πολύ τίμιους, πραγματικό value for money και πλέον αισθητικά καλοφτιαγμένους ενισχυτές των αδερφών Τσακιρίδη.

Και του χρόνου :ernaehrung004::music-smiley-004:

Ανάμεσα στ' άλλα, να αναφέρω και τον ήχο στη Sound Elevator, με το συνδυασμό Chord/Eggleston.

Όσον αφορά τα PMC, έχω την εντύπωση ότι αδικούνται από το χώρο/συνοδά, δυστυχώς.