High-end Show 2010

Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση στην εκθεση περα απ τις ακουστικες εντυπωσεις, ειναι η συμπεριφορα των εκθετων-πωλητων.

Πολυ λιγοι ηταν κ ειναι τελικα οι ευπρεπεις, με πολυ σωστη κ ευγενικη συμπεριφορα, συζητησιμοι κ ανθρωποι πανω απ ολα.

Οι υπολοιποι κινηθηκαν στην κατηγορια του αδιαφορου εως το πολυ "καλημερα" και βεβαια οι αλαζονικοι-παντογνωστες...

Ετσι μου 'ρχεται καμια φορα να αγοραζω μηχανηματα λογω των ανθρωπων που τα πουλανε κ της απιστευτης συμπεριφορας τους που σε κερδιζουν να τους αγαπησεις...και οχι για τα μηχανηματα καθ αυτα.

Αν θελετε μπορω να αναφερω παραδειγματα αν κ πανω κατω τους γνωριζετε ολοι.

:a0210:

Πολύ σωστά. Δυστηχώς κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι όποιος κατεβαίνει σε τέτοιες εκθέσεις έχει κάποιες γνώσεις, έχει ακούσει κάποια μηχανήματα,έχει άποψη πάνω κάτω τί περιμένει και τί θέλει να ακούσει, υποψήφιος πελάτης και όχι επαίτης....

Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Παιδια καλημερα!Ρωτησα και πριν αλλα τιποτε.Τα ASR/AMAZON/NAIM τα ακουσε κανεις?Αν ναι,την γνωμη σας παρακαλω!!Ευχαριστω!

Εμένα το αποτέλεσμα που ακουσα με δικό μου δισκάκι μου άρεσε παρα πολύ!!!
Πόσο μάλλον αν το δωματιάκι δεν ήταν τόσο μικρό!!!
Σίγουρα θα ήθελα να κάνω μια ακρόαση σε εναν καλύτερο χωρο με δικες μου μουσικές!
Σαφως στα δυο τρια συστήματα που ξεχώρησα στην εκθεση...

Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση στην εκθεση περα απ τις ακουστικες εντυπωσεις, ειναι η συμπεριφορα των εκθετων-πωλητων.

Πολυ λιγοι ηταν κ ειναι τελικα οι ευπρεπεις, με πολυ σωστη κ ευγενικη συμπεριφορα, συζητησιμοι κ ανθρωποι πανω απ ολα.

Οι υπολοιποι κινηθηκαν στην κατηγορια του αδιαφορου εως το πολυ "καλημερα" και βεβαια οι αλαζονικοι-παντογνωστες...

Ετσι μου 'ρχεται καμια φορα να αγοραζω μηχανηματα λογω των ανθρωπων που τα πουλανε κ της απιστευτης συμπεριφορας τους που σε κερδιζουν να τους αγαπησεις...και οχι για τα μηχανηματα καθ αυτα.

Αν θελετε μπορω να αναφερω παραδειγματα αν κ πανω κατω τους γνωριζετε ολοι.

Πλάκα είχε σε ενα δωμάτιο που ζητησα να ακουσω ενα δικό μου δισκάκι ο εκθέτης δεν μου είπε οχι μεν αλλά απο την άλλη ηταν εντελώς φανερό οτι δεν ηταν και η καλύτερη του.
Αφου περίμενα πάνω απο 10 λεπτά μέχρι να δεήσει να το βάλει να παίξει στο τέλος εντυπωσιαστηκε και απο την μουσική και απο την ηχογράφηση, εχασε το κάπως υπεροπτικό υφάκι που είχε στην αρχή ζητώντας μου πληροφορίες για το τι ειναι κλπ... Στο τέλος ξαναεβαλε το track σε εναν γνωστό του που μπηκε στο δωμάτιο λέγοντας...
-"να σου βάλω κάτι να ακουσεις..."
-"ναι το ξερω αφου μου το σχεις ξανα βάλει..."
-"α οχι δεν ειναι αυτό..." κλπ κλπ

οτι το δισκάκι ηταν δικό μου ουτε που το ανεφερε... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Εμένα το αποτέλεσμα που ακουσα με δικό μου δισκάκι μου άρεσε παρα πολύ!!!
Πόσο μάλλον αν το δωματιάκι δεν ήταν τόσο μικρό!!!
Σίγουρα θα ήθελα να κάνω μια ακρόαση σε εναν καλύτερο χωρο με δικες μου μουσικές!
Σαφως στα δυο τρια συστήματα που ξεχώρησα στην εκθεση...
Και να σκεφθεις οτι και ο ASR και τα AMAZON ηταν αστρωτα!!Ευχαριστω φιλε μου!!:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Και να σκεφθεις οτι και ο ASR και τα AMAZON ηταν αστρωτα!!Ευχαριστω φιλε μου!!:ernaehrung004:

Ναι το ακουσα και αυτό... βεβαια αυτό περι αστρωσιάς ακουγεται πολύ στην εκθεση... δεν το λέω για το εν λόγω συστημα που "έπαιζε" ΙΜΗΟ, γενικά...

Επιτέλους συμμάζεψα (κάπως) το μαγαζί, ας είναι καλά η 28η!

Το να «κατεβάσει» κάποιος συνδυασμό που θεωρεί ότι θα προβάλλει, το δυνατό καλύτερα, τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύει, δείχνει άνθρωπο ανοιχτόμυαλο, άνθρωπο που τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και όχι μόνο η παρουσίαση των μηχανημάτων του.

Δε νομίζω να «πληρώθηκε» από τον κύριο Νίκο για την παρουσία και δωρεάν διαφήμιση των CAT στην έκθεση, δε νομίζω να μη σκέφτηκε τις «κρυφές» σκέψεις κατασκευαστή, υλοποιήσεων λάμπας επίσης, που αντιπροσωπεύεται από την UltraAudio, ήταν στην έκθεση και μπορεί να είχε την αξίωση να παίξουν τα –ολοκαίνουργια- ενισχυτικά της εταιρείας του, έστω και ως διαφήμιση/παρουσία, άσχετα αποτελέσματος (όταν κάτι είναι καινούργιο, χρειάζεται μία περίοδο «χάριτος» για να αποδώσει τα καλύτερα που μπορεί).

Αυτό, για εμένα πάντα, δείχνει κάποιον που γνωρίζει τα μηχανήματά του, γνωρίζει ότι δεν πρέπει και δε μπορεί να «παίζει» με την τσέπη του καταναλωτή, ότι γνωρίζει την αγορά που κινείται και δραστηριοποιείται εμπορικά, ότι τολμά να κάνει κινήσεις που –όπως αποδεικνύεται παρεξηγούνται- αλλά είναι προς όφελος του συνολικού αποτελέσματος.

Ανοίγει την «πόρτα» για μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των αντιπροσώπων που, δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είμαστε ανταγωνιστές αλλά συναγωνιστές, ο συνδυασμός των μηχανημάτων μας μπορεί να βγάλει καλύτερο ήχο από τις επιλογές που έχουμε λόγω αντιπροσώπευσης και προσπαθούμε να τις παρουσιάσουμε στις εκθέσεις, άσχετα αν η συνεργασία τους δεν είναι η «ιδανική» και ως συνέπεια της συνεργασίας την προσέλευση και επιστροφή του κόσμου στο hifi, hiend, highperformanceaudioή όπως το αναφέρει ο καθένας μας.

Ένα μεγάλο μπράβο για την παρουσία των Ελληνικών κατασκευών στην έκθεση, για τον αξιόλογο ήχο που παρουσίασαν, για την προσπάθεια που καταβάλουν σε δύσκολη, οικονομικά, περίοδο για να προβάλουν την σχεδιαστική και ηχητική άποψή τους.

Εδώ θα ήθελα να γράψω ότι «εκτός χορού, πολλά τραγούδια λες, μέσα χάνεις τα βήματα» και αναφέρομαι στην κοστολόγηση των εμπορευμάτων.
Όσοι έχουν ασχοληθεί με κατασκευές, που είναι πολλοί εδώ μέσα, γνωρίζουν πολύ καλά το κόστος υλικών.

Αυτό που δε γνωρίζουν ή δε συνυπολογίζουν είναι ότι μέσα σ’ ένα προϊόν προς μαζική παραγωγή και όχι ιδιοχρησία, προστίθενται και άλλα κόστη όπως διαφήμιση, φυλλάδια, εκθέσεις, χρόνος κατασκευής και υλοποίησης ωσότου φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χρόνος κατασκευής και υλοποίησης αφού έχουμε φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και μας το έχουν παραγγείλει, κατασκευή τμημάτων από τρίτους - οι οποίοι ζητούν κάποιες ποσότητες στο χρόνο, διαφορετικά σου τιμολογούν αν γνωρίζουν ότι πρόκειται να απορροφήσεις 40 τεμάχια στο χρόνο και διαφορετικά αν το έχεις αφήσει ανοιχτό και δεν αναφέρομαι σε φίλους που ξέρουν ότι είσαι «τρελαμένος» ντιούης και το ζητάς μία-δύο φορές το χρόνο για το κέφι σου.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο που επισκέφτηκε την έκθεση, που στήριξε, για ακόμα μία χρονιά, την προσπάθεια.

Α! και δεν παίζουμε μόνο jazz-άκια, μικρά σύνολα κλπ.
Παίζουμε και Rammstein, System of a down, Praxis, Αρλέτα, Rous, Massive Attack, Judas Priest, Deep Purple etc. αλλά, όταν παίζουμε αυτά, μας λένε ότι δεν είναι hi end έκθεση αυτή και φεύγουν από το δωμάτιο χωρίς καν να αξιολογήσουν την απόδοση του συστήματος :-(

Ανοίγει την «πόρτα» για μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των αντιπροσώπων που, δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είμαστε ανταγωνιστές αλλά συναγωνιστές..........

Φιλε ισοβιτη,θα σταθω στο πιο πανω σημειο απο ολο το ποστ σου.......
Δειχνει ισως εναν καλοκαρδο,ονειροπολο φιλο του ηχου.Κανενα προβλημα.Ομως ακουσες καμια φορα να μιλα κανεις για "συναγωνιστικο εμποριο";Εγω μονον για ανταγωνιστικο εμποριο εχω ακουσει και δει στα 50 μου.Ο μη γενοιτο για καποιο λογο συμβει κατι και δεν μπορεις να δουλεψεις οπως δουλευεις τωρα,ποσο σιγουρος εισαι οτι θα βρεθει καποιος "συναγωνιστης" να σε στηριξει με αληθινη ανιδιοτελεια;Να σου πω απο πρωτο χερι;Ανταγωνισου τιμια και σωστα και οταν περασει η φουρτουνα οι αληθινοι φιλοι και συναγωνιστες θα ειναι ΠΑΛΙ διπλα σου.Δεν θα αφησουν να χαθεις.

μηπως υπαρχει σε video η ομιλια του κ. Σταματακου?:lehrer:

Υπάρχει!...Ψάχνουμε τρόπο να την ανεβάσουμε..Μάλλον στο youtube βλέπω
να καταλήγουμε...

Αντώνη, αν έπαιζες Rammstein ή System of a down, θα καθόμουν ευχαρίστως.

Αλλά βρήκα να πέσω πάνω στον Rous... :p

Παρεπιπτόντως, το Mezzanine των Massive Attack ξεβρακώνει πολλά συστήματα.

Φιλε ισοβιτη,θα σταθω στο πιο πανω σημειο απο ολο το ποστ σου.......
Δειχνει ισως εναν καλοκαρδο,ονειροπολο φιλο του ηχου.Κανενα προβλημα.Ομως ακουσες καμια φορα να μιλα κανεις για "συναγωνιστικο εμποριο";Εγω μονον για ανταγωνιστικο εμποριο εχω ακουσει και δει στα 50 μου.Ο μη γενοιτο για καποιο λογο συμβει κατι και δεν μπορεις να δουλεψεις οπως δουλευεις τωρα,ποσο σιγουρος εισαι οτι θα βρεθει καποιος "συναγωνιστης" να σε στηριξει με αληθινη ανιδιοτελεια;Να σου πω απο πρωτο χερι;Ανταγωνισου τιμια και σωστα και οταν περασει η φουρτουνα οι αληθινοι φιλοι και συναγωνιστες θα ειναι ΠΑΛΙ διπλα σου.Δεν θα αφησουν να χαθεις.

Συγγνωμη για την παρεμβαση αλλα το καλοκαιρινο bazaar της stepcom
εγινε σε συνεργασια με αλλους εμπορους. Οποτε ολα ειναι πιθανα και μπορει του χρονου να απολαυσουμε μικτα συστηματα.

Συγγνωμη για την παρεμβαση αλλα το καλοκαιρινο bazaar της stepcom
εγινε σε συνεργασια με αλλους εμπορους. Οποτε ολα ειναι πιθανα και μπορει του χρονου να απολαυσουμε μικτα συστηματα.

Παρακαλω,η γνωμη σου ειναι απολυτα ευπροσδεκτη.
Δεν ζω στην Ελλαδα για να ξερω πως ακριβως δουλευει το συστημα απλα εξ οσων ειδα ως τωρα τετοιες συνεργασιες κρεμονται απο μια κλωστη.Γι αυτο εμαθα να ειμαι επιφυλακτικος μεν,συνεργασιμος δε :a0210:
Μιλαμε για αντιπροσωπους εδω οχι ντηλερς ετσι;Ενας ντηλερ ασφαλως εχει το "πλεονεκτημα" του mix&match.....

Ανοίγει την «πόρτα» για μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των αντιπροσώπων που, δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είμαστε ανταγωνιστές αλλά συναγωνιστές, ο συνδυασμός των μηχανημάτων μας μπορεί να βγάλει καλύτερο ήχο από τις επιλογές που έχουμε λόγω αντιπροσώπευσης και προσπαθούμε να τις παρουσιάσουμε στις εκθέσεις, άσχετα αν η συνεργασία τους δεν είναι η «ιδανική» και ως συνέπεια της συνεργασίας την προσέλευση και επιστροφή του κόσμου στο hifi, hiend, highperformanceaudioή όπως το αναφέρει ο καθένας μας.

Last edited:

απλα να ξερετε οτι διαβαζουμε οτι βλεπουμε κ εχουμε αυτο το ελαχιστο μουσικο μυαλο-αυτι να κρινουμε με βαση τα δικα μας θελω και αποφασιζουμε το τι θα κανουμε....

ευχαριστω που με διαβασατε

Αυτη ειναι και η ουσια του audio.Και μην νομιζεις οτι εσυ η οποιοσδηποτε αλλος εχεις "λιγοτερο μουσικο μυαλο-αυτι" απο κανεναν.Εισαι αυτος που εισαι,εχεις τα γουστα και τις προτιμησεις σου και κανενας δεν μπορει να σε τραβηξει απο την μυτη να αγορασεις οτι αυτος θελει.Αν δεν του αρεσουν οι προτιμησεις σου,ας μην τις ακουει :a0210:

Αυτη ειναι και η ουσια του audio.Και μην νομιζεις οτι εσυ η οποιοσδηποτε αλλος εχεις "λιγοτερο μουσικο μυαλο-αυτι" απο κανεναν.Εισαι αυτος που εισαι,εχεις τα γουστα και τις προτιμησεις σου και κανενας δεν μπορει να σε τραβηξει απο την μυτη να αγορασεις οτι αυτος θελει.Αν δεν του αρεσουν οι προτιμησεις σου,ας μην τις ακουει :a0210:

:SFGSFGSF:

H πρόταση της εβδομάδας

:grinning-smiley-043