Lucas Stephanides - Anakrousis
AVClub Addicted Member
- 16 March 2007
- 2,118
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Λ.Σ...........................
Οι καλυτεροι κατασκευαστες στον χωρο παγκοσμιως,ηταν,ειναι και θα πεθανουν χομπιστες.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Λ.Σ...........................
Οι καλυτεροι κατασκευαστες στον χωρο παγκοσμιως,ηταν,ειναι και θα πεθανουν χομπιστες.
Αποψη μου οτι ο χομπιστας μπορει να ειναι και υποδειγματικος εμπορος και υποδειγματικος επαγγελματιας,κατα τον ιδιο τροπο που ενας εμπορος μπορει να ειναι κακος επαγγελματιας,η ενας πετυχεμενος επαγγελματιας μπορει να ειναι μεχρι και κακος γνωστης του αντικειμενου το οποιο πολυ πετυχεμενα επαγγελλεται.
Δεν αφορα κανεναν απο εσας,εξ'αλλου δεν σας γνωριζω.Αφορα το σκεπτικο της πιο πανω δηλωσης απο οπου δηποτε κι αν προερχεται.
Μετά θα πάει δίπλα να κλαφτεί και να πει πόσο κομπλεξικοί είναι οι διαχειριστές του avclub
:flute:
Και ξανα ποσταρω τα σχολια μου...´
Λοιπον..ποιανου του αρεσανε τα Musical affairs?..εγω επαθα ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ παιδια...για μενα το ποιο φυσικο αποτελεσμα απο οοοοτι ακουσα...
Ψιλοαπογοητευτικα και απο το νεο ηχειο της Tune Audio, το μικρο..ενω ηταν αρκετα γλυκοηχο για τα γουστα μου, τα μπασα ρε παιδακι μου πολυ ξερα..δε ηταν γλυκο σφιχτο μπασακι.σα να βουιζε..σαν να μη μπορουσε να παιξει κατω απο τa 100Hz..
Αλλη απογοητευση για μενα, ηταν τα JBL..πολυυυ υποοδηγηση να πω, ασαφεια να πω..ξερω γω...
Μπραβο στην Sigma! Πανεμορφος ηχος απο Ελληνα κατασκευαστη, αλλα μαλλον λογο τσουχτερη τιμη...τωρα βεβαια κατα τα μεγαφωνα κ η τιμη ε..
Τα MBL σας αρεσανε ρε παιδια?..απο look δε λεω, σκιζανε..αλλα απο ηχο?..τα ακουσα κανα 15λεπτο..παιζανε καταπληκτικα ηχους οπως βιολες-βιολια-πνευστα..αλλα οταν τα πραματα γινανε σε μια φαση ποιο γρηγορα καπου χαλαστικα..επιλθε ασαφεια κ θολουρα..
Α μη ξεχασω, θερμα συγχαρητηρια στους Αδ τσακιριδη! τα ευγενικοτερα παιδια! Με ορεξη για πλακιτσα κ ενδιαφερον προς οσους μπαινανε μεσα!
Ρε σεις θα μιλησουμε για κανα ηχειο καμια ωρα η ολο φαγουρα;;
@ fragoulisnaval
Έχω απαντήσει στο κείμενο μου παρακάτω.
Βεβαίως και μπορώ να γράψω την άποψη μου. Επειδή όμως δεν είμαι " ειδικός " οφείλω να είμαι προσεκτικός στην τοποθέτηση μου.
Σε καμία περίπτωση δεν έγραψα ότι οι αντιπρόσωποι είναι άγιοι.
Απλά δεν μπορώ να απαξιώνω την προσπάθεια τους, επειδή κατέχω ένα σύστημα που είτε παίζει καλά, είτε με έχει πείσει για αυτό, αυτός που μού το πούλησε, καθώς, παρά τις αγαθές μου προθέσεις είμαι απλά ...κουφός.![]()
Δυστυχώς μέχρι να αποδειχθεί ότι είμαι κουφός την ζημιά την έχω κάνει.
Τέλος του off topic απο πλευράς μου. Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα και δεν είμαι αντιπρόσωπος - εισαγωγέας, ούτε καν πωλητής μηχανημάτων ήχου και άλλων παρεμφερών προϊόντων.
Φιλικά.
Τώρα θα μου πείτε τι θέλω και μπλέκομαι, αλλά θα το τολμήσω, ίσως λίγο ban μου κάνει καλό...
Εγώ στην έκθεση δεν πήγα φέτος, και διαβάζω το νήμα να ενημερωθώ. Δεν αποκόμισα και πολλά. Αν είχα πάει στην έκθεση, εγώ θα έλεγα τι μου άρεσε από αυτά που άκουσα, και θα απέφευγα να σχολιάσω αυτά που δεν μου άρεσαν. Και θα πω και το γιατί: μπορεί ο εκθέτης Χ να μην κατάφερε για οποιοδήποτε λόγο να στήσει ένα σύστημα που εμένα να μου φανεί καλό, αλλά ήταν εκεί, και μου έδωσε μια ευκαιρία να ακούσω τα μηχανήματά του. Αν βγω και τον σχολιάσω αρνητικά σε ένα δημόσιο φόρουμ, δεν θα του κάνω αρνητική διαφήμιση; Αν του χρόνου αποφύγει να έρθει ο εκθέτης Χ στην έκθεση (επειδή του βγήκε σε κακό τελικά), θα έχει άδικο;
Και αν δεν έρθει ο Χ, ο Υ, ο Ζ, σε ποια έκθεση θα πάμε του χρόνου;
Επίσης μια πρόταση: είναι εύκολο να βάλουμε κάποιο poll; (Δεν πιστεύω στα αποτελέσματα των poll, αλλά δίνει μια συνοπτική ματιά της γνώμης αυτών που πήγαν...)
Αν είναι πολύ οι εκθέτες, να τους χωρίζαμε σε 2-3 νήματα, ανάλογα με κάποιο χαρακτηριστικό; (Τιμή, τύπος ηχείων, κλπ.)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.