Ακριβως, το Hi-End είναι το κυνηγι του απολυτου ηχου.
Με οποιο τροπο κι αν επιτυγχανεται, με οσα χρηματα, πολλα η λιγα.
Ας σταματησουμε να σκεφτομαστε μικροαστικα, τι διαβαζω, τι ακουω καποιες φορες από το τηλεφωνο…
Τι παει να πει ακριβο και φθηνο, ο καθενας μιλαει με τα μετρα του. Με ποια μετρα? Για καποιον 10.000 ευρω είναι πολλα για ηχειο, για αλλον λιγα.
Εχουμε μαζευτει και ακουσει πολλες φορες μινιμαλιστικα καλοφτιαγμενα μηχανηματα που είναι καλυτερα από αλλα πολλες φορες ακριβοτερα.
Ακριβοτερα, φθηνοτερα ποια τα μετρα, ποια τα σταθμα.
Και γιατι να αγοραζω συνεχεια μηχανηματα σου λεει ο άλλος. Ειμαι ικανοποιημενος με τον ηχο που φτιαχνω τοσα χρονια, τωρα αγοραζω μουσικες.
Τι είναι ακριβο και τι φθηνο, αγαπητοι φιλοι.
Για τους καλους φιλους που εμπορευονται, το ακριβοτερο είναι και καλυτερο, και ειναι φυσικο, δεν ειμαι εναντιον τους, τη δουλεια τους κανουν οπως καθε ανθρωπος που αγωνιζεται.
Για μενα καλυτερο είναι αυτό που ακουγεται στα αυτια μου καλυτερο, ακριβο η φθηνο (ποια τα μετρα, ποια τα σταθμα).
Hi-End είναι οι ανθρωποι, ειμαστε εμεις που προσπαθουμε να γεμισουμε την ψυχη μας με μουσικη.
Πλουσιοι, λιγοτερο ευκαταστατοι. Γνώστες του αντικειμενου, ή λιγοτερο.
Τι είναι ακριβο κυριε μου και τι φθηνο? – και τι σημασια εχει, το ακριβοτερο δεν είναι παντα και καλυτερο και το ξερει ο καθενας μας. Καλυτερο είναι εκεινο που ακουγεται καλυτερα, εκεινο που προσεγγιζει την απολυτη μουσικη εμπειρια, το LIVE.
Και δεν μου λετε κυριοι, καποιος με ένα κορυφαιο ESL-63, δεν ακουει καλα? Επειδη είναι παλιο? Τι λετε μωρε…
Καποιος με μηχανηματα καποιων χρονων δεν ακουει καλα, επειδη ετσι λεει το μαρκετινγκ?
Τι είναι ακριβο και τι είναι φθηνο, ποια τα μετρα ποια τα σταθμα?
Ακριβο για μενα είναι καθετι που δεν ακουγεται καλα, ειτε κανει 100 ειτε 40000 ευρω. Και δεν το αγοραζω φιλε μου.
Hi-End για μενα είναι ένα ταιριασμενο συστημα, στον καταλληλο χωρο.
Και πιο Hi-End είναι ακομα αν το εχει φτιαξει μονος του (σας ζηλευω φιλους του DIY)
Ποιο το ακριβο και ποιο το φθηνο, ποια τα μετρα και ποια τα σταθμα?
(μην με παρει κανενας τηλεφωνο παλι) – τις αποψεις μου γραφω, ας γραψει τις δικες του εδώ μεσα
Γ____ω τα πτυχια μου
Αχ αυτες οι εμπορικες πραξεις...
επιτρεψτε μου να γραφω τις αποψεις μου ελευθερα, παρακαλω, δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε παντα.