HiMedia 600A / 600B

Mπα 2-3 λεπτα διαδικασια ειναι... προφανως μπλοκαρε!
Λογικα το βγαζεις απο πριζα και μετα ξανακανεις τη διαδικασια safe upgrade...

...επειδη ονως τυχνανει να ειμαι κομματακι μυρουδιας, περιμενε να στο επιβεβαιωσει και κανας πιο εμπειρος ωστε να μη σε παρω στο λαιμο μου και σου μεινει ο κινεζος!!!:flipout:

εγω παντως απο το wi-fi adapter στικ δεν ειμαι ευχαριστημενος.... μια σειρα 720p δεν μπορω να παρακολουθησω απο το δικτυο ανευ κωλυματος. πρεπει να το συνδεσω ενσυρματα... δεν ξερω ισως ειναι μακρια το Modem απο την συσκευη αλλα.....

Ναι συμφωνώ με τον kemmortal, δεν γίνεται δουλειά με το ασύρματο. Δεν ξέρω αν κολλά στο παίξιμο γιατί δεν το δοκίμασα δεν με ενδιαφέρει να παίζω μέσω δικτύου. Αλλά για να π.χ. μεταφέρεις 10GB στον HD μέσω wi-fi θέλει μια ώρα! Άσε που και για θέματα ακτινοβολίας δεν νομίζω να είναι και καλό να έχεις wi-fi συνέχεια ενεργό για ώρες αν χρησιμοποιείς το torrent κτλ, και ειδικά αν κοιμάσαι και στον ίδιο χώρο.. Αλλά τι να κάνουμε, δεν νομίζω ότι φταίει το player, το wi-fi έχει και κάποιους περιορισμούς.. Εάν μπορείς να περάσεις καλώδιο, σίγουρα είναι 100 φορές καλύτερο να συνδέσεις LAN.

Μια ερώτηση.. Ξέρει κανείς αν το player αυτό μπορεί να παίξει streaming ραδιοφωνικούς σταθμούς κτλ, δηλ. pls ή asx URL και τέτοια; Αν ναι με ποιον τρόπο;

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το 600Α αλλά θέλω κάποιες βοήθειες. Με ενδιαφέρει το streaming από δικτυακό δίσκο που έχω να παίζει τα πάντα και κυρίως να βγάζει dts hd και γενικότερα hd ήχο. Θα παίζει μόνο ματρόσκες και ίσως m2ts αλλά βαριές πάνω από 20giga. Τα κάνει αυτά απροβλημάτιστα ή να ψάξω κάτι άλλο. Ξέχασα να πω ότι θα είναι πάνω σε προτζέκτορα άρα θέλουμε αυστηρώς εξαιρετική εικόνα.

Μόλις το παρήγγειλα αλλά τελικά το 600B. Απλά θέλω να ρωτήσω προς το παρόν τον φίλο xrthammp(Σπύρο) ή όποιος άλλος ξέρει αν έχει δοκιμάσει εσωτερικό δίσκο 3Τ γιατί με ενδιαφέρει να βάλω ένα τέτοιο λόγω του ότι ο 2Τ που έχω και στο Ntr83 πλέον δεν φθάνει. Αν δεν έχει γίνει κατά πόσο είναι εφικτό να δοκιμάσει κάποιος αντιπρόσωπος για να μην τον πάρω άδικα και δεν παίζει. Και κάτι τελευταίο αφού το παραλάβω (μάλλον Τρίτη) ποιο firmware να του περάσω. Περισσότερα αφού μου παραδοθεί το κουτί.

Απάντηση: Re: HiMedia 600A / 600B

Μόλις το παρήγγειλα αλλά τελικά το 600B. Απλά θέλω να ρωτήσω προς το παρόν τον φίλο xrthammp(Σπύρο) ή όποιος άλλος ξέρει αν έχει δοκιμάσει εσωτερικό δίσκο 3Τ γιατί με ενδιαφέρει να βάλω ένα τέτοιο λόγω του ότι ο 2Τ που έχω και στο Ntr83 πλέον δεν φθάνει. Αν δεν έχει γίνει κατά πόσο είναι εφικτό να δοκιμάσει κάποιος αντιπρόσωπος για να μην τον πάρω άδικα και δεν παίζει. Και κάτι τελευταίο αφού το παραλάβω (μάλλον Τρίτη) ποιο firmware να του περάσω. Περισσότερα αφού μου παραδοθεί το κουτί.

Αυτήν την απορία την έχω και εγώ.

Στο site της futeko γράφει:

Q: What kind of internal hard drive can be installed in the 600B?
A: Any SATA 1,2, or 3 hard drive of up to 3TB in capacity can be installed, 2.5" or 3.5". The player itself supports up to SATA2, so a SATA3 drive will work but only at SATA2 speeds. The 600B is designed to use the player casing as a heatsink for the internal hard drive. This means that the casing is designed to get warm to the touch. 3.5" HDDs vary hugely in the amount of heat emitted, and this variation will manifest itself in the heat of the 600B casing. We recommend using as cool a HDD as possible. 5400RPM drives often run cooler than 7200RPM models (and the speed difference is irrelevant to media use). A particular recommendation would be the Western Digital Caviar Green range of specially designed low-power, low-heat hard drives. See here: Western Digital Caviar Green

Εξωτερικό δίσκο 3ΤΒ πάντως διαβάζει και μάλιστα USB3.0-bye-

Σύμφωνα με αυτό δέχεται 3Τ απλά είναι προτιμότερο στις 5400rpm από 7200rpm. Τώρα κατά πόσο ισχύει θα φανεί στην πράξη. Καλό θα ήταν κάποιος απ' τους αντιπροσώπους εδώ να το δοκίμαζαν να το βλέπαμε και στην πράξη.

Απάντηση: Re: HiMedia 600A / 600B

Σύμφωνα με αυτό δέχεται 3Τ απλά είναι προτιμότερο στις 5400rpm από 7200rpm. Τώρα κατά πόσο ισχύει θα φανεί στην πράξη. Καλό θα ήταν κάποιος απ' τους αντιπροσώπους εδώ να το δοκίμαζαν να το βλέπαμε και στην πράξη.

Εγώ έχω βάλει Western Digital Caviar Green 2ΤΒ και θα έλεγα ότι το mediaplayer μόλις γίνεται χλιαρό προς ελαφρώς ζεστό. Έχω μάλιστα την εντύπωση ότι όταν δεν χρησιμοποιείς τον δίσκο (pause-stop), σταματάει να περιστρέφεται. Θα το ελέγξω και θα σου πω.
Βέβαια ο αντίστοιχος 3ΤΒ (εάν υπάρχει-νομίζω όχι) μπορεί να συμπεριφέρεται διαφορετικά.

7200 μην χρησιμοποιειτε ποτε στο εσωτερικο ενος media player.Ασχετως χωρητικοτητας οι θερμοκρασιες θα ειναι μεγαλες.

Ωραία το θέμα τότε είναι "υπάρχει δίσκος 3Τ στις 5400" γιατί εγώ από λίγο ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μόλις το παρέλαβα αλλά έχω ένα ζητηματάκι. Το βάζω να παίξει μέσω lan και μόλις ξεκινήσει η ταινία μου βγάζει ο ενισχυτής "DTS HD HI RES" αλλά μέσα σε λιγότερο απο δευτερόλεπτο γίνεται DTS και μόλις σταματώ την ταινία μου βγάζει πάλι ο ενισχυτής το ίδιο μήνυμα και μετά εξαφανίζεται. Αυτό το κάνει και σε εξωτερικό δίσκο με σύνδεση usb. Μήπως ξέρει κανείς το γιατί. Τι σημαίνει ότι πέρνω dts hd ήχο ή ότι πάει προς το παρόν να πάρει αλλά κάτι το εμποδίζει. Η ταινία είναι σε mkv αλλά έχει γίνει μετατροπή απο iso και με το πρόγραμμα MakeMV έχω κρατήσει τον ήχο dts hd γιατί μου το βγάζει στο mpc με το ffdshow επομένως δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην ταινία. Υπενθιμίζω ότι έχω πάρει το 600Β. Παρακαλώ τα φώτα σας.

πρώτα από όλα δες αν έχεις παλιότερο firmware... Μην είναι κανένα bug και δεν έχει "λογική" λύση.

Θα το κοιτάξω αυτό που λες αλλά μίλησα και με αντιπρόσωπο και μου είπε ότι στα settings του ήχου πρέπει να βάλω το 7.1 και όχι το 5.1 που έχω γιατί αυτό φταίει. Το firmware από ότι μου είπε ο αντιπρόσωπος έχει το τελευταίο. Θα δω πρώτα αυτό με τον ήχο και αν όχι θα κοιτάξω το firmware μετά. Το μηχάνημα πάντως φαίνεται αρκετά καλό απ' το λίγο που το είδα με μόνο πρόβλημα στους υπότιτλους που πρέπει σε κάθε ταινία να αλλάζω την κωδικοποίηση για να τους διαβάσει γιατί άλλοι είναι από iso και άλλοι srt και σε κάθε ταινία έπρεπε να τους αλλάζω. Κάποια ρύθμιση θα θέλει αλλά δεν πρόλαβα να το δω καλά. Εκτός απ' τον ήχο μόνο αυτό με προβλημάτισε στο λίγο που το έψαξα.

Για τους υπότιτλους κοίτα στο Setup-Intelligent menu το Subtitle automation recognition να είναι στο off.Με greek κωδικοποίηση μόνιμα,δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα μετά.

Βγάλε το automation recognition... κλασικό μπέρδεμα! το είχα αναφέρει και παλιότερα στο παρόν θέμα, αλλά τώρα πια τόσες σελίδες έχει χαθεί...

...
edit: με πρόλαβαν κιόλλας..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το απόγευμα ελπίζω να κάτσω να τσεκάρω audio και subtitle και θα σας πω αν είναι οκ.