Λοιπόν το τεστ ήταν σκέτη αποτυχία. Το audio που είναι και το σοβαρότερο δεν έβγαλε ποτέ dts hd παρα μόνο σε μία ταινία για 5 δευτερόλεπτα και στις υπόλοιπες με το ξεκίνημα τις ταινίας το πετούσε για χιλιοστά του δευτερολέπτου και μετά απλό dts. Στις ρυθμίσεις του audio όλα raw και 7.1 hd. Μόνο στις ταινίες με true hd μου το έβγαλε κανονικά. Εχει κανείς καμια ιδέα τι φταίει. Το firmware είναι το τελευταίο σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο και αν θυμάμαι καλά είναι το 1.0.3.4. Αυτα για τον ήχο και είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος γιατί αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που το αγόρασα. Το dts hd.
Πάμε στους υπότιτλους. Τα ίδια με χθες. Σε κάθε ταινία ανάλογα τους υπότιτλους πρέπει να αλλάζω και κωδικοποίηση. Επίσης τους ενσωματομένους από iso που το έχω κάνει mkv τους οποίους αναφέρει ως embedded αν θυμάμαι καλά, δεν τους αναγνωρίζει και στους εξωτερικούς πρέπει να τους κάνω μια greek και μια ut8 δεν θυμάμαι ακριβώς την ονομασία. Αυτό μου φαίνεται λίγο κωμικοτραγικό γιατί στο ntr83 ποτέ δεν μου χρειάστηκε και δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.
Και κάτι τελευταίο. Σε κάποιες ταινίες όταν το προχώρησα με το search μου κολλούσε.Οφείλω να πω ότι το τεστ έγινε και σε lan και σε εξωτερικό δίσκο usb.
Αυτά απο το πρώτο τεστ. Αν δεν φτιάξει το dts hd φοβάμαι ότι θα επιστραφεί.
Ακούω βοήθεια γιατί με έχει πάρει απο κάτω.
Πάμε στους υπότιτλους. Τα ίδια με χθες. Σε κάθε ταινία ανάλογα τους υπότιτλους πρέπει να αλλάζω και κωδικοποίηση. Επίσης τους ενσωματομένους από iso που το έχω κάνει mkv τους οποίους αναφέρει ως embedded αν θυμάμαι καλά, δεν τους αναγνωρίζει και στους εξωτερικούς πρέπει να τους κάνω μια greek και μια ut8 δεν θυμάμαι ακριβώς την ονομασία. Αυτό μου φαίνεται λίγο κωμικοτραγικό γιατί στο ntr83 ποτέ δεν μου χρειάστηκε και δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.
Και κάτι τελευταίο. Σε κάποιες ταινίες όταν το προχώρησα με το search μου κολλούσε.Οφείλω να πω ότι το τεστ έγινε και σε lan και σε εξωτερικό δίσκο usb.
Αυτά απο το πρώτο τεστ. Αν δεν φτιάξει το dts hd φοβάμαι ότι θα επιστραφεί.
Ακούω βοήθεια γιατί με έχει πάρει απο κάτω.