Himedia 900 a/b/c

Καλημερα
Να ρωτησω και εγω τους κατοχους του 900Β με την σειρα μου απο θερμανση τι γινεται δεν εχω βρει κανενα review που να το γδυνει να δουμε αν τουλαχιστον εχει καμια φλιδα χαλκου για απαγωγη θερμοτητος η θα βγει σαν το dvico 6500a που τα πρωτα ειχαν θεματα και τα τρεχαμε πισω HONG KONG για αλλαγη (ευτυχως με πληρωμενα τα εξοδα).

Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Καλημερα
Να ρωτησω και εγω τους κατοχους του 900Β με την σειρα μου απο θερμανση τι γινεται δεν εχω βρει κανενα review που να το γδυνει να δουμε αν τουλαχιστον εχει καμια φλιδα χαλκου για απαγωγη θερμοτητος η θα βγει σαν το dvico 6500a που τα πρωτα ειχαν θεματα και τα τρεχαμε πισω HONG KONG για αλλαγη (ευτυχως με πληρωμενα τα εξοδα).

Ευχαριστω
Με 4ωρη χρήση καθημερινά δεν είδα τίποτα το φλέγον .Και το έχω και σχεδόν δίπλα στο τζάκι

Η απαντηση απο w2 ηταν η κατωθι:
Dear customer,

Thank you for your enquiry!

For HD900B, it has a small fan at the back. And we sold a lot of HD900B and no any problem for cooling system.

BTW Sigma chipset is hotter than Realtek chipset.

βεβαια δεν πολυαπανταει αν εχουν πανω στο chip καποιο ειδος μεταλλικης πλακας που ηταν και η αρχικη μου ερωτηση...απλα οτι δεν εχουν παρουσιαστει προβληματα μεχρι τωρα

Καλημέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα! Ψάχνοντας πληροφορίες στο forum για media player έχω καταλήξει στον himedia 900.
Η ερώτηση που θα ήθελα να κάνω είναι η εξής:
Να τσιμπήσω τώρα τον 900b ή να περιμένω να βγει ο 900d? (Γνωρίζουμε πότε περίπου βγαίνει; )
Στις προηγούμενες σελίδες διάβασα ότι το bd drive του είναι profile 1. Τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό; (δεν κατέ'ω πράμα):bigcry:

Σας ευχαριστώ!!

Kαλημερα

παρατηρησα καποια προβληματακια, τα οποια οσο κι αν επαιξα με τις ρυθμισεις δεν μπορεσα να τα λυσω.
(δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις εικονας του hdmi , 24p on-off κλπ κλπ αλλα τιποτα).

το προβλημα ειναι στα 3d -3d ISO.

στα 2d ολα καλα , ακομα κ με ολα τα φορμα ηχου, δεν κολλαει κ δεν κομπιαζει.

στα 3d , δε μου τα παιζει σωστα. Κανει σπασιματα συνεχεια στην εικονα , δε βγαζει ηχο πολλες φορες κλπ.
Γενικα δεν δουλευει σωστα.

Κ επισης οταν παταω directplay, δεν παιζει σωστα η δομη του blueray, παιζει οτι ναναι.

αν πας απο το bd 1.0 κανει αλλα μετα, η δεν συγχρονιζει στο 3d η δεν τα παιζει ολα παλι.

γενικα κανει πολλα κολπα στο 3d κ πρακτικα οσα αρχεια κι αν δοκιμασα δεν δουλευει σωστα, οποτε δεν μπορω να τ αξιοποιησω.

Μηπως λυθει με firmware?

καποιος με παρομοια προβληματα?

αντε παλι βρες ακρη τωρα...

Παιδιά διαβάζω παντού για συμβατότητα με PC, Android & iPhone αλλά πουθενά για Mac. Γνωρίζουμε αν μπορεί παίξει αρχεία από Mac?

Web Browser έχει?

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Kαλημερα

παρατηρησα καποια προβληματακια, τα οποια οσο κι αν επαιξα με τις ρυθμισεις δεν μπορεσα να τα λυσω.
(δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις εικονας του hdmi , 24p on-off κλπ κλπ αλλα τιποτα).

το προβλημα ειναι στα 3d -3d ISO.

στα 2d ολα καλα , ακομα κ με ολα τα φορμα ηχου, δεν κολλαει κ δεν κομπιαζει.

στα 3d , δε μου τα παιζει σωστα. Κανει σπασιματα συνεχεια στην εικονα , δε βγαζει ηχο πολλες φορες κλπ.
Γενικα δεν δουλευει σωστα.

Κ επισης οταν παταω directplay, δεν παιζει σωστα η δομη του blueray, παιζει οτι ναναι.

αν πας απο το bd 1.0 κανει αλλα μετα, η δεν συγχρονιζει στο 3d η δεν τα παιζει ολα παλι.

γενικα κανει πολλα κολπα στο 3d κ πρακτικα οσα αρχεια κι αν δοκιμασα δεν δουλευει σωστα, οποτε δεν μπορω να τ αξιοποιησω.

Μηπως λυθει με firmware?

καποιος με παρομοια προβληματα?

αντε παλι βρες ακρη τωρα...

Aπο usb η lan?

Χτες έβαλα έναν εσωτερικό 1Τ Seagate και τον σύνδεσα με την usb 3.0 . Όση ώρα ήταν συνδεδεμένος o 900Β ήταν σε κατάσταση boot και άρχισα την μεταφορά των αρχείων. Όταν τελείωσε και αποσυνδέθηκα τότε μπήκε σε κανονική κατάσταση.
Μόλις ξαναέβαλα το καλώδιο στο laptop τότε εμφάνισε μήνυμα αν θέλω να μείνω σε κατάσταση σύνδεσης με το laptop όποτε και θα έμπαινε πάλι στο boot ή να μείνω σε παράλληλη σύνδεση ...

Κάποιος με ρώτησε κάτι για την usb 3.0 και δεν θυμάμαι να του απαντήσω . Ήταν για την ταχύτητα μεταφοράς ?

Net explorer / xrthammp / http://www.e-hw.gr/

.... και μιας και μπήκα στην σελίδα του, βλέπω ότι πια είναι διαθέσιμα και τα "ελληνικά" 900Α, με αλλά και χωρίς wifi... 145 και 139 αντίστοιχα

Last edited:
Μια διευκρίνηση....Ποιές οι διαφορές του 900Α με το 900Β....γιατι δεν υπάρχει κάπου ενας πίνακας?

με τους υπότιτλους σε 3D τους δείχνει σωστά ή το srt θέλει επεξεργασία πρώτα;

κάνει μόνο του (χωρίς την χρήση υπολογιστή) scan σε φακέλους που βρίσκονται σε pc?
εμφανίζει ξεχωριστά ταινίες και σειρές ή τις έχει όλες μαζί?

κάνει μόνο του (χωρίς την χρήση υπολογιστή) scan σε φακέλους που βρίσκονται σε pc?
εμφανίζει ξεχωριστά ταινίες και σειρές ή τις έχει όλες μαζί?

Αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν δημιουργεί media library από τα αρχεία του pc.Σε έμενα δεν το κάνει.
Μονο στον εσωτερικό σκληρό μου κάνει scan και διαχωρίζει αρχεία ήχου και εικόνας.
Εξερεύνηση κάνει κανονικά (δηλαδή βλέπει δικτυακά τα xp και τους σκληρούς του pc μου) και παίζει ταινίες χωρίς κολλήματα.

Αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν δημιουργεί media library από τα αρχεία του pc.Σε έμενα δεν το κάνει.
Μονο στον εσωτερικό σκληρό μου κάνει scan και διαχωρίζει αρχεία ήχου και εικόνας.
Εξερεύνηση κάνει κανονικά (δηλαδή βλέπει δικτυακά τα xp και τους σκληρούς του pc μου) και παίζει ταινίες χωρίς κολλήματα.
ναι, αυτό εννοώ, δηλαδή ούτε στον εσωτερικό σκληρό διαχωρίζει σειρές με ταινίες?