Δοκίμασε απο εδώ:Σορρυ αλλά δεν έχω facebook και ούτε πρόκειται .Οπότε κάπου θα εμφανιστεί αλλού
http://dl.himedia-tech.cn/HD900B/HD900_1.0.1.10.tar.gz
Δοκίμασε απο εδώ:Σορρυ αλλά δεν έχω facebook και ούτε πρόκειται .Οπότε κάπου θα εμφανιστεί αλλού
Μέχρι να το παραλάβει μπορεί να έχει λυθεί το θέμα με κάποια αναβάθμιση firmware.Περίεργο πάντως... τέσπα πολύ σύντομα ο cptbill θα έχει το 900Αρι στα χέρια του ακριβώς για αυτήν την δουλειά (BR μέσω δικτύου) και θα μας πει και τις δικές του εντυπώσεις...
Υπαρχει απαντηση στο παραπανω ερωτημα???καλησπερα στην παρεα!!!εχω συνδεση ενα External DVD and Blu-Ray Drive και ενω τα DVD τα παιζει μια χαρα τα Blu-Ray αδυνατη να τα παιξει ενω τα διαβαζει δεν βγαζει εικονα οτι Blu-Ray και να βαλω και τα 3D και τα απλα.εχω δοκιμαση και με το τελευταιο firmware αλλα τιποτα...υπαρχει καμια απαντηση στο προβλημα....το Blu-Ray drive ειναι της LITE-ON.
Υπαρχει απαντηση στο παραπανω ερωτημα???
Η αναβάθμιση πρέπει να γίνει χωρίς να είναι συνδεμένος ο εσωτερικός δίσκος σωστά?
Θα επιχειρήσω αν και η 1.8 είναι η καλύτερη και βρήκα και μία custom 0.26 που βελτιώνει πολλάΔίσκοι, sd cards κλπ. εκτός !
Θα βάλεις την 1.10 ; Δώσε εντυπώσεις !
http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=74366&d=1323437415παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τις ουσιαστικές διαφορές του 900Α και του 900Β? η διαφορά είναι μόνο το ότι ο Β παίρνει εσωτερικό σκληρό δίσκο?
Είχα παραγγείλει το Β και μου είπαν ότι τελικά είναι εκτός αποθέματος, αν θέλω το Α. Ο αντιπρόσωπος με επιβεβαίωσε ότι μόνο στον σκληρό είναι η διαφορά του αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. το έχει ψάξει κανείς? εγώ γιατί νομίζω ότι το Α δεν έχει wifi αλλά είναι μόνο με ethernet?
Ευχαριστώ!
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να επαναλάβω μια ερώτηση που έκανα και δεν πήρα απάντηση...
Υπάρχει θέμα στην κίνηση? (μικροσκαλώματα που και που) όπως υπήρχε π.χ. με το xtreamer που φόραγε τσιπ της ίδιας οικογενείας? Γιατί λένε ότι έχει θέμα η realtek με την ομαλή κίνηση.
Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.