Himedia 900 a/b/c

Περίεργο πάντως... τέσπα πολύ σύντομα ο cptbill θα έχει το 900Αρι στα χέρια του ακριβώς για αυτήν την δουλειά (BR μέσω δικτύου) και θα μας πει και τις δικές του εντυπώσεις...
Μέχρι να το παραλάβει μπορεί να έχει λυθεί το θέμα με κάποια αναβάθμιση firmware.
Αμεση βελτίωση χρειάζεται και η μέτρια απόκριση του τ/χ.

Ηδη έχει αργήσει αδικαιολόγητα να του παραδοθεί, στο tracking το δείχνει να είναι Ελλάδα εδώ και μερικές μέρες... τέσπα.

καλησπερα στην παρεα!!!εχω συνδεση ενα External DVD and Blu-Ray Drive και ενω τα DVD τα παιζει μια χαρα τα Blu-Ray αδυνατη να τα παιξει ενω τα διαβαζει δεν βγαζει εικονα οτι Blu-Ray και να βαλω και τα 3D και τα απλα.εχω δοκιμαση και με το τελευταιο firmware αλλα τιποτα...υπαρχει καμια απαντηση στο προβλημα....το Blu-Ray drive ειναι της LITE-ON.
Υπαρχει απαντηση στο παραπανω ερωτημα???

παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τις ουσιαστικές διαφορές του 900Α και του 900Β? η διαφορά είναι μόνο το ότι ο Β παίρνει εσωτερικό σκληρό δίσκο?

Είχα παραγγείλει το Β και μου είπαν ότι τελικά είναι εκτός αποθέματος, αν θέλω το Α. Ο αντιπρόσωπος με επιβεβαίωσε ότι μόνο στον σκληρό είναι η διαφορά του αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. το έχει ψάξει κανείς? εγώ γιατί νομίζω ότι το Α δεν έχει wifi αλλά είναι μόνο με ethernet?

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τις ουσιαστικές διαφορές του 900Α και του 900Β? η διαφορά είναι μόνο το ότι ο Β παίρνει εσωτερικό σκληρό δίσκο?

Είχα παραγγείλει το Β και μου είπαν ότι τελικά είναι εκτός αποθέματος, αν θέλω το Α. Ο αντιπρόσωπος με επιβεβαίωσε ότι μόνο στον σκληρό είναι η διαφορά του αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. το έχει ψάξει κανείς? εγώ γιατί νομίζω ότι το Α δεν έχει wifi αλλά είναι μόνο με ethernet?

Ευχαριστώ!
http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=74366&d=1323437415

MP00032-1.jpg

HiMedia 900A

Εγώ την βλέπω την κεραία πάντως.

ευχαριστώ για την βοήθεια. τελικά μόλις αγόρασα το 900Β από Κίνα και το περιμένω!!! :)

θα χρειαστώ την βοήθεια σας για αναβάθμιση του λογισμικού και πέρασμα android αλλά προς το παρών θα το περιμένω να έρθει! :)

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Έβαλα την 1.0.1.10 του OllyP από τη futeko η οποία εξαφάνισε την κινεζικη tv .Προς το παρόν κανένα κόλλημα , όλα καλά.

γιατι? ειχες καποιο προβλημα
ειναι και custom και βασισμενο σε beta
και εννοειται' if you use this custom firmware, you do so at your own risk!'

Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

παρελαβα το 900Α σημερα. Εντυπωσεις μεσα στο ΣΚ αν και με αυτα που διαβαζω οσο αφορα full blu ray ειμαι ελαφρως ξενερωμενος

Καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα να επαναλάβω μια ερώτηση που έκανα και δεν πήρα απάντηση...

Υπάρχει θέμα στην κίνηση? (μικροσκαλώματα που και που) όπως υπήρχε π.χ. με το xtreamer που φόραγε τσιπ της ίδιας οικογενείας? Γιατί λένε ότι έχει θέμα η realtek με την ομαλή κίνηση.

Ευχαριστώ!

Καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα να επαναλάβω μια ερώτηση που έκανα και δεν πήρα απάντηση...

Υπάρχει θέμα στην κίνηση? (μικροσκαλώματα που και που) όπως υπήρχε π.χ. με το xtreamer που φόραγε τσιπ της ίδιας οικογενείας? Γιατί λένε ότι έχει θέμα η realtek με την ομαλή κίνηση.

Ευχαριστώ!

Εαν λες για το 24p των realtek που λεγόταν ότι δεν ήταν τόσο σωστό - ομαλό όσο των sigma, πολλοί ανταπαντούσαν δεν ήταν σε θέση να το διακρίνουν, ούτε και στα παλιότερα realtek... Για τα νέα realtek π.χ. εγώ δεν μπορώ να διακρίνω πρόβλημα, φυσικά μην έχοντας και τον υπόλοιπο -αποκαλυπτικό- εξοπλισμό που να το αναδείξει (αν τελικά υπάρχει). Εκτός από αυτό, γενικότερα σκαλώματα δεν νομίζω ότι υπάρχουν...