Himedia 900 a/b/c

πρωτες εντυπωσεις ψιλομετριες.
Δυστυχως επιβεβαιωνω και εγω απο τη δικια μου μερια το jerkiness της κινησης σε full blu ray
Με το τελευταιο update τα πραγματα εχουν βελτιωθει χωρις ομως να μιλαμε για αψεγάδιαστο playback.
Απο θεμα ηχου δεν εχει γινει καμια δοκιμη ακομη.
Απο εβδομαδα παραλαμβανω και το sidewinder 2 και θα ειναι κριμα να επιλεξω το sidewinder2 αντι του himedia 900A

δευτερες εντυπωσεις μετα απο θεαση ενος ολοκληρου full blu ray(captain america).
Δεν υπηρξε το παραμικρο κολλημα καθολη τη διαρκεια της ταινιας! Ο ενισχυτης κλειδωσε σε dts hd ma χωρις το παραμικρο προβλημα.
Ολα αψογα!
Η μονη διαφορα αυτη τη φορα ηταν πως το playback εγινε μεσω εξωτερικου σκληρου δισκου με usb και οχι μεσω lan

Μαλλον θα προχωρησω σε αλλαγη του switch μου σε 1000αρι μηπως και αυτο αποτελει bottleneck στην αναπαραγωγη μεσω ethernet.

δευτερες εντυπωσεις μετα απο θεαση ενος ολοκληρου full blu ray(captain america).
Δεν υπηρξε το παραμικρο κολλημα καθολη τη διαρκεια της ταινιας! Ο ενισχυτης κλειδωσε σε dts hd ma χωρις το παραμικρο προβλημα.
Ολα αψογα!
Η μονη διαφορα αυτη τη φορα ηταν πως το playback εγινε μεσω εξωτερικου σκληρου δισκου με usb και οχι μεσω lan

Μαλλον θα προχωρησω σε αλλαγη του switch μου σε 1000αρι μηπως και αυτο αποτελει bottleneck στην αναπαραγωγη μεσω ethernet.

Απαραίτητα!!!!

Kαλημερα σε ολους.
Παρελαβα πριν δυο μερες το 900b και θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα .
Πρωτα απ ολα το μηχανημα επαιξε απροβληματιστα πολλα formats με εξαιρεση καποιων dvd isos που ακομα ψαχνω το γιατι.
Εχει το firmware 026 και δεν του εχω κανει κανενα upgrade ακομα.
Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι ενω βλεπει το δικτυο ως workgroup δεν μπορω να μπω στους κοινοχρηστους φακελους μου .
Οταν μου βγαζει name και password βαζω ενα οποιοδηποτε name και το password του δικτυου αλλα δεν με αφηνει να μπω.
Δευτερο προβλημα ειναι οτι δεν βλεπω το μηχανημα απο τους υπολογιστες του δικτυου.

Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει?
Εχει καποιος αλλος τετοιου ειδους προβλημα?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Kαλημερα σε ολους.
Παρελαβα πριν δυο μερες το 900b και θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα .
Πρωτα απ ολα το μηχανημα επαιξε απροβληματιστα πολλα formats με εξαιρεση καποιων dvd isos που ακομα ψαχνω το γιατι.
Εχει το firmware 026 και δεν του εχω κανει κανενα upgrade ακομα.
Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι ενω βλεπει το δικτυο ως workgroup δεν μπορω να μπω στους κοινοχρηστους φακελους μου .
Οταν μου βγαζει name και password βαζω ενα οποιοδηποτε name και το password του δικτυου αλλα δεν με αφηνει να μπω.
Δευτερο προβλημα ειναι οτι δεν βλεπω το μηχανημα απο τους υπολογιστες του δικτυου.

Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει?
Εχει καποιος αλλος τετοιου ειδους προβλημα?

Ευχαριστω προκαταβολικα.
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με το 1.12 λύνεται μόνο η αναγνώριση από το δίκτυο ενώ παραμένει το θέμα με τους φακέλους .Ισως φταίνε και τα win7 κατά άλλους αλλά λένε ότι θα λυθεί

Βάλε αν θες κάποιο από τα beta filmwares 1.00.1.10 & 12 για να δεις από το πισι το μηχάνημα και τους δίσκους του.
Όσο για να βλέπεις στο himedia το δίκτυο σου δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.
Δοκίμασε αρχικά να βγάλεις την ρύθμιση για το password του samba από το μενού εκτός αν έχεις ορίσει κωδικούς πρόσβασης στο πισι σου.

καλησπερα.Ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει δοκιμαση εξωτερικο DVD και Blu-Ray Drive. Εδω στο σαιτ της futeko λεει οτι υποστηριζει External DVD and Blu-Ray Drive The HiMedia 900B supports an attached SATA DVD or Blu-Ray drive and will allow original discs to be played.Εγω παντος δοκιμασα και μονο DVD μου επαιζε στα Blu-Ray εδειχνε σα να παιζει αλλα ηταν μαυρη η οθονη.

Απο πού μπορούμε να παραγγείλουμε το 900a εκτός απο futeko? (είναι out-of-stock)

Εχω υπόψιν μου το ebay που έχει αναφερθεί αλλά θα κάνει 20 μέρες να έρθει και το θέλω πιο σύντομα. Κάποιο άλλο eshop Ευρώπη?

Απο πού μπορούμε να παραγγείλουμε το 900a εκτός απο futeko? (είναι out-of-stock)

Εχω υπόψιν μου το ebay που έχει αναφερθεί αλλά θα κάνει 20 μέρες να έρθει και το θέλω πιο σύντομα. Κάποιο άλλο eshop Ευρώπη?

Δεν ειναι ευρωπη, εγω απο εκει το πηρα με απλη αποστολη και εκανε περιπου 15 μερες! εχει ομως και με courier για ριξε μια ματια!
http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=65534&subcatid=51474&pdtid=571695&private=

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Δεν ειναι ευρωπη, εγω απο εκει το πηρα με απλη αποστολη και εκανε περιπου 15 μερες! εχει ομως και με courier για ριξε μια ματια!
http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=65534&subcatid=51474&pdtid=571695&private=

Αυτές τις μέρες έστελνε (ίσως ακομη στέλνει) με δωρεάν μεταφορικά και με EMS express στην Ελλάδα.

Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με το 1.12 λύνεται μόνο η αναγνώριση από το δίκτυο ενώ παραμένει το θέμα με τους φακέλους .Ισως φταίνε και τα win7 κατά άλλους αλλά λένε ότι θα λυθεί

Για οποιον εχει προβληματα με το δυκτιο να ξερεται οτι φταινε τα win 7 πρεπει να κατεβασετε το Windows share Manager δειτε και εδω στο παρακατω video http://xtreamer.net/downloads/community-projects/windows-share-manager.aspx

Σταθη εγω εχω το 600a και του ειχα βαλει το firm απ το xtreamer το καινουργιο για να εχω ομορφο jukebox..

Αλλα οταν εμπαινα μεσω του web interface για να φτιαξω τις ταινιες που εχω στον εσωτερικο του υπολογιστη μου.. αλλα στο network shares δεν εβλεπε τιποτα για να μπω και να τις φτιαξω στο jukebox με εξωφυλλα και εικονες και υποθεση οπως τα moviesheets και τετοια..

Λες να διορθωθει με αυτο το windows share manager η απλα ειναι χαλια το custom firmware xtreamer που εχουν φτιαξει για το μηχανακι?

νεες δοκιμες με το himedia 900a και LAN streaming.
Εγινε αλλαγη σε 1000αρι switch της tplink, αλλαγη σε καλωδια cat 6 και σημερα σε δοκιμαστικη αναπαραγωγη του sunshine full blu ray (κανενα δεκαλεπτο που εβαλα) δεν υπηρξε το παραμικρο σπασιμο εικονας! Το μικρο της himedia με εχει καταενθουσιασει.
Στην ιδια δοκιμη με το xtreamer sidewinder 2 μεσω LAN playback υπηρχαν μικρα μεν και σπανια, σπασιματα στην εικονα. Θελω να πιστευω πως ειναι θεμα firmware.

Καλησπερα.
Παρελαβα χθες τον HD900B απο την Netexplorer.
Δυο προβληματα που εχω ειναι τα εξης
1. Οταν κλεινω το player απο το power off και το ανοιγω παλι δεν βρισκει τιποτα στην Library και μου ζηταει να κανει παλι Scan για αρχεια. Καθε φορα γινεται αυτο.
2. Οταν ειμαι στην κεντρικη οθονη του player μερικες φορες η εικονα αναβοσβηνει συνεχεια ενω δεν το κανει οταν παρακολουθω ταινια.
Εχει κανεις αλλος τετοια προβληματα?
Ευχαριστω.

Δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις.

Απλα επειδη ειχα ξενερωσει μ αυτο εβαλα το official του.. μηπως μπορεις να μου δωσεις λινκ για το xtreamer firmware για το hd600a?

Επισης πιστευεις οτι αυτο εδω θα μπαινει στο hd600a οπως μπαινει στο live?

http://moviesheets.ca

τελικα ειναι γραφτο της μοιρας μου να εχω προβληματα με τα μηχανακια....

εχω καταληξει πιο συγκεκριμενα στο προβλημα, το οποιο ειναι σπασιματα συνεχεια στην εικονα κ δεν παιζει ο ηχος σε 3D ταινιες μονο.

λοιπον οταν η μπαντα ειναι DTS HD MA μονο τοτε κανει κολπα.
αν το γυρισω σε DD / DTS απλο ολα νερακι.

κλειδωνει κανονικα σε 3d με ηχο κανονικα ολα καλα.

αν παω στις ρυθμισεις κ βαλω 5,1 αντι του 7,1 , δηλαδη δει dTS απλο κι οχι HD ΜΑ ολα καλα.

αντε τωρα να βρω τι μπορει να ναι κ τι φταιει κ πως θ ακουσω σωστα....

υπ οψιν πως εβαλα κ το τελευταιο custom firmware.

το ισιο προβλημα ειχα κι εγω στο Library οταν εβαλα το firmware 1.12 εφτιαξε αυτο και πολλα αλλα μικροπροβληματα...οσο για το αναβοσμημα της οθονης μαλλον δεν σου κληδωνει σωστα.