Himedia 900 a/b/c

Το τι υπαρχει αλλου δεν λεει κατι. Αυτο ηρθε σημερα πρωι επισημα απο τον κατασκευαστη. Οτιδηποτε ειναι απο αλλου και ταοποια προβληματαμπορει να βγαλει ο καθενας αποφασιζει.

Last edited:
Το τελευταιο στο site της himedia ειναι το 1.0.0.26. Εαν υπαρχει 1.0.3.2 απο αλλου κανενα προβλημα. Εγω ομως σαν αντιπροσωπος ανεβαζω μονο εκεινα τα firmware που μου στελνει οκατασκευαστης κιαι οχι οτι κυκλοφορει γενικα στο δικτυο.

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε :ernaehrung004:

Εφόσον δεν το έχεις το επίσημο πως το έχεις εσύ ?
Το έχεις δοκιμάσει ?
Είναι ασφαλές ?
Μήπως αφορά τα 1186 σε όλα τα μηχανάκια ?

Ακόμα και στο δικό τους φόρουμ μιλάνε για το 1.0.3.2 που έχει και το YAMJ που έβαλε ο OllyP

Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε :ernaehrung004:

Εφόσον δεν το έχεις το επίσημο πως το έχεις εσύ ?
Το έχεις δοκιμάσει ?
Είναι ασφαλές ?
Μήπως αφορά τα 1186 σε όλα τα μηχανάκια ?

Ακόμα και στο δικό τους φόρουμ μιλάνε για το 1.0.3.2 που έχει και το YAMJ που έβαλε ο OllyP

O xrthammp είναι της net explorer που εισαγει τα μηχανηματα :p

μια ερώτηση. μπορούμε να κάνουμε copy paste από το δίκτυο? δλδ κάτι που είναι στον υπολογιστή και τον βλέπω μέσω δικτύου να το αντιγράψω, download, στον σκληρό του HiMedia?
στον on board σκληρό και στo usb σκληρό μου βγάζει επιλογή για copy, paste ή move αλλά σε αυτά που βλέπω από δίκτυο όχι.

Εφτιαξα 3D υποτιτλους με το 3D Subtitler, εκανα ακριβως οτι γραφει ο οδηγος τελικα εχω τα αρχεια idx και sub αλλα δεν βλεπω τιποτα στο HD900B.
Ξερει καποιος πως γινεται να δουμε 3D υποτιτλους σε αρχεια mkv?

Καλησπερα.
Παρελαβα χθες τον HD900B απο την Netexplorer.
Δυο προβληματα που εχω ειναι τα εξης
1. Οταν κλεινω το player απο το power off και το ανοιγω παλι δεν βρισκει τιποτα στην Library και μου ζηταει να κανει παλι Scan για αρχεια. Καθε φορα γινεται αυτο.
2. Οταν ειμαι στην κεντρικη οθονη του player μερικες φορες η εικονα αναβοσβηνει συνεχεια ενω δεν το κανει οταν παρακολουθω ταινια.
Εχει κανεις αλλος τετοια προβληματα?
Ευχαριστω.

Και εμενα μια απο τα ιδια!! Ειδικα ομως η εικονα που αναβοσβηνει συνεχεια με εχει εκνευρισει παρα πολλη!! Εχω αλλαξει και hdni 1,4 high speed και κανει ακριβως τα ιδια! Εχει βρει κανεις λυση? η παει απο εκει που ηρθε??? ευχαριστω!

βαλτε το τελευταιο firmware 1.0.1.13 και θα σας λυθουν πολλα προβληματα.εγω με αυτο σχεδον ολα πανε μια χαρα!!!

Και εμενα μια απο τα ιδια!! Ειδικα ομως η εικονα που αναβοσβηνει συνεχεια με εχει εκνευρισει παρα πολλη!! Εχω αλλαξει και hdni 1,4 high speed και κανει ακριβως τα ιδια! Εχει βρει κανεις λυση? η παει απο εκει που ηρθε??? ευχαριστω!

Το προβλημα με την εικονα που αναβοσβηνε λυθηκε αλλαζοντας καλωδιο HDMI
Οσον αφορα το αλλο που η library ζηταει να κανει scan καθε φορα που κλεινω και ανοιγω τον player αυτο συνεχιζει και το κανει ακομα και με το τελευταιο firmware 1.0.3.2 καθως και με ολα τα προηγουμενα.
Λυση στο προβλημα αυτο δεν εχω βρει ακομα οπου κι αν εψαξα.

αν καποιος εχει την ορεξη και τη διαθεση και περασει την εκδοση που ανεβασε ο ollyp ασ κανει και εναν οδηγο το πως θα εγκαταστησουμε το jukebox ......δεν ξερω :) αγγλεζικα αλλιως θα το εκανα εγω

http://www.multiupload.com/STOU6XAH60

αν καποιος εχει την ορεξη και τη διαθεση και περασει την εκδοση που ανεβασε ο ollyp ασ κανει και εναν οδηγο το πως θα εγκαταστησουμε το jukebox ......δεν ξερω :) αγγλεζικα αλλιως θα το εκανα εγω

http://www.multiupload.com/STOU6XAH60

για δώσε όλο το λινκ, όχι μόνο το download, να διαβάσω τι παίζει και αν εχω χρονο θα το δοκιμάσω και θα σου πω

εχει οδηγιες μεσα στο αρχειο,το κατεβασα απο το σιτε του ollyp,αν επιτρεπετε να ποσταρω το λινκ του

βαλτε το τελευταιο firmware 1.0.1.13 και θα σας λυθουν πολλα προβληματα.εγω με αυτο σχεδον ολα πανε μια χαρα!!!

Οντος εβαλα την 1.0.1.13 αλλα τωρα δεν μου παιζουν οι υποτιτλοι σε 3d ταινιες!!! απο τις ηδη υπαρχοντες ταινιες που ειχα στον σκληρο μου, που πριν παιζανε τωρα δεν τα αναγνωριζει!! τους υποτιτλους τους εφτιαχνα με το 3dsubtitle!! εχει κανεις αυτο το προβλημα? ευχαριστω!